Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi Andra,Jessica,Radu,Andrei si Matei multi pupicei de la noi

Ioana sa iti fie de bine inprospatarea ,nasol cu bonele astea care nu sint corecte sa iti spuna verede in fata si ce nu le convine

Simo iti doresc "nervi de otel cu soacra "

fiumeu nu stiu ce rae cam trage la somn ,sper sa nu fie vreun semn de ceva (doamne fereste)

Kidgata ai facut praji pt maine ,sa faci o pozica sa ma ling si eu pe degete

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Miha.
Dana frantuzoaica, mersic.

Copilul meu cinta la . Cum intra in birou, se duce la prima chitara pe care o vede, si trage de corzi; sta si 10 minute singurica. Singura problema este ca in curind va rupe coarzile, ca trage de ele cu prea mult elan.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

MIHAIRI ti-am admirat baietii! frumosi foc si seamana ft. bine. In albumul "pozr noi" ai adaugat si cateva poze cu viitoarea ta nora?!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Roxi, multumim ca ne-ai admirat. Nu, nu e viitoarea nora, e verisoara noastra, Alessia. As vrea si eu macar o nora, dar aici, la bebelusii nostri, sunt mai multi baieti decat fete, asa ca fetele sunt toate deja ocupate.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Las' ca mai e timp! Pana atunci va trebui sa ne obisnuim cu gandul ca s-ar putea ca in viitor, fiecare saptamana ne va aduce in casa o noua "nora". Eu de abia astept! Pana atunci, insa,asteptam sa ne iasa dintisorii, sa stam in funduletz...ei, cate avem de facut...

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu a vrut Petra sa pape legumele la pranz. Abia i-am dat o banana cu mar acuma. Poate e de la dinti?! Asa ca n-am mai iesit afara. E o vreme super, dar eu chiar n-am chef, ca ar trebui sa ma plimb singura (nici una din mamici nu-i disponibila). E musai clujencelor sa ne mobilizam si sa iesim si noi mai des.
Asa ca mai trag cu ochiul la gimnastica si astept meciul de handbal.
Poate maine mergem si noi in Tarnita (sa faca mama niste gratare ............ca io nu mai am chef sa si gatesc
Ioana, si Petra cand a prins prima data chitara lu'tas'o, a tras o data de corzi, ca am crezut ca isi taie buricul degetelor.
Simona, pana iese dintele, tot concuram la "cui ii iese ultimul, primul dintele".

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

cata vitamina C dati la bebei(cantitate si timp)

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxi eu ii dau vitamina C concomitent cu Ca, ca sa se asimileze mai bine Ca. Ii dau o fiola de 5 ml/zi, timp de 10 zile. Pana acum i-am mai dat de 2 ori. O data acum 2 luni si o data prin iarna (la fel si Ca).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Saliutare :)

Ioana, sa-ti fie de bine infrumusetarea.

Fetelor, cu toate povestile astea despre ochi ... vreau sa intreb si eu ceva, poate o sa vi se para o prostie ... e normal ca atunci cand plange ii curg lacrimi mai usor dintr-un ochi decat din celalalt? Adica mai repede. Uneori se screme sa planga si ii curge o lacrima doar din ochiul drept. Din stangul nica. Daca urla mai mult timp produce si din stangul.

Apropos de piersici, am gasit azi in cora . Si legat de intrebarea ce mananca Matei ca fructe, el e ahtiat dupa mere, cred ca mai repede ma plictisesc eu de ele decat el. Cam asa arata o saptamana la el: 2 zile mere, piersici, mere, avocado, mere, piersici.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxi, poate zici ca nu sunt normala, dar m-am consultat cu dr. pediatra, sa sti.
Eu ii dau lamaie naturala, asa vreo 4-5 pic. in l-ita si direct in gura. Se stramba dar s-a obisnuit.

locca
, cu ochiul nu stiu ce sa zic. E normal sa aibe lacrimi dar cat, habar n-am. Da nu mai cronometra si tu atat. Ce sa aibe Matei. N-are nimic. Stai linistita.
Avocado sub ce forma ii dai. De unde?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput