Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

La multi ani bb-ilor care azi mai adauga o lunita!

Jadi distractie plakuta si noi deseara avem un botez:).

Norina ai vazut ce succes are ginertu heheeh, da ce ne facem ca el e tot sexy in gura si nora are deja dinti ..... poate imi musca baiatul hehehee.

Raluca mai exista si epiziotomii ok, pe mine nu ma supara delok, la inceput ma deranja ...ma tinea putin da acum parca nici nu a fost taiata vreodata si slava domnului a fost cusuta pe toate partile si nici nu pot sa zic ca o "folosesc" prea des.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Da, ieri am tras o intalneala cu forumistele din Cluj. A fost super de fain si copiii super cuminti si super draguti.
Cred ca de aia au iesit pozele cam rosii ca am stat sub umbrelele de la Mc, care sunt rosii.
Noooo, iar n-apuc sa scriu........Petra ma striga in nestire....revin

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

'Mneata!
Codruta,vezi daca ai invatat-o sa zica mama!Acuma te striga.Mai bine o invatai sa zica tata.
Anya,tot am vrut sa-ti spun ca tare mi-ar face placere sa-ti vad Calinul si Mateiul.De ce-i tii ascunsi si nu ne faci placerea de-ai vedea in poze?
Mi-e dor sa-l vad si pe Vladul lui Jadi,da nu indraznesc sa-i zic ca sare iute ca-i ocupata

Mergi la inceput

Diana,
Am pus si noi poze la albumul de 8 luni la comun si in albumul meu.
Cu epiziotomia eu stau foarte bine (dupa 2 saptamani nu am mai simtit nimik) iar la capitolul ca inainte. red ca la mine nu a fost taietura mare.
Asistenta aia clar isi poate da demisia!!!!! Ma mir ca a scris asta dupa ce a nascut.........Nu e facuta pentru asa ceva (job). Eu daca eram superiorul ei, o dadeam afara sau o puneam sa dea niste teste sau ii taiam din salar pentru ce i-a trecut prin minte cand a scris asta. Asta ma intriga: "mamele majoritatea sunt total pe dinafara si nu stiu nimic despre ingrijirea copilului iar in acest caz nici nu merita sa aiba un copil". Eu cel putin chiar eram pe dinafara cand am nascut (cred ca multe mame). Meseria de parinte nu o poti invata inainte sa ai copii. Asta e parerea mea!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

va citesc si nu ma termnin de citit, ca tot pe bucatele citesc din lipsa de timp.

vreau sa va spun ceva: La Stefan in gurita i-am simtit azi dimineata coltisorul sau cum sa zic, varful de la dintisor. ce ziceti?
se vede asa o crapatura mica si in ea ceva ascutit.
In cat timp iese afara de tot?

si al doilea la cat timp vine?

prea multe ????, nu?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Hildi si eu am vazut miercuri ceva alb sub gingie. Asteptam si noi iesirea dintisorului, sa facem anuntul oficial. Nu stiu in cat timp va iesi.....

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Atunci Hai dintii, hai dintii!!

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

pupici de la florinel si de la mine,

scrieti, scrieti... n-am apucat sa citesc tot.
codruta, felicitari pentru "mama". noi suntem la "tata" si "tati", dar "mama" inca nu
hilde, sa va traiasca dintii cand vor iesi de tot, sa fie sanatosi si frumosi! noi ne inscriem pe lista de asteptare la capitol si lasam pe cei mai avansati sa-ti dea raspunsuri la intrebari (le citim si noi pe furis, ca sigur o sa ne ajunga nestiinta din urma cat de curand )

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by roxi23

RALUCA ATUNCI CAND DARIUS ESTE CONSTIPAT il rezolv cu suc proapat de morcov sau ceai de musetel.

tot din motive de reticenta fata de medicamente, pediatra lui florin mi-a recomandat pentru constipatie sa-i dau o lingurita dimineata de LASSBABY. este un produs naturist si a avut efectul dorit: nu s-a mai chinuit bb . in rest, eu ii dau intre mese suc de portocale, simplu sau amestecat cu morcov si i-am scos si bruma de banane pe care i-o dadeam in piureul de fructe.
cam atat

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari la fete

Frumoasa intailnirea clujeanca am avzut pozele

maddy poti sa ii mai pui un cub de gheata infasurat intr_ batista ,multi pupici de la noi sa treaca repede bobo

Petra,Stefan facem galeri pt dintisori

Noi nu plecam nicaierea pt ca barbatumeu lucreaza asa ca stam acasica ,o sa evadam noi un pic prin paris mai tarziu

va pupicesc si ne auzim ,va doresc o zi buna

poze

Mergi la inceput