Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Si eu plec, fetele! Nu stiu daca diseara mai intru....ca vreau sa stau sa-mi revin si sa savurez cina preparata de sot!
Pupici tuturor si un weekend frumos si calduros!
p.s. O asteptam si pe Oana C...sper sa vina la noi!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
sunule, esti mai bine?
felicitari...bag de seama ca te-ai ingalbenit matalutza! vin asa rar...si citesc in diagonala...cand si cand...
sunt intarziata si ma scuzatzi...
weekend minunat tuturor!!!!!!!!!!!!
roxi foto
SunSmile spune:
Rox vino si tu mai des! Ca ne e dor...mie cel putin! Si da, sunt mai bine, iti multumesc de grija!
Dana il stiam, DAR oricum rad mereu! Hai toarna in pahare, nu sta...beau pe toate topicurile de la tine! Ca-s tare bucuroasa c-ai scapat de zgubi!
Andreutza...super super super! Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti!
Noi la 7 ne asteptam viitorii fini(stomatologii nostri) in vizita! Si acum facem papica...alea alea! Abia astept ca tare-tare imi sunt dragi!
Voi? Distractie? Odihna?
Pupi pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BraveGirl spune:
Azi am fost la tata.Doctorul a chemat-o e sora mea sa vorbeasca luni cu ea...e cam nasoala situatia.Tata are 3 vertebre grav afectate si restul coloanei nu e deloc bine.Marti il opereaza si vrem sa-l convingem pe doctor sa-i repare doua vertrebe ca sa nu trebuiasca sa-l operam iar peste putin timp.Luni o sa aflam mai multe.Azi a venit si mamica mea de la Constanta.
==========
Corina
Albumul meu
Himmelsduft spune:
Am intrat scurt fetelor sa va salut, ca noi acum sintem in pregatire ptr festival. Ploua, da vom sta in cort, asa ca sper ca ne vom distra ca ieri.
Corina, sanatate tatalui tau, iar tie timp placut cu mama ta. Fii optimista ca va fi bine, multa credinta si putere iti doresc. Apoi spor la invatat.
Andreea, timp placut si tie alaturi de iubi tau si sanatate la amandoi.
Seara placuta va doresc, cite un si sa aveti grija de voi,
Him
photos
Nadia1976 spune:
Andreea, ma bucur mult ca iubi tau e acasa; ai grija sa nu faca prea multe, sa nu oboseasca; pupici la burtica.
Fetelor, va multumesc tuturor ptr. ca ma intelegeti si sunteti aici.
Eu vineri si sambata seara lucrez ca bar-tender intr-un restaurant; aseara am intarziat la lucru, ptr. ca sotul meu, desi NU ii sta in fire, si asa, din senin, mi-a facut cel mai romantic discurs din 3 ani; nu-mi pasa ca intarzii la lucru (oricum, nu-i o problema), ca nu l-as fi oprit ptr. nimic din lume; efectiv, m-a facut sa plang, asa de frumos mi-a vorbit; m-am reindragostit de el in alea cateva minute. Ii multumesc lui Dumnezeu ptr. sotul meu, care printre altele zicea ca stie ca e egoist cateodata; i-am zis ca nu conteaza, important e ca e 'egoistul' MEU. Mi-a mai zis, printre altele, ca o "mama simte" si ca el pe maica-sa nu a vazut-o atat de apropiata de fosta lui sotie in 7 ani (cat au fost ei impreuna) asa cum e de mine dupa numai 3 ani... mai ales ca am certat-o si nu a zis un cuvant!
Fetelor, va multumesc ca existati. AAAAAa aseara, eram in taxi, in drum spre lucru si mi-a trimis un mesaj pe tel., in care spunea "Multumesc ca esti cine esti si multumesc ca esti a mea."
Sun, multumesc! Astept sa vina Liv, sa vedem ce se poate face!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
roxanicea spune:
nadia, ce meseriash de sotz ai! frumos balsam sufletesc ti-a daruit.m-am emotzioant si eu...care din exterior nu traiesc as aintens momentul, si totushi...
sun te-a mai consolat nitzel castigarea finalei la handbal, de catre stelishti? multzumita doamna?promit sa trec mai des pe la voi cand ma degrevez de trebulitze.
numai bine tuturor si seara placuta!!!!
roxi foto
Nadia1976 spune:
Roxanicea, spor la treaba! Asa e... desi sotul meu nu e cel mai romantic sot din lume... hmmmm, ce spun eu aici?! Nu are dram de romantism in el, dar uite cand ma astept mai putin, il apuca romantismul!
Eu azi nu fac nimic. Ca sotul imi e plecat la golf, dupa care tre' sa mearga la maica-sa sa-i masoare geamurile, ca vrea jaluzele noi. De mancare... gasim noi ceva, ca nu am nici un chef de gatit.
roxanicea spune:
wow ce meserie de sotz prezintzi! joaca unul din acele sporturi nobile....golful. excelent!
mai trebaluiesc niztel si gata! am sa o las si eu balta.
pupici!!!!!!!!!
roxi foto
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
wow ce meserie de sotz prezintzi! joaca unul din acele sporturi nobile....golful. excelent!
mai trebaluiesc niztel si gata! am sa o las si eu balta.
pupici!!!!!!!!!
roxi foto
Ba mai degraba decat "sport de nobili" eu as zice "sport de snobi"
Glumesc, evident! Dar eu asa am vazut acest sport dintotdeauna. Sotul meu e super fericit acum ca i-am promis ca vara asta poate juca golf ORICAND vrea... nu-i venea sa creada, credea ca glumesc sau fac misto; si cand m-a intrebat joi daca e ok sa joace golf azi, si i-am amintit ca poate juca oricand vrea, abia atunci a realizat ca vb. serios. Normal, ca tre sa plateasca... MIE ptr. asa o favoare! De 2 ori/ luna, duminica EU fac program si el se executa. Dar cred ca el ar face orice, ptr. ce i-am oferit in schimb, ca de nu...