Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamicute,

N-am mai fost de ceva vreme pe la voi,insa am mai citit postarile voastre.
Vad ca ati facut vaccin:despre ce vaccin este vorba?Cumva la 2 ani si jumatate se face un vaccin?Va intreb pentru ca eu nu stiu ,iar de la dispensar nu m-a anuntat nimeni nimic.
Uki,spui ca Mariuca este fara nici un motiv mofturici?Pai si Luana face la fel.Ziua de ieri a fost aproape un cosmar pentru tatal ei si pentru mine:plangea fara nici un motiv,nu ii puteam intra sub nici o forma si cu absolut nimic in voie...Indiferent ce ii spuneam,de felul in care vorbeam cu ea...nu o puteam stapani:ba plangea,ba tipa,ba se tavalea pe jos,ba dadea in tatal ei cu palma...Nici jucariile ,nici dulciurile...nimic nu o puteau multumi.Intr-un final,epuizati,ne-am ratoit la ea ca sa se mai astampere,insa am profocat un adevarat taifun de lacrimi si criza de personalitate...Ce se intampla cu copilasii astia?

Citeam ca incepeti sa renuntati la pampers...Si noi suntem in perioada de tranzitie:ziua Luana face la olita,insa seara si la somnul de pranz punem pampers.Ieri ne-am riscat,la somnul de amiaza si am culcat-o numai in chiloteii de bumbac.Rezultatul:a trebuit sa schimb patul,caci mandra a facut o balticica....
Bea foarte multe lichide si nu se simte bine deloc cand e foarte cald:transpira,nu are stare si bea suc sau ceai foarte mult...

Uki,intrebai cu maselutele...Pai nu cred ca trebuie sa mai apara maselute,cel putin eu nu stiu.Seara o spal pe Luana pe dintisori si parca nu vad modificari prin gurita...Trebuie sa mai iasa ceva maselute?

Numai bine si sa cresteti mari si sanatosi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, se face un vaccin la ani jumate, rapel la DTP. Asta e ultimul din schema obligatorie pana la scoala, in clasa intai. Ai fost chiar curajoasa c-ai lasat fata fara pampershi la somnul de pranz, noi nu ne riscam pentru ca inca face in somn. Si atunci de ce sa ma chinui sa schimb patul? Nu stiu ce sa zic te maselutze. Ultimele ar fi trebuit sa apara la 2 ani, molarii de 2 ani. Poate la voi inca n-au iesit...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

nici io nu ma risc la somnul de pranz...desi am scutec din ala mare, dr la cum se foieste nu cred ca ar sta exact sub fundulet

in schimb, am o chestie care nu-mi da pace: de la ce se fac carceii? ca uneori dimineata se plange Mariuca de dureri la degetele de la picioare, ea zice ca are "scame" de la ciorapei, ii dam jos, dar de fapt cred ca asta e: carcei! de la ce frate???
mama zice ca sa merg la dr cu ea pt asta, dar nu am dat asa importanta...oricum, tre' sa ajung la dr pt vaccin...

deci Ver@, este posibil sa faca si in manuta? ce bine...si totusi, care e mai suportabil? in piciorus sau in manuta?

hai, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, io stiu ca acesti carcei semnaleaza o lipsa de ceva in organism, saruri parca, da' nu bag mana in foc. Io vorbeste tu macar la telefon cu pediatrul si vezi ce-ti zice.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

carceii pot semnala lipsa de calciu...cel putin la mine asa se manifesta...

picea nu face deloc in pat...pur si simplu de cand am inceput operatiunea chilotei ziua nu mai vrea pampers deloc...il da jos singura...dar tine f.bine si noaptea si la pranz...curios pentru bine ca baga apa, ceai si suc la greu...cam 1,5/2 litri pe zi (io am invatat.o asa la sfatul pediatrei...ca am avut infectie urinara la 8 luni si mi.a zis ca cea mai buna anti-recidiva e sa.i dau multe lichide zilnic!)...si e clar ca ea constientizeaza sa se tina...ca plange sa o duci in cada...si acolo face...numai acolo

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

salut,

la control a fost ok. nu prea am auzit bataile la inima prea bine dar dr. a spus ca este bine si sa nu imi fac griji.

si Alvaro are carcei la picioruse doar daca sta intr-o pozitie aiurea si se ridica brusc , este si amortirea la picior cu intepaturi si dupa carcei.
nu am intrebat inca dr. de ce dar ar fi cazul ca aproape zilnic are probleme.

in legatura maselutelor , alvaro acum ii da ultimele masele de jos cele din spate sunt jumate afara ...deci astea cred ca sunt ultimele care trebuie sa ii apara , asta este ce stiu eu.

adameasca, Luca este asa de mare si dulce. Am observat ca are cicatrice mare la cohisor de la cazatura cu ochiul de asfalt!!!

eu luna asta aflu ce am si imi doresc tot baiat , dar stau si ma gandesc ca mai bine ar fi o fetita ca alvarica imi pune nervi la incercare zilnic.Azi a luat bataie si de la mine si de la tacsu...

Am plecat la magazin sa cumparam de mancare , cand am iesit din magazin el ca vrea sa mearga singur fara sa il tinem de mane si a rupto la fuga in fata masini...eu am vazut negru in fata ochilor iar sotul mai sa lesine...

o sa pun poze cu alvarica chiar aucm ca am putin timp...

in rest tot bolnava sunt si numai vomitata stau...este ingrozitor de nasol..sper sa treaca cat mai repede ca nu mai suport .

va pup

Elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, tare frumoasa papusica ta in rochita aceea superba roza

Am pus aici linkul cu poze noi pentru cine doreste sa vada pe Alvaro care imi imi face capul patrat...

http://community.webshots.com/user/elenush29

Elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, iubitele
Anca, Si eu stiam ca carceii sunt din cauza lipsei de Ca. Cel putin asa mi-a spus ginecoloaga.
Vera, habar n-am ce vaccin se mai face in Ro. Pacat ca nu i l-a facut in manuta, ca nu l-ar fi durut asa de tare ca in picior.
Ma bucur ca e bine acum.
Ana68, bine ca ai mai dat pe aici. Chiar ma gandeam ca esti suparata pe noi de nu ne mai scrii, ca pe la alte subiecte mai postai. Sa stii ca si Luca are zile cand ne innebuneste pe toti trei.
E matzait, nu spune ce vrea, e tare dificil.
Mult curaj ai avut ca ai lasat-o pe Luana fara scutec la somnul de pranz.
Ileana, cand ti-am vazut pozele m-a apucat un dor de burtica de imi dau lacrimile. Perioada de sarcina a fost printre cele mai frumoase perioade ale mele. Ce-i drept dupa 3 luni de sarcina nu am mai avut nici o problema si m-am simtit un fulgusor pana am nascut.
Lukutzul tau e un frumos. Si ce fericit e el cu gramada aia de nisip si jucarii!!!
Elena, hai ca acusica scapi de perioada nasoala. Si Alvaro s-a facut asa de mare ... si seamana din ce in ce mai mult cu taticul lui ... frumos.
Si Luca sta in swing. Nu are loc Farfuzel de el. Isi pune si muzica de la maimutoii aia care stau atarnati de leagan, isi schimba vitezele, ce sa mai, jucaria lui.
Ma bucur ca-ti place de micuta mea.
Tu stii ca si eu imi doream foarte mult baietel. Mai mult pentru Luca ca sa aiba cu cine sa se joace. Si in plus nu mai trebuia sa cumpar papusi, printese si ma mai mir eu ce. Imparteau masinutele, excavatoarele, trenuletele (ca sa vezi, Carmen, ca si al meu tot hobbyuri din astea are), se jucau impreuna.
Dar nu regret un moment ca Dzeu mi-a dat fetita. E tare dulce si sunt topita dupa ea. Deja gangureste si s-a mai reglat cu somnul.
Mi-e drag cand o imbrac frumos. Iar Luca e tare dragastos cu ea.
O mangaie, ii vorbeste, incearca sa o linisteasca. E un copil bun.
Sper sa o iubeasca la fel si cand va fi mai mare.
In spatele casei noastre trece trenul. Eh, mecanicul cum il vede pe Luca afara scoate mana pe geam si o flutura si claxoneaza. Iar Luca e asa de mandru, ca atunci cand esti bagat in seama.
Vikinga, mai scrie-ne si noua. Esti suparata pe noi?
Pup gasca

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute de prichindei,

Saru-mana de raspunsuri....

Ileana,pai cred ca mai degraba lasatul la pranz fara pampers a fost mai mult o intamplare.Eu faceam mancare si Luana deja se uita printre dintisori din cauza de somn,asa ca tata-su(si lui ii picau de altfel ochii in gura)a actionat fara creier si a culcat-o ca atare.Cum am scris:tat-su a inotat olecuta,insa nu asta a fost pan' la urma baiul.Necazul era ca mandra a dormit putin,din cauza de udatura si pentru ca nu a vrut sa mai doarma nu ne-am inteles deloc restul zilei cu ea....Nu stiam de treaba cu vaccinul...Am sa sun la dispensar sa intreb.Maselute...habar n-am,astept si eu sa vad daca se mai intampla ceva.Sanatate lui Lucu'!
Uki,din cate imi amintesc si eu carceii se fac de la lipsa de calciu.N-ar fi rau sa asculti sfatul mamei tale si sa mergeti la un consult...Stiu ca si scrasnitul dintilor tot lipsei de calciu se datoreaza.Sanatate Mariucai!
Anca,cred ca micuta ta s-a obisnuit in cada,i se pare ei,poate,ca acolo se simte ea in siguranta sa faca pisu...Luana face la olita,dar daca o pun pe wc pe colacelul special...s-a rupt filmul,sta acolo,canta,spune poezii pe limba ei,se distreaza...dar de facut face foarte rar.Probabil din cauza ca nu atinge cu piciorusele podeaua...nu simte o siguranta...?Nu stiu!Succes fetitei tale la facutul la olita!
Elena,ce baiat mare,frumos si....pictat ai!Sa cresca mare si sanatos!Zici ca ti-ai dori o fetita?!Hehehehehehehe...Si io tot baietel doream sa fie Luana si acum pot spune,cu mana pe inima, ca am o fata de baiat si un baiat de fata....Adicatelea :Alex e cuminte(atat cat poate fi de cuminte un baiat de 10 ani),iar Luana e un dracusor de fata,cand sus pe scaun,cand pe masa,se joaca doar cu baietii in parc,a inceput sa bata copiii....asa ca...ai grija ce iti doresti!Sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Ciuf,saru-mana!Pai io am mai dat si alte dati p-aici...am mai postat...Cum sa ma supar pe voi,Doamne fereste!Am citit mai mereu postarile voastre si de foarte multe ori nelamuririle male aici si-au gasit solutii...Apropos de matzaieli:cred ca si copilasii nostrii,asa micuti cum ii vedem noi si neajutorati,au personalitatea lor si,dupa parerea mea,noi parintii ramanem interzisi la crizele lor de nervi si de personalitate(considerand ca la varstele lor crude este prea devreme pentru astfel de manifestari),crize pe care noi adultii le facem frecvent si fac parte din cotidianul nostru...Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bine!
PS.Ce draguta treaba cu nenea mecanicul de locomotiva....

Mamicute,sa aveti parte de o zi cat mai buna...!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

multumesc ana.maria...sper sa reusim...oricum mi se pare o realizare mare ca nu se mai piteste dupa usa sa faca...si ca am scapat de pampers...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput