Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihihi, Diana, poate vreti voi sa ma saltati, dar nu scapati de mine! Mai vreau si eu sa ma vad cu voi! Cand aveti chef de intalneala dati un semn si semnez si eu condicutza, ca tare ma mai prind intalnirile astea! Si e mai greu cu 2, adevarat, dar nu ma las
Scriu aici si fug la poze! Abia astept sa le vad! (ca dupa astea am scormonit prin zona!)
A! Vezi ca ai uitat sa le spui fetelor ca ne cunoastem din "tineretile revolutionare"

pt restul fetelor! Ma mai stiti?
Oricat de mult as vrea sa stau la povesti cu voi, nu reusesc sa fac fata ritmului uluitor in care scrieti! Dar sa stiti ca ma gandesc f des la voi si la bebelucii vostrii!
Va cu drag pe toate! Cand am timp o sa mai pun si eu ceva poze in albumul comun.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Phii, a fac si eu parte din clubul celor ce-au pierdut mesajul!!
Buna seara!
Va ziceam ca-mi pica ochii in gura de oboseala, si mai sunt si rosii, de altminteri ca si ai lui fi-miu; ai lui, cred ca de la vant + praful de pe Vatra Luminoasa unde se asfalteaza cu sarg. I-am pus iar Tobrex - noroc ca ma stiu farmacistele - dar azi nu s-a vazut o imbunatatire neta, asa ca daca nici maine nu vad nimic, merjem la controool.
Ioana, n-am vorbit cu colega mea azi - n-a fost de gasit, deci iti pot zice ce stiu de ieri la pranz. Ea nu reusise sa vorbeasca cu doctorita, au operatii pe banda rulanta, 20 in ziua aceea. Dar a vorbit cu anestezistul, care i-a zis ca operatia a decurs bine si copilul a suportat bine anestezia. Nu l-a operat decat la un ochi, cel mai afectat - cica nu se fac amandoua o data, caci exista riscul de infectie. Copilul n-a plans decat putin, si era cam moale. Au ramas peste noapte in spital, si daca totul a mers bine, azi au fost acasa. Trebuie sa aiba grija sa nu-si dea pansamentul jos de pe ochi. Cam asta e ce stiu, daca mai aflu ceva, povestesc!
As scrie si la parinti, si la odisee, nu de alta, dar e bine sa stie mamicile proaspete ca mai bine se duc la un control decat Doamne fereste....
Tonnia, Miflore, baietelul a lacrimat de la nastere, de unde si prea usor pusul diagnostic de canale infundate. Ba chiar una din pediatre i-a luat si secretie lacrimala pt analize, care au iesit bineinteles curate - o alta trasatura specifica afectiunii, care trebuia s-o determine pe dr sa recomande consultul. Gabi (colega) imi povestea ca nimic n-a putut s-o faca sa banuiasca ca ala micu nu vede bine: rade la fete cunoscute, apuca cu precizie jucariile, reactioneaza cand le muti, agiti etc, ma rog, cam tot ce face si Radul meu si probabil orice copilas. Doar ca la lumina puternica se incrunta - si Radu, de altminteri - si lacrimeaza. Dupa mine, daca aveti un cat de mic sambure de indoiala, mergeti la consult; vorba bunica-mii: zici ca sa nu fii mama exagerata! ba sa fii!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Anya, sanatate lui Calin! Am inteles ca la vaccinul de 6 luni poate sa mai apara o reactie, ca deja organismul stie despre ce e vorba. La Radu a aparut reactia la 4 luni, la 6 doar c-a fost mai marait si mai mofturos o saptamana. De troznit genunchii si lui ii troznesc, nu mi-a dat prin cap ca e de la lipsa de calciu. mai cu seama ca noi tot ii dam Ca, maine iar terminam seria lunara de 10 x 5 ml.
Jadi, calatorie sprancenata si sa-ti traiasca flacaul de 7 luni!! baiat mare, domnule, cred ca cicatricea ta sufera de nostalgie! Acum pe bune, de la ce poate sa se inflameze dupa atata timp?!
Si ca tot vorbim de asta, fetele cu epiziotomie, cum va mai simtiti la dansa? ca la mine tot cam... lipsita de elasticitate este, si zau c-am aplicat principiul pantofilor tari, adica sa-i porti des ca se lasa pana la urma! Mai am ciocanul cu putin spirt!!
Apropo de ce papa copiii, in timpul saptamanii noi ii dam fructele la borcan - ca sta sulisor tanase sa spele roboti si blendere de mere la 7 dimineata, de ajuns cu supa, carnita, piureul de legume si branza de vaci! Supa o facem la 2 zile, plus piureul aferent, si daca faceam carnita zilnic, acum o fac tot la 2 zile - si drept sa zic cea pt azi, facuta ieri, n-am mai bagat-o la conge, c-am uitat. Are ceva, ce ziceti?
Ruxandra, tu ziceai ca papa Matei branza din 250ml lapte zilnic? Eu ii fac din 150ml si-mi faceam probleme ca e mult..? El papa tot, de altminteri s-a si ingrasat, maine e zi de cantar ca e 29. Eu de-abia il mai ridic. Trec pe weekend la iaurt - vreau sa iau zuzu ca-s multumita de laptele lor - si tot am uitat sa incep sa-i pun ulei/unt.

Poze

Mergi la inceput

Si inca ceva, ca daca e sa am logoree....
KK face in reprize de cate o nuca cu aroma de zeama de varza. Am ajuns sa consumam mai multi pampersi decat cand era mic! Dar bine ca nu e constipat, avem o prietena care doar cu termometrul isi rezolva baiatul.
Ei, cam asta ar fi, parca mai aveam ceva de zis - intrebat, dar am uitat sa-mi iau lecitina si se vede!
Noapte buna si drum bun celor ce pleaca pe coclauri de 1 mai!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor ia cititi aici si va ingroziti! este vorba de o asistenta bolnava la cap!
Am nascut in octombrie 2004 la Spitalul Municipal Bucuresti cu Dr.Valeriu Horhoianu, seful clinicii.
E un doctor de nota 20, caruia ii voi fi intotdeauna recunoscatoare pentru cum mi-a supravegheat sarcina, cum a decurs operatia - am nascut cu cezariana - si cum s-a comportat fata demine. Desi am avut o sarcina destul de grea, bebita a fost foarte bine, iar eu m-am refacut dupa cezariana mai repede decat dupa apendicita. Serios!
Spitalul e foarte curat si civilizat, infirmierele sunt OK, asistentele din postoperator la fel, dar cele de la saloane cam lasa de dorit.
Raluca

--------------------------------------------------------------------------------

miltisus
nou venit

Romania
bucuresti
10 Mesaje
Trimise - 21/04/2006 : 10:19:22
--------------------------------------------------------------------------------

hei,hei !!! Asistentele de la salon nu va au doar pe voi in atentie ci cateva saloane!!! Adica destui copii ca sa incerce sa faca fata la toti pana la sfarsitul programului, mai ales ca mamele majoritatea sunt total pe dinafara si nu stiu nimic despre ingrijirea copilului iar in acest caz nici nu merita sa aiba un copil !!! Un exemplu foarte bun si o intrebare frecventa si de panicat pt ele este "de ce sughite copilul" !!! - o stupiditate !!! cand noi ca oameni mari vom muri dintr-un sughit
atunci eu imi dau demisia !!!! sau :"a facut part,poate a facut caca, nu veniti sa mi-l schimbati?!?!?"
In concluzie, inainte de a mai scoate si scrie perle ca acestea mai ganditi-va cativa ani inainte de a face reprosuri

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

RALUCA ATUNCI CAND dARIUS ESTE CONSTIPAT il rezolv cu suc proapat de morcov sau ceai de musetel. Si al meu se chinuie mai mereu sa iasa afara,dar am descoprit metodele astea, pentru ca nu am vrut sa apelez asa des la termometru sau supozitoarele cu glicerina!

Hai ca ma duc si eu la nani, ca la 6 imi da maresalul casei trezirea!
Ziua sunt chiauna, abia astept sa vina seara sa pun capul pe perna, iar noaptea nu mai imi vine somnul! Sunt dereglata rau!

Urez prima sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi, fitzosi si norocosi!

Ah, era sa uit:cata vitamina C dati la bebei(cantitate si timp)

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

RALUCA, referitor la epiziotomie,"dansa" mea este cusuta bine; nu imi mai place deloc sa o deranjez, spre nefericirea sotului care este mai indraznetz din fire... Dar saracutza s-a chinuit atat pentru noul look si vin eu acum sa o ciufulesc? nu-i frumos...Sau mai pe scurt: panza de paianjen

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata,

Eu, ca o mama denaturata, sunt la servici.

Cuca, multam de incurajare - o saptamana de maraiala.... m-am saturat dupa 2 zile si azi l-am lasat o ora sa planga. Vroia sa doarma doar in brate si eu nu eram de acord cu chestia asta...Cat despre genunchii trosnitori... astept sa termine seria de calciu si chem "babuta" pe la mine (e vorba de doctorita in varsta care le stie pe toate...). Nu imi place faptul ca "joaca" in articulatie - sau poate mi se pare mie? Asa ca tre' sa-l vada cineva mai priceput.

Jadi, drum bun si distractie pe cat se poate! Noroc ca te-au ivatat fostii vecini cu "Adi" . Cat despre cezariana, vezi si tu ca s-ar putea sa fie vorba doar de ceva "dermato", nu de "gineco".

Clujencelor , felicitari pt. intalneala! Aveti niste bb-i smecheri rau de tot! Acusi va lasa pe terasa si dau o fuga la discoteca!

Cat despre epiziotomie? Pe unde vine asta? La mine s-a cicatrizat epiziotomia cu tot cu dansa. I-am zis sotului ca tre' sa se recicleze si cand o sti sa faca fete mai negociem.

Cat despe iaurtel, eu i-am dat Zuzu din intamplare si i-a placut. Eram la munte si saliva la fratele lui care manca un Zuzu. Deoarece avea varsta de 6 luni si ceva, am luat o lingurita si i-am dat sa guste din cutia fratelui. Oauuu a fost cel mai bun lucru pe lume. Acum a inceput sa atenteze la castronelul cu salata de rosii si castraveti pe care-l mananca in fiecare seara fratiorul, dar... sa mai astepte!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Avand putin mai mult timp, am mai bantuit pe forum. Si am descoperit ca suntem un grup de mamici ffff norocoase. Daca intrati la mamicile de mar-apr veti vedea ca au deja 3 ingerasi...Jadi o sa zica ca n-am alta treaba... dar imi dau lacrimile de cate ori aud de chestii d-astea. Mi se pare cel mai trist lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata fetelor,

Am vrut si noi sa plecam azi la munte si ne-am razgandit din cauza timpului,mai rau e ca trebuie sa despachetez...

Am descoperit aseara ca a facut copilul flegmon la piciorus de la vaccin,e rosu si ff tare,i-am pus niste lamaie de la frigi si cam atat dar vad ca nu a dat nici un pic inapoi...Cu ce mai pot sa-i dau sa sa-i treca?

Roxi,eu zic ca papa bine Darius si ca dr aia e un pic dusa.
Si Bianca e nascuta pe 13 si deja am inlocuit 3 mese,fructe,piure legume,plus ca-i dau carnita zilnic si iaurt,branzica.

Mergi la inceput