Bebelusi de sept-oct 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Simona, nu avem inca dinti. Gandeste-te ca noi indata implinim 9 luni. Cred ca vom ramane in topul "fara dinti, cel mai mai mult timp"

2 intrebari:
- punga de cereale desfacuta si neconsumata toata, cat timp o tineti?
- sticla de apa plata desfacuta (cea de 2 litri) cat timp ii dati din ea? Eu cam 3-4 zile o tin desfacuta-nu-i prea mult?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Trebuie neaparat sa va spun cat a dormit ieri Alexul meu...de la 7 seara la 9 dimineata, cu o mica pauza de lapte la 6..nu mi-a venit sa cred!!!!
Iar eu azi, ca o mama denaturata, am uyitat sa-i dau la 17.00 sa mananace...adevarul e ca a mancat ft bine la 14.30, si nu s-a agitat cum face de obicei in jurul orei de masa. acum seara mi-am dat seama ca sunt cea mai denaturata mama din cate exista!!!!
Nanadana..nu am pus poze in albumul lui Alex de 6 luni, ci in cel comun..de aia nu aveai cea sa vezi..
Simona..doar atat vrea Maia sa pape sau doar atat ii dai tu? sincera sa fiu, mi se pare cam putin...

Pai sa va spun si eu ce papa Alex:
ora 6.00-210 ml lapte
ora 10.00- 1 banana/mar/para/mango+branzica/biscuite-cam 200 gr in total
ora 14.00-200 gr piure legume
ora 18.00-210 ml lapte
ora 210.00-240 ml lapte
Intre mese mai bea 100 ml sub protcale+gref si cam 100 ml ceai.

De sapt viitoare ii bag si eu carnita la pranz si iaurt la ora 18.00..galbenush i-am bagat de 2 sapt si vad ca-i place mult in piureul de cartof.As vrea sa-i dau peste..care credeti ca e cel mai bun? eu ma gandisem la cod, ca stiu ca e slab.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara fetelor

sunt foarte ingrijorata ca Milan sta din ce in ce mai prost cu sanatatea...inca nu i-au trecut mucii, iar de azi a dat intr-o tuse care parea initial seaca, dar in seara asta am vazut ca ar fi expectoranta...nu stiu ce sa fac. atata l-am indopat cu sirop si picaturi si apa de mare ca mi s-a luat si mie. iar el e crizat rau. cand ma vede cu o sticlutza in mana se pune pe plans.

ce remedii mai cunoasteti???...mi-e groaza sa ma duc cu el la spital mai ales in w-e...dar daca nu am alta solutie, o sa mergem. a fost careva la Grigore Alexandrescu??e nasol?

vit C, nu stiu cine intreba eu ii dau 5 pic combinat cu 7 de Fe deocamdata pana la 9 luni dintr-o sticluta cu picurator (naturala sau asa ceva)

despre iaurt..la noi e nelipsit. mananca cu orice pentru ca altfel legumele nu le vrea.

despre mere....tot nelipsite...sunt in pana de idei de alte fructe asa ca le mai schimb gustul prin coacere sau fierbere.

despre extindere...hmm, singurul loc din casa unde nu sunt lucruri de ale lui e baia noastra...in rest peste tot, camere, balcoane...e plin de jucarii, leagane, masute, scaunele, prosopele, picaturi...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deeapui, noi mancam jumatate cat mancati voi.
Exemplu:
-6-7: 120-150 ml lapte
-10-11: 150 grame
-14-15: 160-180 grame
-18-19: 150-160 grame
-21: 150-180 ml lapte
Intre mese nu-i mai dau decat apa plata (maxim 100 ml/zi)
noaptea nu mai papam aproape nimik (san).
Si suntem in grafic cu kg si inaltimea. Fiecare copil are ritmul lui si cantitatea lui care o papa.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

deeapui, Maia nu vrea mai mult. iar la fiecare lapte ii pun cam 3 cupe din cele care folosesc la laptele praf si ii pun biscuiti in lapte, iar pe parcursul zilei imi bea si chiar 250 ml ceai cu lamiie.

eu am inceput de 4 zile sa ii dau vitamina C 2,5 ml pe zi. ca v-a spus ca sunt stresata ca nu prea maninca. Insa la ultima verificare suntem in schema bine de tot, la 6 luni 8 kg, 73 cm, deci zic ca e bine.

Bianca imi pare asa de rau ca Milan nu se simte bine. Multa sanatate de la noi si dulce sa ii treaca. Imi pare rau dar nu ma pricem la asa ceva, ca inca nu am trecut pe acolo si tare as vrea sa nu ajung.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Codruta, Petra e o scumpica, mai ales cu palarioara roz.
lasa ca am auzit ca e foarte bine ca dintii sa ii iasa cit mai tirziu ca or fi mai sanatosi[:?][:?][:?][:?][:?] asta se spune.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Aveti dreptate fetelor..fiecare bebe are ritmul lui.
Mie insa mi-e frica sa nu pape Alex prea mult, sa nu se faca prea grasan.Pe de alta parte, nici nu am ce sa-i fac, daca asa e el, mancacios..

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Da, si eu am auzit diverse variante cu privire la dintisori..unii spun ca ar fi mai bine sa iasa mai tarziu, ca sunt mai rezistenti, altii spun ca daca ies mai repede inseamna ca are bebe destul calciu, nu are lipsa..naiba stie..oricum, eu sper sa nu ma mostenesca pe mine la dinti, sa-l mosteneasca pe Marius, fiindca eu am un material ft prost.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

carmi bine ai venit si spor la dat zapada

Noi papam asa:
7-8:180 ml lapte+2lingurite de cereale
12 :180 g piure(legumr +carne),100g-130g piure frucre
16 :250-270g(1mar+1para+1iaurt+2biscuiti -mixate)
20 :180 ml de lapte
23 :150 ml de lapte (citeodata)

Deea asta era,m_am uitat acum la poze ,dragut Alex

poze

Mergi la inceput

Am schimbat iar semnatura.sa vedem daca merge.si gata, va spun noapte buna.

Deeapui si bebe Alex
pozesi www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput