Oltencele, poftiti la povesti! (17)
Raspunsuri - Pagina 11
zozela spune:
Daaaa..chiar asa...vreau si eu sa vad pozeeeeelee...
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
georgi75 spune:
Vezi ca am si io gloante...
Lasati fata in pace ca e la tara. (tarancaaaaa.... na! ca mi-a venit si mie randul...)
Zozela ca nu te-am mai vazut demult pe-aci.
Tineti-mi pumnii ca azi vine un potential client sa vada apartamentul. Uf!Daca ma mut la 3 camere... ma imbat . Si va dau si voua de baut.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
camelia72 spune:
Georgi,bafta cu clientul...cat ceri tu pe 2 camere,am fost si eu in postura asta da' la noi au fost alte probleme!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
georgi75 spune:
Offf!Io cer 750 milioane in conditiile in care la noi merge 850-900 milioane.
Apartamentul e decomandat,am centrala, gresie, faianta, parchet, pereti izolati, tamplarie aluminiu toata casa(iclusiv balcon si usi interioare-ca deh! tati lucreaza in domeniu),gazometru, apometru, zona super,verdeatza, piata, scoala aproape...DAR(pt. ca exista un mare DAR), e la etajul 9 si nu functioneaza liftul(nu se stie pana cand).
Io deja m-am obisnuit cu etajele dar vreau sa ma mut la 3 camere.Mi se pare ca aici nu mai am loc.
Hai ca am scris de parca doream sa te conving sa-l cumperi....Chiar, nu vrei?
Am vazut ca si tu gasisei dar nu a vrut socroshenia....Poate o convingeti...Bafta!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Beeeeyyyyy...Dezertoareloooor...
Ce faceti mey?
Unde sunteti?
Avem si POZE
camelia72 spune:
Georgi,asta asa e,daca nu rezolvati cu liftul e greu sa urci 9 etaje...imi este mie greu ca stau la et.4 dar pana la 9...!
Si eu am nevoie de spatiu,offf,dar ce sa-i fac daca e asa incapatanata acritura mea...vrea sa moara in "casa ei"...!
Bafta cu apartamentul,sa gasiti repede cumparator,iti tin pumnii!
Se pare ca doar noi doua am ramas pe aici,fetele sunt mai ocupate...!
POZE
camelia72 spune:
La Multi Ani,Irinuca,sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Doris,sa va traiasca printzesa,sa aveti numai bucurii si impliniri alaturi de cele doua minuni !
POZE
georgi75 spune:
IRINUCA LA MULTI ANI!
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa
Doris printzesa ta e nascuta in aceeasi zi cu fratele meu. Taurasi poznasi...
Sa-ti traiasca sa va aduca numai bucurii.
Avem si POZE
lorena_andreianu spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA
LAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAANI!
IRINA SA TRAIASCA, IRINA SA TRAIASCA,
LAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAANI!
Doris, cat mai multe bucurii sa va aduca! Pupici si lui Oti!
Irina e nascuta in aceeasi zi cu una din nepoticile mele, dar cred ca ti-am mai spus...
Camelia, bafta cu apartamenul! Si noi cautam, dar nu va spun preturile de aici... ca o luati la fuga! si asa ati ramas doar 2-3 pe pozitii...
Nu mai am vesti...
Va pup!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2