Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

dj_mama tre' sa fie un tratament care sa fie bun si pt . Pai si femeile care au probleme cu tiroida tre' sa poata avea bebei! Poate reusesti, totusi, sa o dai pe brazda inainte de o noua sarcina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Am ajuns si eu acasa. Sint terminata de somn, ca azi noapte am avut noapte cu ergomet... adica dureri maaari de burta si greata rea de tot... Acu tre' sa mai inghit 2 fiole si nu-mi vine deloc. Dar macar sa se termine cu singerarea... Am facut un calcul ca sint mai mult de 2 luni de cind eu singerez incontinuu, mai mult sau mai putin... Nu mai pot, zau...Am facut alergie la tampoane...Nu mai suport...

Laura, io mi-am facut socoteala ca prin iulie, august pot sa raman... Oricum, dupa ciclul din luna iunie, adica cam al doilea... macar sa incercam... oricum, eu nu stiu cum vom trece peste momentul apropierii fizice... au trecut 5 luni de cind nu s-a mai intimplat nimic intre noi... Intai ne-a fost frica si dupa aia am inceput sa singerez, asa ca orice activitate a fost sistata.

Si sincer nu stiu cum vom trece peste asta stiind ce poate urma dupa, avind in vedere precedentul... Ma rog, nu ma mai gindesc... O sa vedem atunci cum va fi...Iar de protejat, eu o sa folosesc temepratura bazala, ca la mine a functionat intotdeauna...

N-am stiut ca n-ai decit o trompa... Sa dea Domnul sa functioneze cum trebuie si sa ramai repede, repede...

dj_mama, acu mi-ati bagat si mie un cui cu tiroida asta. Nu cred ca am facut vreodata analize pt tiroida, asta imi mai lipsea... O sa-l mai intreb o data pe dr. ce analize sa mai fac, pt ca ieri a zis ca nimic... dar io insist...

Cum va ziceam si mai devreme, azi sint cam trista... nu vreau sa intru in detalii, ca va intristez si pe voi... Inca sufar, chiar daca sint cu gindul la viitor... Ma agat de ideea ca totul va fi bine si ma prefac ca e bine...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
eu nu stiu cum vom trece peste momentul apropierii fizice... au trecut 5 luni de cind nu s-a mai intimplat nimic intre noi...

PAI, BUCURA-TE ... iti dai seama ce de calitate vor fi gigeii sotului tau?
nu strica sa strecori si o tiroida printre analize; ca sa stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Ale, ma refeream la analizele complete de infectioase, daca nu le-ai facut:mycopl, ureapl,CMV, toxo, chlamydia, streptococ B(parca?). La noi nu se fac toate astea, se fac numai rubella si HIV si analiza de secretie, desi sint acoperite de medicare, dr. nu le recomanda daca nu au motive intemeiate, sa nu incarce sistemul de asigurari...De exemplu triplul test este acoperit partial, insa daca ai peste 30 de ani e bine sa-l faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna dimineata!

DJ mama - ce analize pentru tiroida ai facut.Numai cele din sange sau si la radiologie.Eu am avut simptome pe trimitere garla, greutate mare, simptome de teama, f. repede plang, nu dorm bine noaptea, palpitatii.... si nimic.Tot ceea ce am nu e de la tiroida.M-a si iradiat, am facut si ecografie, nimic.Stiu ca trebuie sa ai grija, daca ai fost iradiata pentru ca o perioada dupa ar afecta o eventuala sarcina.
Ale - iti tin pumnii, dar vad ca esti curajoasa si te intaresti singura.Nu o ai prea usor.Iti doresc mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale de ce te doare burta asa de tare? E normal?
Te fericesc ca ai unda verde atat de repede la bebe! Dar doctorul tau are dreptate ca trebuie sa fii pregatita psihic pentru o noua sarcina, altfel ii vei transmite bebelusului starile tale de teama, panica, suparare si nu e bine deloc.

Offf, ce buna sunt la dat sfaturi...Si eu aproape ca nu ma pot gandi la altceva...Si sunt constienta ca imi va afecta sarcina urmatoare daca am o stare negativista...Dar nu stiu daca voi putea sa nu ma gandesc ca nu am fetita pe care am dus-o atatea luni si pe care o iubeam deja...Si celalalt copilas nu va inlocui copilul pierdut...

Sunt convinsa ca voi gandi altfel dupa urmatoarea nastere (daca ma ajuta Dumnezeu sa ajung pana acolo) si ca voi fi fascinata de copilasul meu, dar pana atunci...Ufff trebuie sa ne impunem sa gandim lucruri frumoase!!!

dj_mama are mare dreptate cu calitatea gigeilor Si voi doi va iubiti asa ca momentul apropierii fizice va fi special pt amandoi Vine de la sine.

Pe mine ma curteaza sotul de numa' si nu mai are rabdare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Buna fetele,
Scriu pe fuga pentru ca sint la birou. Promit sa scriu diseara mai mult.

Laura, burta ma doare de la ergomet, nu tot timpul. Si ma doare cam ca la ciclu, nu infiorator...
Dr. nu s-a referit la faptul ca o sa transmit starile mele copilului, ci lui . Acum serios, el m-a vazut pe mine stresata si speriata jumate din timpul in care am fost insarcinata si intotdeauna ma caina... Eu nu mi-am dat seama atunci, dar el mi-a zis ca n-am avut o sarcina usoara si linistita si ca nu asa trebuie sa fie...

Eh, om vedea noi... vorba ta, sa ne impunem sa ne gindim numai la lucruri bune si frumoase, ca si io am tras o repriza de bocit azi noapte...

Bietu sot nu-mi da tircoale deloc... cred ca nici lui nu-i vine...oricum e prea curind, eu am inca singerari... o sa mai dureze...

gabi, sarumina de incurajare... uneori ma intaresc, alteori ma inmoi rau si atunci am nevoie de incurajari... Numa' ca ma tin batzoasa si nu cer ajutor cind am nevoie...ceea ce nu e bine...

dodo, le-am facut pe toate mai putin streptococu B de care zici... toate au iesit bine... Acu o sa ma caut si la tiroida, desi io nu cred ca am probleme... Eu am 26 si am facut triplul test, care evident a iesit foarte bine si sint hotarita ca la urmatoarea sarcina sa fac si amniocenteza, oricit de nebuneste ar suna. Dar cred ca am mai zis asta o data...

Va pup si va urez weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Ale, Tanima, spuneti-mi si mie va rog exact care era tratamentu Dr. Tutunaru, pentru ca nu am reusit sa ajung si la el, desi as fi vrut. Avem programare maine dim, dar lucrez si nu pot ajunge.

Eu sunt acum in sapt 7.

Multumesc din suflet, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Am ajuns si eu de ceva timp in Ro. Deocamdata nu am luat contact cu prea multa lume.
La inceput mi-a fost greu sa o vad pe sora mea cu bb, ma gandeam tot timpul cate planuri avem pt acest concediu impreuna cu bebeii nostri. E asa de greu cu un bb in preajma...l-am luat intr-o zi in brate si am inceput sa ii cant sa adoarma, mi-au dat larimile instantaneu, m-am si vazut cu bebelina in brate. Uneori am tendinta sa ii vorbesc la feminin...E foarte greu...de asta am pus aici jurnalul bebelinei mele facut de moasele din spital. Cred ca voi intelegeti cel mai bine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eiancu/album?.dir=a507re2&.src=ph
Ale eu am hipotiroidism si iau pastile. Am luat inainte de sarcina din cauza problemelor de infertilitate, endocrinologul zicea ca poate fi si asta o cauza, dar eu nu cred ca a contat prea mult la mine. Am luat pastile si pe toata perioada sarcinii. Dr care mi-a facut acum cezariana a spus ca tiroida nu e o problema sa nu raman si mi-a mai spus ca pot incerca sa am un bb dupa primul ciclu. Asa ca nici eu nu mai am foarte mult de asteptat.

Ileana

Mergi la inceput

Buna, fetele
Ileana_marius, ma bucur sa te aud din nou... Am vazut albumul bebelusei si tare trist e... Era tare frumusica si grasuta... Nici nu stiu ce sa-ti spun...

Ma surprinde ca ti-a dat verde asa repede, adica dupa primul ciclu... Asta in conditiile in care tu ai cezariana... Mie mi-a dat 3 luni, ca n-am vrut io 6... Cred ca la noi se exagereaza putin cu recuperarea asta... Oricum ar fi, sa de Domnul sa fie bine pentru toate, sa raminem repede si sa reusim sa ne tinem copiii in brate...

ingerasa, tratementul dr. Tutunaru este cam asa: o injectie cu pregnyl la 4 zile, 1 aspenter pe zi, 4 utrogestan intravaginal pe zi (2 dimineata si 2 seara) si 4 magne B6/ zi. Iti urez succes si sarcina usoara.

Eu... din nefericire singerez inca... am inca lohii, ma tratez cu ergomet... astept sa vad ce se intimpla pina pe miercuri, cind ma duc (zic io) sa iau rezultatul de la spital si o sa ma duc si la dr. meu sa il citeasca si sa vedem ce sa fac de-acum incolo.
Iar cu psihicu' e rau... sint numa gravide peste tot si nu mi se pare mie! pe unde ma intorc, pe unde citesc, zbang, gravide! si io cumpar tampoane m-am cam depresat in ultima vreme...

Mergi la inceput