Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute,

Anca,chiar ca e mare realizare....Succes in continuare!

Luana a primit ieri hainute,rochite in marea lor majoritate,de la alta fetita....A fost haios,ca a rasturnat tot pungoiul in mijlocul camerei si ,dupa mintea ei,ar fi vrut sa imbrace una peste alta hainutele,la probat....Si sandalute la fel....

Sunt olecuta pe jar,ca ne-a fost aprobat si noua creditul personal(pentru un avans de casuta) si acum sunt in febra cautarilor pentru un apartament,casuta...ca sa facem un imobiliar...Tineti-ne pumnii sa reusim.

Va doresc tuturor numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Azi m-am trezit cu tensiunea mare, era 18 cu 9 si am dat fuga la cardiolog. Mi-a facut un EKG, mi-a schimbat tratamentul, sa vedem ce s-o mai intampla. Ca mai e destul pana duc sarcina la termen. Ma doare capul de cateva zile mai mereu si din cauza asta parca-s batuta-n cap...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR !!!
Sa aveti o super zi, plina de surprize frumoase si de veselie.Eu ca o mama buna ce is...nu am luat nici un cadou inca. O sa merg mai tarziu la cumparaturi....daca ati mai pomenit asa ceva. Parca as avea prea multa treaba....lenesa domne ce sa mai.
O sa ii cumpar un pian cu microfon. E lesinata dupa ele. Se opreste prin magazine si canta si da din poponeata.
Mai nou canta la pixuri toata ziua.Noi suntem bine. Am terminat cu pampersii definitiv. Dupa vreo 2 zile de olita nu a mai facut deloc in pampers.
La pranz la somnic ( care tot de vreo 4 ore e...oare cand mai scurteaza si ea ? ) nu mai punem de vreo 2 sapt. Ii las doar noaptea, desi tot de atunci se trezeste cu el uscat. Dar nu riscam inca. Pana acum nu s-a trezit niciodata sa ceara olita noaptea. Doar ca nu face deloc.
Imi place la nebunie cum ii sta cu chilotei. Are o poponeata...iti vine sa o papi nu alta.
E veseloasa in continuare.S-a trezit somnorici, revin.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Mamicute,

LA MULTI ANI!, copilutilor nostrii!Sa creasca mari,sanatosi si sa ne aduca numai bucurie!

Va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana multa sanatate. Tinem strans pumnii sa fie bine. Sunt convinsa ca a o sa fie.
Super pozele. Iar big brother e un scump si jumatate. O frumusete de baietel.
Elena am vazut si pozele voastre. E leit tati. E mare si frumos. Si are o mutrita de super nazdravan.
Abia astept sa aflam ce e bebelutul. Eu zic....baietel. (doar ca tot timpul ma insel hi hi hi)
Ana68...felicitari si spor la cautat. Tinem pumnii, cum sa nu. Succese nebanuite ( vorba tatalui meu )
Valeria superbe pozele voastre. Doamne cat seamana papusica mica cu tine...nu ? Mai vrem poze.Ven esti ok ? Sper ca sunteti bine. Scrie si tu macar un ok...ca sa nu ne facem griji.
Ma cheama monstri...trebuie sa ma supun.
Mai nou cand vrea ceva nu mai cere doar.
Acum zice : " dai x multumesc ! " Ma simt chiar obligata sa-i dau tot ce cere.
Se probeaza non stop...mai da non stop. Se duce la sifonier si isi alege toate minunile. Se schimba de vreo 2 ori pe ora.
Nu suporta sa fie murdara...imediat se spala.
E lesinata dupa pisici ( Carmen ati adus pisicul ? ). Toata ziua miauna si merge in 4 labute.
Ma pune sa o chem cu mana si cu pisi pisi.
E o artista.
Ok, am plecat.
Pupici pt toata lumeaAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Super mami,

Saru-mana!Chiar am mare nevoie de ganduri pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

gata...ieri i.am cumparat o olita gen scaunel...f.frumoasa...de cum i.am dus.o s.a asezat pe ea si nu voia sa se mai ridice!...a facut ieri pp si kk toata ziua la olita singura (isi dadea jos chiloteii singura!) si apoi ducea oala (se desface oala de pe scaunel) singura la wc si tragea apa...

...sunt o fericita!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, nu, nu am adus pisica, am hotarat sa o lasam in Romania, la bunica mea, pentru ca acuma e pisica ei , adica o iubeste la nebunie pe bunica mea, tot timpul sta la ea in brate, ii toarce, etc, mie nu a mai vrut sa imi toarca nici macar o data cat am stat acolo , cred ca nu ma iarta ca am lasat-o in RO ... si oricum are deja 10 ani, am zis ca nu vreau sa ii stric batranetile .... iti dai seama cat de traumatizant era sa o duc 8000 de km cu avionul ... trebuia sedata, pusa in cusca, apoi bagata in cala avionului si sa zboare 8 ore ... plus aici in Canada nu ar fi stiut nimic ... pentru o pisica, care e animalul comfortului, cred ca o zapaceam de tot ... si am zis ca nu mai gandesc egoist, cu toate ca mi-e dor de ea si as fi vrut sa o aduc ... am zis ca pt ea e mai bine la bunica mea ... e super ingrijita si fericita.
Cam asta e povestea mea cu Tasha .... nu e happy end ... sau poate e ....

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca tanasica

gata...ieri i.am cumparat o olita gen scaunel...f.frumoasa...de cum i.am dus.o s.a asezat pe ea si nu voia sa se mai ridice!...a facut ieri pp si kk toata ziua la olita singura (isi dadea jos chiloteii singura!) si apoi ducea oala (se desface oala de pe scaunel) singura la wc si tragea apa...

...sunt o fericita!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

FELICITARI! ,mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Alexandra, nu, nu am adus pisica, am hotarat sa o lasam in Romania, la bunica mea, pentru ca acuma e pisica ei , adica o iubeste la nebunie pe bunica mea, tot timpul sta la ea in brate, ii toarce, etc, mie nu a mai vrut sa imi toarca nici macar o data cat am stat acolo , cred ca nu ma iarta ca am lasat-o in RO ... si oricum are deja 10 ani, am zis ca nu vreau sa ii stric batranetile .... iti dai seama cat de traumatizant era sa o duc 8000 de km cu avionul ... trebuia sedata, pusa in cusca, apoi bagata in cala avionului si sa zboare 8 ore ... plus aici in Canada nu ar fi stiut nimic ... pentru o pisica, care e animalul comfortului, cred ca o zapaceam de tot ... si am zis ca nu mai gandesc egoist, cu toate ca mi-e dor de ea si as fi vrut sa o aduc ... am zis ca pt ea e mai bine la bunica mea ... e super ingrijita si fericita.
Cam asta e povestea mea cu Tasha .... nu e happy end ... sau poate e ....

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

[b]Carmen
ce simpatica esti cu pisica Tasha, mey auzi tu la ea de matza, sa nu mai toarca la tine deloc

pupici...weekend cat de cat placut

Mergi la inceput