Oltencele, poftiti la povesti! (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Multumesc pentru gindurile voastre!
Aceleasi urari va intoarce Irinuca din sufletelul ei mic si dulce!

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ce mai fac fetele? La noi ploua incontinuu si Andrei urla de ciuda ca nu il scot afara... adevarul e ca si mie imi e ciuda ca as sta numai prin magazine la cumparaturi sa casc ochii...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Cu o mica o intarziere,pentru IRINA un pupic mare de la David si la multi ani!!!!

Mariana si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, unde disparurati?

Sa sun la Politie?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'Neata fetelor cucuietelor!
Va anunt ca sint bezmetica...noaptea trecuta Maxiplodu s-a kitit pe somnu meu...s-a trezit des...ba vroia pishu, ba apa...ba vroia sa ma duc linga ea ca a visat urit....distract, ce mai!
Si credeti ca sor'sa s-a lasat mai prejos???Nuuuuuuuu....az'noapte s-a tot foit...i s-a infundat nasucul...se pocnea cu piciorusele in patutz...am luat-o linga mine...si gata cu somnul!!!
De dimineata Oti pleca cu bunica-sa sa-si faca week-end-ul la TgJiu!
Voi ce faceti?
Andreea...uite-ne aici, lasa politia in pace...:))
Mariana...multumim pentru urari...si asteptam pupicul live....poate vine, totusi, vara sa ne vedem in parc!
Adinell - si doamna care sta cu Irina mi-a povestit ca a vut aventuri ieri cu ea...o tragea la usa si facea 'pa'...si se necajea tare ca nu o scotea afara!

pupici la mamici si la pitici....si un sf de saptamina superb

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare gagicutze!
Si pe mine m-a trezit Mihai pe la ora 7,de obicei se scoala si el ca omu' la ora 8.30-9 dar azi a fost mai matinal,tinand cont ca m-am culcat la ora 12.30,sunt buimaca rau !Acum m-a tratez cu o cana mare de cafea,hai ca va dau si voua...,luati ca-i fierbinte,daca vreti cu frisca sau lapte sa strigati ca vine fata si va serveste!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Trecui doar sa va beau cafeaua.
Camelia data viitoare sa o faci mai dule un pic.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nu, nu, s-o lasi asa ca-i excelenta! Eu oricum o beau fara zahar.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Imi pare rau ca nu va pot multumi pe toate,cafelutza mea are putzin zahar dar cine mai doreste...eu execut,vine weekend-ul si nu vreau sa va supar!
Fie-mea se plimba cu rolele prin casa,Mihai are treaba la scos cartzi din biblioteca iar eu bantui pe net dupa oferte de masini...acum ne cam bate gandul sa ne luam una noua,platim un avans apoi rate,din ce am vazut noi la mana a doua...care de fapt sunt la mana a 10-a,ne-am lecuit!Apropo,nu cunoasteti pe cineva care vinde cielo dar sa fie proprietar,nu mafiot care le revinde...?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput