Oltencele, poftiti la povesti! (17)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
Frate pana nu va reveniti io nu mai trec pe la voi... Nah!
Inca o data LA MULTI ANI IRINUCA!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Mai dau si eu pe la voi... Sa fac macar prezenta!!! Eu acuma sunt cam "in aer", ca ma doare un deget, am o unghie incarnata, am taiat-o dar a ramas coltul care nu il vad si nu pot sa il apuc, asa ca tac si sufar in continuare!!!
Va doresc o noapte frumoasa!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
lorena_andreianu spune:
Adriana, e belea cu unghiile astea... si al meu sot pateste... o data pe luna se duce la podolog ca daca si le taie el e jale. Ai incercat?!
Si-a luat si un cleste special pt unghiile tari si degeaba. Tantia aia face cum face si-l rezolva (la unghii, evident). Am inteles ca la picior unghia trebuie sa fie taiata drept si mai deloc umblat la colt.
Bafta si sa treaca!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
neliana spune:
LA MULTI ANI IRINUCA sa fi cuminte si sa o asculti pe mami si pe tati si mai ales pa surioara pt ca te ia cu ea la discoteca.
http://community.webshots.com/album/550249847TqaymZ
SA nu ma certati le-am pus cu greu, acum mai stiu.
URMATOAREA INTALNIRE????
FARA ABSENTE
neliana anghel
bertha spune:
Salutare!
La multi ani, Irina! Doris, sa-ti traiasca frumusetea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Neliana, multumim pt poze, Doamne ce copii frumosi avem!
Georgi, of, nasol e cu liftul asta! Eu stau la 10, avem 2 lifturi, merg amandoua si tot o sa-l vand greu, cu siguranta. Cat costa repararea liftului? Ma gandeam daca nu poti suporta tu reparatia (daca e o suma "umana" ) si sa recuperezi apoi de la locatari, e pacat sa dai ap. de pomana, cand e asa de aranjat.
Ma duc sa fac o cafea, pe vremea asta...mor de lene!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Neatza!
Am vazut pozele fetele si nu stiu care cum sunteti pe acolo.Doar pe Doris cred ca am reperat-o ca era cu "2 minuni".Doris, scumpe minunile tale.
Bertha in legatura cu liftul...El funcioneaza (desi dupa 3 ani de pauza... nu stiu daca nu o fi ruginit). Problema e ca cei de la Elecrica au oprit curentul pe scara si prin urmare si la lift. Si de la o datorie de 15.mil s-a ajuns la vreo 50 mil cu penalizari..Si vecinii mei, nu au treaba.Au bani majoritatea dar fiecare-si vede de ale lui.
Cam asta ar fi.M-am cam saturat si vreau sa plec din blocul asta.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
malla spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Adriana, e belea cu unghiile astea... si al meu sot pateste... o data pe luna se duce la podolog ca daca si le taie el e jale. Ai incercat?!
Si-a luat si un cleste special pt unghiile tari si degeaba. Tantia aia face cum face si-l rezolva (la unghii, evident). Am inteles ca la picior unghia trebuie sa fie taiata drept si mai deloc umblat la colt.
Bafta si sa treaca!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Lorena, am incercat sa le las sa creasca drept dar e mai rau ca se implanta si mai adanc de imi strapunge tesutul acolo... de kor de durere...
Deocamdata, astept in apa fierbinte cu sare sa se traga umflatura, merci de intrebare!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
bertha spune:
Georgi, m-ai dat gata cu liftul tau! Eu credeam ca are el ceva defect...cand colo...mor pe oamenii astia nesimtiti pe care nu-i intereseaza nimic. Brrrr...ma gandesc cu groaza cum urci pe intuneric pana la 9, cu copil, bagaje etc. Si 50 mil nu mi se pare o suma imensa pt un turn. La noi sunt 66 de ap, la voi or fi mai putine, dar 44 tot trebuie sa fie. Un mil/fam nu e un capat de tara, daca e bunavointa.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Sunt 66 de apartamente.Plus de asta mai suntem cu blocul vecin in asociatie, deci inca 66 de apartamente. Asa ca suma s-a cam injumatati la 500.000. Dar ce sa-i faci?Daca nu ai cu cine sa discuti?
Lumina nu am avut pana acum cateva luni.Si vorba ta, era bezna pe scari.Acum insa au pus becuri pt ca se pare ca au ajuns la o intelegere cu Electrica sa platim la pausal.Platim mai mult, dar macar vezi unde pui piciorul.
Ti-am zis, de 3 ani, m-am obisnuit.Vreau insa 3 camere.Imi pare rau si ca plec de aici acum cand abia l-am terminat si l-am facut cum ne place noua.Dar asta e.Il fac si pe celalalt tot cum imi place mie
Adinella pup io degetul sa treaca, vrei? si pe Andreiu jucausul.
Liano si la tine fato.
Avem si POZE