Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu Ca nu-i mai dau....ca ii taie pofta de mancare. Asta am testa de 100 de ori, nu o data.
ii mai dau asa din cand in cand 3 ml (asta ca sa-i dau si eu Ca)....cu dozator.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Codruta este superba Petra ,ma vrajit poza asta este o dulce

deci aveam dreptate fiumeu a facut febra 38.5 de la dintii de sus i-am dat paracetamol ia scazut si acuma face iarasi nani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

eu aici am intrebat de ce nu imi da "calciu" si mi_a zis ca isi ia destul din lapte

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bun (re)gasit la toata lumea !
Ne-am intors astazi pe ploaie, iar acum....ninge!!!
La Bucuresti a fost foarte bine, Fabiano s-a simtit excelent,
a fost cuminte si sociabil.
Revin, ma duc sa dau zapada de pe balcon......ca-mi omoara florile.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bine ai revenit, carmi! uau, zapada pe balcon...

gata, am facut modificari in habitat si, mutand mobila prin sufragerie, am instalat tarcul copilului. acopar radul de jucarii si-l las linistita ca nu pateste nimic. si stateam si ma gadeam ca o baba de la tara: cand eram mica n-am avut camera mea, nici patut, nici atatea hainute sau jucarioare, masa de infasat, scaun de masina, scaun de masa, alba ca zapada pe pereti, tarc de joaca, monitor, carusele etc etc. ehehe... si ma mai gandeam ca daca radu a inceput deja sa se extinda si in sufragerie...

a propos de chitara, radu e vrajit cand canta tac'su sau eu. nici nu clipeste. de-abia astept sa-l invatam sa cante sa agate si el gagici.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu dau doar vigantol copilului. nu ca, nu fe, nu vit c. poate o trebui... nu stiu.

voi ce fructe mai dati copiilor? nu vorbesc de borcanas. eu prestez mar si banana. in combinatie cu iaurt sau branzica. mai mult nu m-a dus mintea. (treaba e ca, functionand f bine asa, nu mi-am batut capul). dar ma gandesc ca poate mai trebuie sa alternez un pic. i s-o acri la un moment dat de atata banana...

sa va spun programul:
7.30-8.00: lapte cu cereale 250 ml
12.00: borcanas sau piure legume cu pui (morcov, dovlecel, cartof, albitura, ceapa fierte, scot ceapa si albitura, blenderuiesc legumele ramase)
16.00: borcanas sau banana, mar cu iaurt sau branzica
20.00: lapte cu cereale 250 ml.

pana la 6 luni a mancat numai borcanase, dar acum, vazand ca-i place ce-i fac, imi e mai usor (financiar) sa-i dau ce fac acasa.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cristina, cum ii dai cerealele, in lapte? de care cereale?

noi papam asa banana, mar. Am facut si branzica si ii dau de 2 ori/sapt.
bem suculet de mar, morcov, suc de la Hipp din acela cu ananas, banana, mar.
restul titi.
deocamadata atat.
Acum de la 6 luni incepem cu legume la amiaza: morcov fiert, cartof fiert, supa, carne de pui etc.
vreau sa-i dau si iaurt.
Eu cunosc multe mamici aici care dau copiilor de la 6 luni danonino. Papa bebeii de se rup, nu alta.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

hallo, hallo

codruta, nici Petra nu are dinti? hai, cine mai e fara? Ma gindeam ca sunt singura.

Kristinutza, noi papam legume si fructe de la borcanele, ca fata si-a schimbat gusturile, nu ii mai place cum gatesc. Oare nu mai stiu sa gatesc???? Ca de cind e sotu plecat nu am gatit nimic, doar cite ceva pentru ea, legume, brinzica, fructe.
La noi se maninca cu mare succes banana. Dimineata bea 100ml lapte apoi pe la 10-11 fructe mar-banana-cereale, la 14-15 legume orice dar sa fie cu iaurt pina acum ma stresam ca nu maninca, dar ea voia iaurt si eu nu intelegeam. Azi ma gindesc ca ei ii place iaurtul si ce ar fi daca i-as da cu legume, poate maninca mai mult. A topit o canita cred ca de 100ml fara sa scoata vreun sunet. Am ramas masca. asa ca miine din nou. apoi pe la 18 un lapte cam 125ml iar pe la 20,30-21 cam 200 de lapte. Mai mult nu vrea. iar cite o data cind stau mai mult timp treaza pe la 23 mai maninca 150ml lapte. asta e tot.

sa imi spuneti si mie ce parere aveti de programul ei. Ca sunt tare curioasa.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!
Pana la urma i-a amestecat legumele care nu le-a mancat la pranz cu iaurtul de dupamasa si a papat tot. Asa ca ii voi da legumele combinate cu iaurt, pana se reobisnuieste cu ele simple.

nanadana si mie imi place poza aceea. De aia am pus-o si la albumul comun de 8 luni.
Carmi bine ai revenit !
Kristinutza, eu ii mai dau si porto, mandarina, ananas (nu conserva), iar zilele astea ii bag strugure si kiwi (vezi tu, orienteaza-te dupa varsta). Noi ne-am extins si in dormitor si sufra si bucatarie. Acuma daca ma uit bine si prin hol e ceva

Eu nu-i dau cereale in lapte, ca milumil 3 e destul de gros si vad ca si tine de foame.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

aaaaa...ce adormita sunt, am uitat sa va spun cind mincam banana , e inainte de 20,30-21 cam 1/3 din banana, si incet incet vad ca maninca mai mult.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput