Oltencele, poftiti la povesti! (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io nu baui cafeaua..mai aveti?????
camelia la noi nu o sa gasesti decat mafioti...daca vrei masina buna dute la Buc in targ..acolo gasesti si la pretz rezonabil si an bun..si un sfat de la mine..cele facute noi sunt vai mama lor..cele mai bune sunt cele din lotul '98..'99...asculta ce'ti spune moa ca stie...
giorgiii nu mai zici nika..hai sa'ti zic io una buna...z1

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

ce patisi georgiiiiiii??????????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

offff fatooooo ...vrei sa mor?????
crezui ca ti se intampla ceva!!!!!
ete acu se lumina si baba
lasa fatooooo o noua luna un nou inceput
doar ma stiiii!!!!
azi sunt foarte fericita!!!!foarte!!!
imi facu grasu o surpriza!!!!moamaaaa!!!abia astept sa'ti spun!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

salutare si de la noi ca nu prea ne vedem.
Cami ce ti sa pus fata mea pe cielo crezi ca e mai breaz dacat o masina noua?
Decat sa dai banii degeaba pe una veche si toata ziua sa repari la ea ca u sti ce are mai bine dai avans la una noua si sti ca ai lucru de la bun inceput nou.
Noi am avut cielo negru cu gaz la el inchidere si multe alte dracii si cand a inceput sa se farame,binenteles era la mana a doua cumparat, am zis decat sa stam toata ziua prin service mai bine il dam si l-am dat si cu banii de pe el 100 000 000lei vechi am dat avans la asta de am luat-o in liseng(Chevrolet Kalos).
Hai ca eu ma apucai sa ma intind la povestit,acum cand am ocazia.
Doris fi fara grija ca nu esti singura care se trezeste noaptea.Oana se trezeste de N ori,ca vrea pipi ca nu-i place perina ca vrea apa ba nu vrea apa si numai mofturi.eu nu apuc decat pe noapte sa dorm adunate mintele cam 2 ore.
Liana ce noua nu ne zici de surpriza asa ca sa ai cu cine sa te bucuri de ea.
Giorgi mai usor ca iti spargi capsorul.
Rodi unde esti?Asa ma distrez pe seama pozei lui Stefan cu eclerele multe in gurita
Andatudor, Andrina, Corneliaa, Deeapui, Klaus29,Lavv,Lorellay,Miki-Miki,Mandela,Onuta96, Pistachio,Simsimona,Smmiha, Stoichitescu Cristina,Oana0204
DE OLTENCELE DE MAI SUS MAI STIE CINEVA CEVA???

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Bai Georgy, era sa pic pe jos de ras... ce tot dai mai fato cu capul de stalpul ala ca mintr-o zi o sa se toceasca si nu o sa mai ai in ce da!!!
ce patisi? Vi numai si dai cu capul dar nu ne spui si pricina sa dam si noi alaturi de tine!
No, hai ca eu dau de pe acuma ca sa iti arat ca sunt alaturi de tine, la bine si la greu:
e bine acuma?
Hai spune ce patisi!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinell

Bai Georgy, era sa pic pe jos de ras... ce tot dai mai fato cu capul de stalpul ala ca mintr-o zi o sa se toceasca si nu o sa mai ai in ce da!!!
ce patisi? Vi numai si dai cu capul dar nu ne spui si pricina sa dam si noi alaturi de tine!
No, hai ca eu dau de pe acuma ca sa iti arat ca sunt alaturi de tine, la bine si la greu:
e bine acuma?
Hai spune ce patisi!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Neatza!
Io n-am nika.Liana are. Ea e de vinaaaaa .E ziua 2
Liano vezi ca am luat-o razna? Am inceput sa-ti numar zilele...
Abia astept sa-mi zici de surpriza...

tot

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neatza!
Si eu astept surpriza,daca e ce cred io...facem chef on-line,ce ziceti?
Liana,merci de sfaturi,da' pe unde-i targu ala in Bucuresti,zi-mi si mie zona,pe langa ce...sau cum se ajunge de la gara?
Asteptam sa ne zici BOMBA!!!
Neliana,normal ca e mai buna o masina noua dar costa si f. mult,ne gandim si la varianta cu avansul si apoi rate pt. una noua dar deocamdata incercam sa gasim ceva bun la mana a doua...vom face oricum rate cand ne apucam de casa!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Ce vreti mah? A zis ca-mi zice numai mie. Eeeee...
Camelia nu e aia ma surpriza.N-ai auzit ca e ziua 2? Si n-ai vazut ca ma dau cu capu de zid?

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Nuuu... si eu care credeam ca e ziua 2 de cand...nu mai are importantza,gata,s-a dus si cheful nostru!
Scuze,nu ma mai amestec in secretele voastre...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput