Oltencele, poftiti la povesti! (17)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia72 spune:
'Neata,fetele!
Sunt si eu prin zona da' mai am si ceva treaba iar Mihai vrea afara...ma execut la ora 12 cand voi merge s-o iau pe Georgi de la gradi!
Ce ati facut in weekend?
Eu am stat acasa cu copiii si cu treburi casnice,sotul a fost sa-l ajute pe fratele meu la casa iar ieri nu a mai avut chef de nimic,avea febra musculara de la carat galetile cu beton...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
georgi75 spune:
Neatza si de la mine
Azi am program de voie.Mancarica am, ordine e cat de cat, asa ca...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Liana30 spune:
'neatza!!!!
cu o gramada pe cap..mai arunc un ochi si pe'aci
o zi minunata!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
Salutare!
In sfarsit, mai apuc si eu sa scriu, dar tot pe fuga.
Neliana, ai ramas datoare cu pozele de la intalnire.
Camelia, Darius ma intreaba mereu de "Dodi" si de "mama Dodi". De Mihai nu zice nimic, numai fetele il intereseaza!
Liana, eu sunt singura care s-a prins de ce n-ai venit la intalneala: n-ai vru sa vedem ce baba esti, de-aia! Na, ca ti-o zisai! Ca trebuia sa ma racoresc si eu, abia asteptam sa et cunosc! Pana la viitoare intalneala uite ce primesti zilnic:
Fetele, va pup, poate am maine timp mai mult.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Andreea,frumusetea rara...acum si tu,ce vina are baiatu' daca Mihai al meu era asa aerian si nu s-au imprietenit,poate data viitoare!Important este ca baiatul are "inclinatii normale"!
Liana si eu imi doream sa te cunosc,chiar ai lipsit nemotivat si de la mine acelasi lucru......chiar mai rau
Fetele cu pozele,Neliana sau Rodica...va asteptam!
POZE
georgi75 spune:
Ia lasati mey fata-n pace? Va pusarati toate pe ea?...Ei....Ia vedeti ca scot pistolul...
Liano toata lumea vrea sa te bata...Te pup io fato. Na!Sa va ofticati toate. Si daca se mai ia careva de tine, sa-mi zici mie, da? Ca vin si io cu si sa vezi ce iese...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
va si va doresc o zi minunata
Avem si POZE
zozela spune:
Ce faceti fetelor,somati?!
Mey imi pare tare rau ca n-am venit la intalnire..Am ajuns acasa foarte tarziu...Alergatura multa si cu botezul asta..Parca ar fi fost o mininunta
Oricum..ma bucur ca v-ati distrat si sper ca data viitoare voi veni si eu..
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
lorena_andreianu spune:
La noi ploua, fetelor... e teroare... fiu-meu sta la geam si ma tot striga sa-mi spuna: mamaaaaa, poooou...
Va certarati de e asa liniste?!
Ati promis poze de la intalneala... pauza! pai se poate?!
Va pup pe toate si va mai scriu.
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Salutare!
Cum sa ne certam,se poate?Doar pe Liana o terorizam ,ca ne tot vrajeste ca vine la intalniri si ne pacaleste...!Acum o are pe Georgi ca bodyguard da' tot le ia,uite asa !
Feteleee,haideti cu pozele!!!
POZE