Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ale,Laura_Ioana in asemenea momente cuvintele sunt de prisos.Orice as spune,eu sau altcineva,nu va poate alina durerea.Stiu asta din proprie experienta.Nici ranile mele nu s-au vindecat inca in totalitate dar am ajuns sa pot vorbi despre ce mi s-a intamplat fara sa izbucnesc in plans si am invatat sa zambesc din nou (lucru pe care nu credeam ca o sa-l mai fac vreo data). pentru voi si pentru toate fetele care trec prin asemenea incercari.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shehe asta imi doresc si eu: sa pot vorbi despre asta fara sa mai plang, atunci voi sti ca m-am refacut psihic! Ma ajuta foarte mult cand scriu despre durerea mea, parca depasesc mai usor si e ca un fel de "antrenament" pt cand ma mai intreaba oamenii, care nu stiu ce am patit, despre copilasul meu. Asa cred ca voi reusi in curand sa nu mai plang de fiecare data...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Shehe asta imi doresc si eu: sa pot vorbi despre asta fara sa mai plang, atunci voi sti ca m-am refacut psihic! Ma ajuta foarte mult cand scriu despre durerea mea, parca depasesc mai usor si e ca un fel de "antrenament" pt cand ma mai intreaba oamenii, care nu stiu ce am patit, despre copilasul meu. Asa cred ca voi reusi in curand sa nu mai plang de fiecare data...

O sa vezi ca o sa reusesti!Nici eu nu stiu unde am gasit atata putere in mine.Poate pentru ca am avut atunci si alte probleme pe care a trebuit sa mi le rezolv si nu o puteam face decat daca reuseam sa ma adun si sa-mi pun ordine in viata.In momentele acelea simteam ca s-a sfarsit lumea si nimic nu mai are sens.Asa cum am mai spus acum am invatat sa zambesc din nou.O sa iti trimit pe PM adresa mea de pe yahoo si putem sa vorbim cand crezi tu de cuviinta.

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor, cum sa ma supar pe voi pentru ceea ce mi-ati raspuns?
a fost doar o parere de-a mea, parerea unei femei care a pierdut o fetita, insarcinata fiind in peste 6 luni, dar... cu 16 ani in urma! acesti 16 ani, conteaza foarte mult! eu va inteleg perfect, eu ani de zile nu am fost buna de nimic, dupa ceea ce mi s-a intamplat, mama credea ca o sa innebunesc si ca nu o sa-mi mai revin. Plangeam instantaneu de fiecare data cand vedeam un bebe in carucior sau o femeie iesind cu bebele din maternitate. Ma trezeam noaptea auzind plansete de copil... o luasem razna...ma simteam nedreptatita si pedepsita crunt fara sa fi gresit cu nimic.

Acum, dupa 16 ani in care am mai avut pierderi, dar incomparabile cu cea de la 20 de ani, cred eu, ca gandesc prin alta prisma decat voi si e normal sa fie asa. Si asa cum spunea Shehe abia acum am realizat ca mie nu mi-a trecut nici o clipa durerea, ci am invatat sa traiesc cu ea, m-am resemnat si-mi duc crucea.

va doresc multa sanatate, sa va recuperati cat mai repede si sa va binecuvanteze Dumnezeu cu copilul pe care vi-l doriti atat de mult!

Eu o sa mai intru pe la voi pentru ca va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.

laura, sa iti itraisca parintele Iustin... Ca io am maxim pe preotul de peste drum care nu e nici pe departe clarvazator ... Sa dea Domnul sa fie cum a spus el si sa jungi sa-l faci pe baietel...

apollo, si io ma scald prin apele fundeniului... fie ce-o fi... Nu stiu sa te ajut cu APCR, dar daca dau peste asta in cautarile mele pe net, dau un semn.
Apropo, am gasit un site super interesant cu explicatia tuturor analizelor medicale: http://labtestsonline.org/understanding/index.html si de sus, de la "tests" cautati ce va intereseaza. Problema e ca trebuie sa stii numele analizei in engleza. Insa nu e chiar asa greu, intrucit majoritatea analizelor provin din limba engleza si restul pot fi intuite.

lachione, .
sheherezada,

Fetele, io mi-am luat azi o parte din analize. In afara de numarul de hematii si volumul eritocitar mediu care au iesit sub limita, respectiv peste limita, in rest stau bine. Hemoglobina, in mod surprinzator e buna (13, valori normale 11-18)... Mi-am luat un complex de B-uri cu acid folic.
Iar alea de coagulare... durere... Sint usor pe dos... adica timpul de coagulare e mai lung decit cel normal... cu alte cuvinte, usor hemofilie... dar pina nu ies alea de SAFL, nu zic nimic...

In rest, astept sa treaca zilele...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Ale ma bucur ca ti-a iesit bine majoritatea analizelor. Mai nasol e cu ala de coagulare: oare nu poate fi si asta o cauza a pierderii sarcinii? Cand iti vine rezultatul la SAFL?

Fetelor trebuie sa ne gandim ca intotdeauna se poate si mai rau, ca sunt oameni si mai nenorociti de soarta si atunci putem suporta mai usor durerea noastra. Eu, de exemplu, ma gandesc mai mereu la o prietena a mea careia i-a murit in 2004 (toamna) singurul copil, o fetita de 2 ani jumatate, ptc a luat un medicament. Au suferit ingrozitor si noi pe langa ei si in decembrie 2005 a nascut o alta fetita si acum e deja insarcinata cu al doilea copil (m-a durut treaba asta, ptc am aflat de sarcina ei imediat dupa ce a murit copilul meu). Deci au putut trece peste suferinta, ii vad zambind din nou si facand planuri de viitor. Si pot vorbi despre prima lor fetita fara sa mai planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

Laura Ioana - iti multumesc pentru incurajari si tie Ale
Aseara am fost la doctor, mai devreme decat ar fi trebuie , dar nu mai aveam stare. M-a mai trimis sa-mi fac niste analize la IDS - anticorpii cardiolipina, pentru ca cei de la Fundeni se pare ca s-au grabit si nu mi-au facut toate investigatiile necesare.
Oricum, mi-a spus ca nu crede ca am sa scap de tratamentele anticoagulante. Se pare ca e nu stiu ce congres pe 31 mai si se mai discuta despre noutati in domeniu. Cred ca fac si ei incercari pe noi.
Ies putin acum , dar mai revin sa discutam.
Nici nu va dati seama ce bine imi face sa discut cu voi!!!
Multumesc mult si numai bine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am intrat sa va pup!

Mergi la inceput

inapoi Lachi

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Apollo stiu ca face bine sa discuti, asa ca te asteptam pe aici cat mai des. Abia astept sa ne povestesti ce zice dr tau dupa congresul de pe 31 mai. Poate ca,dupa tratament, vom fi colege la gravidute cat mai curand si vei vedea ca data viitoare e cu noroc

Lachi si eu, si eu

Pupici pe obrajori

Mergi la inceput