Oltencele, poftiti la povesti! (17)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Neatza oltence.
Sa aveti un week-end fain si cu mult soare.Io plec la tara (Liano daca zici ceva...) si o sa ma intorc maine.
Asa ca pana atunci, toate cele bune.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
camelia72 spune:
Salut oltencele!
Asa cum a zis si Neliana,aseara ne-am intalnit la Panda,piticii s-au jucat in voie caci spatiu aveau destul iar noi ca badigarzii(nu am scris corect ) pe langa ei!
Doris are doua minuni scumpe foc,Oti finutza,delicata,de o cumintenie rara si Irinuca dulcica si cu multa personalitate!
Andreea cu Darius,frumusete rara,f. ascultator,vorbaret,mare expert in limba chinezo-englezo-turco-spaniola pe care doar mamica lui o intzelege!
Rodica cu sotzul si Stefanel nazdravanel,cu o energie fantastica...stiu oamenii de ce vin impreuna,iti trebuie conditzie fizica la cata energie are ,dragul de el,spre final a cam incasat-o de la Rodica...!
Neliana cu Oana,aceeasi cumintzica,nici nu i-am auzit glasciorul,delicata ca o adevarata domnisorica...!
Cand au plecat fetele noi ne-am intalnit cu gasca Georgianei,erau cu rolele pe Calea Bucuresti si am mai stat pana ne-a prins ploaia...si atunci cu greu Mihai a intrat in casa!
Sper sa se mai indrepte si vremea asta odata si sa ne mai intalnim prin parc,sa-si consume piticii energia in aer liber iar noi sa fim in nr. cat mai mare...!!!
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Liana30 spune:
o merit..
din pacate nu am avut timp nici sa va anunt..am fost plecata la Alexandria la ziua verisoarei!!!
imi pare rau!!!
acum am ajuns si sunt rupta!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
pup fetele.
Am venit de la tara... Cam liniste pe-aici
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Liano da volumul mai mare ca tot nu se aude.
Au abandonat fetele clubul
Avem si POZE
malla spune:
georgy, super linkul cu desenele alea... eu le printai si ma apucai de desenat... cand o creste Andrei mare o sa le mai scot inca o dat la imprimanta sa le deseneze si el...daca mai ai, mai da!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by adinell
georgy, super linkul cu desenele alea... eu le printai si ma apucai de desenat... cand o creste Andrei mare o sa le mai scot inca o dat la imprimanta sa le deseneze si el...daca mai ai, mai da!!!
Adinella
Andrei si Adriana
Si eu le-am colorat pe cele pe care le stie deja si chiar in seara asta am de gand sa le lipesc in dormitor. Sa ma fi vazut ce alergam dupa marker diferite culori.Dar au iesit super.
Nu mai stiu sigur unde le-am gasit dar caut si-ti zic.
Avem si POZE
malla spune:
Multumesc mult esti o draguta! Noapte buna la oltencute!
Adinella
Andrei si Adriana
lorena_andreianu spune:
la toate!
Eu ajung mai greu sa va salut ca tati al nostru are zile libere multe luna asta si profitam de el
O saptamana buna la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2