Durerea unei pierderi de sarcina (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Anelisee, ... E foarte frumos...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiar ca foarte frumos, Anelisse!!!

Ale sper sa-ti transmit din optimismul meu, ca vad ca zilele astea am din plin Iubita incearca sa te gandesti la lucruri frumoase! Stiu ca e greu, dar merita sa incerci! Cand ai voie sa faci miscare? Sau masaj? Eu abia astept sa incep peste doua sapt si sunt convinsa ca ma voi simti si mai bine.

Azi am inceput serviciul si am tras o tura de plans cand mi-a cerut detalii directoarea despre ce si cum s-a intamplat Dar vreau sa ma gandesc ca va fi bine si pentru mine cat de curand si sper sa-mi iasa figura (adica sa pot gandi pozitiv cat mai mult).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura imi aduc aminte de ce ti-a zis preotul, sunt curioasa ce ti-ar spune acum.
Si mie dr de acolo si nu numai, mai toata lumea cu care am luat contact in spital, mi-au spus ca data viitoare vor avea mai multa grija, ca pot face cezariana (acolo nu se face decat daca se impune medical) si multe altele. Abea astept sa vad cum se vor purta la urmatoarea sarcina.
Botezul l-am amanat 2 sapt, nu am avut timp sa ne pregatim si am zis sa nu facem asa doar sa fie facut.
Felicity imi pare rau de baietelul tau.
Totul a decurs normal toata sarcina la mine de asta imi e greu sa inteleg cum s-a putut intampla asta. Daca dr si-ar fi dat seama si as fi facut cezariana la timp...
Alé si eu m-am schimbat, nu ma mai entuziasmeaza nimic. Cred ca e normal. Dar o sa ne revina bucuria cand ne vom tine bebeii in brate.
tanima_i2002 sa de-a D-zeu sa duci sarcina cu bine pana la capat.

As vrea pt urmatoarea sarcina sa nu planific nimic, dar nu pot sa nu ma gandesc la asta. As fi vrut ca totul sa decurga de la sine, dar eu deja ma gandesc la cum voi naste, cum e mai bine sa fie...
La aceasta sarcina am planificat tot, am calculat luna in care sa raman (dar s-a intamplat sa raman peste un an de atunci), perioada propice ca sa fie baiat, cum va fi la nastere si apoi restul la care ne gandim toate, botezul, gradinita, scoala, sa o fac balerina etc (astea erau asa niste ganduri). Vreau sa imi treaca pana vine perioada propice, dar sunt sigura ca nu o sa reusesc...am mai trecut prin asta.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

M-am adunat si eu de pe drumuri si am terminat in sfarsti cu mutatul care afost stresant si obositor.
Am citit pe nerasuflate cam tot ce ati scris.
Ale: Mi-as dori sa-ti pot trimite peste ocean pe un norisor energie pozitiva si putin optimim...hai uita-te la un norisor si gandeste-te ca vine ernergia pozitiva...
Lachi, referitor la schimbatul titlului subiectului, nu cred ca schimbarea unui cuvant va alina durerea mare pe care o vom simti toata viata..Eu am deschis acest subiect la cateva ore de la pierderea sarcinii...intr-un moment in care m-am simtit bineinteles tare indurerata dar si foarte singura!!!
Stiu ca tu ai avut extrauterina la cateva zile dupa mine(cred ca la 2 zile), si am plans cand am citit ce ti s-a intamplat!! In acelasi timp puterea ta si forta ta m-a ajutat enorm si pe mine...Multumesc pentru asta.
Nu ti-am scris niciodata si sper ca nu mi-o iei in nume de rau ca as vrea sa pastrez titlul subiectului... Pupici

Mergi la inceput

Ileana si eu botez pe 28 mai (duminica) pe baietelul finilor nostri. Sper sa fac fatza si sa nu ma apuce plansul in biserica sau la scaldushca. Ea avea sarcina cu 5 saptamani mai mica decat a mea si mi-a fost foarte greu cand am mers si l-am vazut pe Matei (asa il cheama pe finutz), dar va veni si randul nostru, nu-i asa? Nu se poate sa avem doar nenorocire in viatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, vaz ca nu sint singura insomniaca!

Va multumesc pentru gindurile bune, optimismul si norisorii pe care mi le transmiteti. Sper sa functioneze, macar un pic...
Azi mi-am facut programare la Tutunaru, de abia pe 29 mai, ca mai devreme ioc loc liber... Da' avea doamna aia o greata in glas, de m-a rapus...
Tot azi mi-am facut programare si la homeopat, sa vedem si aici ce-o iesi...

Ii eram datoare cu un raspuns lui gio - am sunat astazi la institutul de hematologie si mi-a zis sa vin saptamina viitoare, ca "analizele astea se fac cind se string mai multi pacienti"... plus ca poate dura intre doua saptamani si o luna!
Uite asa o sa ma prezint io pe 24 la fundeni, ca vorba aia, macar stiu unde e...

Ileana, asa e, cred ca numai atunci ne vom bucura sufletul din nou... Constatam astazi cit de mult m-am schimbat... Si ma voi mai schimba... Probabil la urmatoarea sarcina o sa fiu cu totul altfel decit acum... Ma intreb daca macar de asta voi reusi sa ma bucur... Sper sa da...

laura, doctorul nu mi-a zis nimic de vreo restrictie la miscare sau masaj... Dar io nici nu sint mare "miscatoare" adica chestia asta cu miscarea functioneaza cind crezi in ea si esti obisnuit... deci nu pentru mine... Oricum, e de admirat optimismul tau . Sa dea Domnul sa o tii numia asa si sa iti iasa toate cum le vrei.

Poate ma bag unde nu ma priveste, dar ce v-a spus preotul? Nu de alta, dar mi-ar placea sa aud si o alta varianta, ca pe-al meu nu-l vad in stare de prea multe spiritualitati... Si inca o intrebare, daca se poate... Cum e cu molifta? se face in orice zi a saptamanii? trebuie sa fac ceva in prealabil? Post, spovedanie, ca n-as vrea sa ma intoarca din usa bisericii...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Ale incearca sa faci macar masaj, sa vezi ce bine te simti dupa. Si sportul te face sa te simti invigorat, chiar daca nu-l practici mereu. Nici eu nu sunt miscareata (n-am mai facut de un an si ceva miscare), dar simt ca abia astept sa ma apuc (ma simteam foarte bine cand faceam fitness).

In timpul sarcinii mele mama mea a fost la Parintele Iustin, la manastirea Petru Voda (e clarvazator), si parintele i-a spus ca va avea un nepotel sanatos. Faza e ca atunci stiam deja ca e fetita si mama i-a spus. Si el a ras si a spus ca medicii astia nu stiu nimic. Probabil ca el "vazuse" ce se va intampla. Cand voi intra in vacanta (la mijlocul lui iunie) vreau sa merg la el si sa stau de joi pana vineri (in noaptea aia fac calugarii moliftele sfantului Vasile, care dezleaga blesteme etc.) si atunci sa vad ce imi va spune

Pentru molifta nu trebuie sa ai nimic pregatit (poate niste banuti pe care sa-i dai preotului pt biserica - eu am dat 50 mii lei) si o poti face in orice zi in care este preotul la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

OFFF, OFFFF
M-am inregistrat de curand pe site, desi il citesc cu regularitate.Maine fac 2 saptamani de cand am pierdut si eu sarcina. eram in 9 saptamani si a iesit din evolutie.
Sunt fff trista si nu stiu ce sa fac mai departe. Istoricul meu nu e deloc incurajator. Am ramas prima data insarcinata acum aprox 2 ani si am pierdut sarcina la 6 saptamani- la fel a iesit din evolutie. Dupa 4 luni, am ramas din nou si din nefericire, am descoperit ca am sarcina extrauterina. A urmat o interventie chirugicala laparoscopic si spre norocul meu mi-a fost salvata trompa.
Dupa 1 an si ceva de pauza, am ramas din nou si iata ca am pierdut si aceasta sarcina. Am fost trimisa la Fundeni si analizele mi-au iesit bine, mai putin APCR (rezistenta la proteina C activata).
Am scris despre povestea mea si la Sindromul de hipercuagulabilitate.
Nu stiu ce se va intampla mai departe. Dna Dr uscatescu nu avea timp si nu mi-a spus ce am ci doar ca daca "ma tine psihicul vom avea 3-4 copii", dar ce a vrut sa spuna mai exact, oare?
Voi stiti ce inseamna mai exact acest APCR?

Va pup si astept veti de la voi.

Mergi la inceput

Apollo nu stiu ce inseamna APCR, dar istoricul tau seamana foarte bine cu al meu (mai putin ca in urma extrauterinei am ramas fara trompa). Imi pare rau pt pierderea suferita, dar nu descuraja. Eu am reusit sa duc ultima sarcina pana la 41 de saptamani, copilul era sanatos, perfect, dar, din pacate a murit inainte de a se naste, din vina medicilor care nu au vazut ca are tripla circulara de cordon Iti spun asta ca sa stii ca poti avea o sarcina sanatoasa (urmand tratament pt mentinere, eventual stai acasa in CM, eu asa am facut).

Mergi la inceput