Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
Corina,multumesc!
Fetele ,intr-o jumatate de ora pleaca soacra.
Dau petrecere mare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
boeru spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Corina,multumesc!
Fetele ,intr-o jumatate de ora pleaca soacra.
Dau petrecere mare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danutza, sa inceapa petrecerea!
Bine ca se duce!
Him mersic pentru meniul virtual, aseara mi-am scos parleala: mi-am facut gratar cu cartofi prajiti, mujdei si salata!
Sun-ule cum fuse aseara?
Nadia palpitant! Bine ca ti-ai gasit perechea pana la urma!
Andreiuta ce mai zici?
Corina, spor la invatat!
Fetelor eu sunt la servici, am venit degeaba, e pustiu, sper sa plec mai devreme!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
impreuna spune:
Dana deci nu petreci 1 mai muncitoresc alaturi de soacra?
Bai mi se pare ca o sa-ti cam lipseasca, prea te-ai obisnuit cu ea
Sa ne spui cum a fost "despartire" :))))
Nadia puiule, aici nu suntem la "judecata", ci doar impartasim experiente Iti doresc muuuuulta fericire si liniste sufleteasca.
Corina cum se simte tatal tau?
Him ai fost tare draguta, parca ai fi maica-mea:) Chiar imi era dor de ea :))) Voi nu sarbatoriti 1 mai muncitoresc?:)
Marina Queen am si eu da no gasesc:) Nu-i nici un bai, trimite-o pe cealalta.
Sun cum a fost?:) Te simti mai bine? Cand ai chef si poti, da-mi te rog si mie niste declaratii "la cald" dupa ce au venit baietii, ca al meu sotz m-a torturat aseara sa vada cum au ajuns la aeroport, io nici nu ma puteam uita la cat erau de amarati :(
Flor tu chiar in fiecare sambata lucrezi? Scumpa de tine, las ca daca esti singura iti tinem noi de urat :) Sper sa poti pleca mai devreme.
Eu n-am planuri azi, daca nu ne-am mai dus la munte am zis ca nici nu mai ies din casa de ciuda. Sa vad cum isi scoate sotul parleala, zice ca are el ceva in cap:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
boeru spune:
Fla mersi de companie, da lucrez in fiecare sambata ca acesti clienti ai mei sunt super-ocupati in timpul saptamanii dar sambata de fata este un fiasco total ca sunt plecati care incotro!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
diadaniela spune:
PARTY!
A PLECAAAAAAAAAAAT!
Dana
SunSmile spune:
Buna fetele,
Cina a fost faina, am un sot de nota 20!!! Pacat ca nu am mancat eu mult, dar sper sa-mi revina pofta...ca de doua zile....
Fla nu am vb cu baietii, doar cu tata care-i super suparat! Ma rog, el s-a intors cu ei si mi-a mai zis una alta! O sa te tin la curent...acum nici nu-mi vine sa-l sun pe vreunul! Ma rezum la a le tine pumnii maine si apoi de luni o sa incerc sa vorbesc!
O sa-ti trimit si Queen si Leonard, numai sa vina sotul ca sunt criptate si am nevoie de el, ok?
Bun revenit Kitti! Te asteptam mai des la povesti!
Danuta...nu-ti mai spun nimic!!! Fericito!
Flor pup si la fata....pacat ca nu i-am facut show lui Base...dar asta e! Poate la anu'
Eu am inceput sa-mi revin, ma apasa inca(si o sa ma tina o vreme) o piatra pe suflet! Acum am trecut de la plans la oftica si frustrare! Insa cam asta a fost....viata merge inainte iar iubirea noastra pt ei e aceeasi!
Acum plecam la a doua tura de cumparaturi, apoi facem papica, apoi ne odihnim....ca avem petreceri week asta!
Va pup si ne auzim cu siguranta!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Am uitat....
Nadia un mare buchet de flori pt tine!!! Nimeni nu are dreptul sa te judece! Noi suntem aici, o "mana" de prietene care ne ascultam si ne sustinem! Multa fericire si implinire iti doresc! Aaaaa...am vorbit cu Liv, acum e in drum spre casa si cand ajunge o sa va pun in legatura! Sa vina si la voi BBle minunat si asteptat!
Andreiutz a venit iubi??? Cum esti? Hai intra si spune-ne macar atat!
Pup
boeru spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Flor pup si la fata....pacat ca nu i-am facut show lui Base...dar asta e! Poate la anu'
Sun-ule la anu' vin si io in bikinei! la Base sau poate chiar o sa ne strangem mai multe!
a.cicel spune:
Ieri la ora 3 jumate l-au lasat acasa. Eu eram deja la spital, ca am luat si un buchet de flori pt doctorita. Iubi se simte bine, doar ca oboseste repede. Mai are 7 zile de tratament si apoi inca 7 de concediu medica. Asa ca numai de pe 15 mai merge la munca. Nu are voie sa iasa din casa in prima saptamana, pana termina tratamentul, si apoi plimbari scurte, daca se poate la padure, nu in oras unde e praf. Mainile lui arata ca si cum s-ar fi drogat. Atatea intepaturi are in vene. V-am spus ca are venele foarte slabe.
Eu sunt foarte fericita ca azi-noapte m-a tinut in brate... si mai departe nu va spun... ca a fost o noapte lunga-lunga...
Poze pun azi sau maine. Poate luni (cel tarziu).
Va pup pe toate
Andreea 25+
POZE
diadaniela spune:
am gasit pe forum un banc tare.
Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap.
Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba ?
Dana