Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Aoleu, tot mai tare se simte coltul.

mama mia, ce o fi cu titele mele, saracele! Stefan musca cu gingiile, da acum? ....mama mia ce m-o durea!

Doamne ajuta!

Mai fetelor azi m-am certata cu toata lumea, cu sotul, aseara cu mama mea.....m-am enervat si pe cupil.....ca se tot fataia, dar el saracutul nu are nici o vina.
Am nervi, ma doare si pe mine gingia sin spate , cred ca am tras curent...si poate vreau si. no acuma ce-mi veni...
serios, nu avem vreme de asa ceva, mai bine zis, nu avem cand. asta numai din cauza lui Stefan. Si io nu mai pot asa!!
Greva......
i-am spus la sotu ca divortez...asa
am trantit cu toate de azi dimineata...vreau sa fac ordine, si mancare si de toate.... dar nu le mai ajung. Copilu asta ne ocupa tot timpul.
E ceva nemaipomenit.
Asta e ...trebuie sa ne obisnuim.

Mama mea zici ca e dusa cu pluta.....nu pricepe ca mi-e greu singura.. Ea nu stie numai ce blugi sa-si mai ieie, ce bluza.....cum isi face program in timp liber etc.
sunt multe de zis, dar sincer n-am cui sa spun numai voua.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

hildi trebuie sa iti gasesti timp ,este important,eu te sustin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La noi nu se simte coltisor la pipait, doar se vede ceva alb sub gingie. Oare de acum incep durerile sau cand a strabatut osul a fost apogeul durerilor?
Hildi, si noi stam tare prost cu timpul. O mai duc la mama si venim rapid acasa, altfel nici cum. Si ai mei au plecat 3 zile sa se distreze, in loc sa ma intrebe: nu vreti voi sa mergeti undeva si stam noi cu Petra.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

fETELOR, APROPOS DE distractie, la mine e drama si mai mare deoarece m-am mutat de curand in capitala(mai statusem in buc, dar am plecat in provincie 1 an si am inchiriat apartamentu), nu mai cunosc aproape pe nimeni...nu ies mai deloc. Sper ca luna viitoare sa reusesc sa cumpar masina, asa ma mai pot si eu deplasa din asa-zisul parculet de cartier, plin de oameni de varsta a treia care joaca sah, table, remi...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ce ne-a zis doctorita la vizita. A zis ca aratam foarte bine. Ne-a dat 10 zile de Ca (sirop Pharco) +vit C + vigantol 3 pic. A zis sa intrerup Fe pentru o luna.
In plus pot sa ii dau sa pape si painita in spuica, taitei sau galuste. Pot sa ii dau si cascaval (la mamaliguta). kiwi (fara samburi) si struguri (tot fara samburi si fara coaja). 400 ml lapte ajunge pe zi (150 ml-milumil 3 seara, 150 ml-milumil 3 dimineata si 100 ml san-noaptea). vaccinul antirujeolic a zis sa il facem luna viitoare (aproape la 10 luni).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Aoleu, mama draga, Vera, dar trebuie sa iti mai faci timp si pentru tine. Cred ca iti este greu. Eu nu am sotu acasa, si imi e putin greu. Imi pare bine ca mama mea nu sta departe de mine, dar pe 10 mai pleaca pentru vreo 5-6 luni in state, asa ca ramin cu soacra, care e cam fitzoasa de felul ei. Pe de o parte imi spune ca sta cu Maia , apoi spune ca ii e asa de greu cu copii asa mici, dar sta, ce sa ne suparam pe ea
si eu te sustin si spune ce ai de spus, ca noi tot nu o cunoastem pe mama ta si nu avem cum sa ii spunem , macar aici sa te poti descarca.

Maddy, sanatate bebelinei si sa ii treaca si fa asa cum spun fetele, poti sa mai incerci cu cartof crud, taie o felie mai groasa si pune peste si leaga cu ceva. Sa dea Domnu sa treaca repede.

Petra si Stefan pentru dinti.
noi inca suntem in concursul "cui ii iese ultimul, primul dinte" si se pare ca o sa si cistigam ca nu avem nici macar un semn in gurita ca vrea sa iasa ceva.doar ca salivam tare mult, dar asta de pe la 5 luni.asa ca.... asteptam

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Andra
Jessica Priscillia
Radu
Andrei
Matei Alexandru

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor.

RalucaC, multumesc frumos pentru detaliile cu operatia.

Vara sotului a mai avut un ghinion: bona ei (angajata prin agentie) i-a zis la un moment dat ca tre sa-si faca o operatie, si ca isi ia o saptamina libera. Apoi luni a sunat-o ca nu mai vine, ca de fapt a dat interviuri in saptamina aia. I-am povestit bonei mele faza asta si i-am zis sa nu faca si ea la fel.

Am fost la prima tura de infrumusetare, si am aflat o chestie: ca si daca merg la Getts pot duce cupchilu' in kids club, nu numai daca merg la World Class. Am vizitat si camera copiilor, e foarte faina. De-acum n-o sa ma mai impiedice nimic sa merg mai des la coafor (cu exceptia banilor de pe card, desigur).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei Andra, Jessica Priscillia, Radu, Andrei, Matei Alexandru!

Miha, sa traiesti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Pentru Miruna si mama ei frumoasa multi pupici
Veronica hi, hi, hi. Te plangi ca e greu cu un bebe??? Mai fa unul si cand o sa ai doi, o sa-ti dai seama ce usor e cu un copil Iti spun asta din experienta pentru ca atunci cand aveam doar unul si mie mi se parea greu, dar acum, privind in urma, imi dau seama ca era usor cu unul si ce greu e cu doi. Cand o sa-l fac si pe-al treilea o sa-mi dau seama ce usor era cu doi.
Roxi, multumim pentru sfaturi. I-am dat si eu o Smecta ieri si parca s-a mai inchegat. Si nici ragusit nu mai e ca ieri, insa tot pleostit e.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput