Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 11
anca tanasica spune:
mama ce maimuta de fata am...
...de ziua copilului am fost cu niste prieteni la terasa cu loc de joaca pentru pitici...si de si o intrebam tot timpul dc mergem sa facem pp si zicea nu...cand fetita celorlalti prieteni s.a asezat fix in mijlocul locului de joaca sa faca pp pe ea...s.a asezat si ea in fata ei si a dat drumul...cred ca i.a facut pofta...si dupa aia voia sa se dezbrace tot acolo...fix in mijlocul nisipului...noroc ca aveam 2 schimburi la noi...ca ma asteptam...
...azi mergem la petrecerea copiiilor la sot la servici...mi.e groaza ce va face acolo titirezul...va povestesc si va pun poze maine...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
super mami spune:
Carmen....am vazut pozele. Ce mare s-a facut, pare un barbatel. E asa frumosssss. E atat de scump...
Sa pui si din Ro cand ai timp.
Un pupic de la noi
Calculatorul merge greeeuuuuueu, abia se misca. De ce oare ? Aveti idee ? Abia deschide cate o pagina ( in general, nu pe dc ).Ne ies ultimele 2 maselute si am scapat...pana pe la vreo 6 ani ![]()
Am inceput sa iesim fara pampersi afara. Pana acum e ok...adica nu a cerut niciodata pipi. La kk nici nu ma gandesc...valeu.Am stabilit cu gradi, din toamne o sa mearga si ea. Am ales ( sper....cred...
) . Ea pare super happy de "gaghinita" asta, eu plina de indoieli si griji, tati mai relaxat decat mine ( mult mai relaxat....barbatii astia ).
Asadar din toamna intru in campul muncii, nu stiu care inca. E o noutate pt mine, ca nu prea am experienta in acest domeniu
.
Am emotii duble.
In rest nimic nou, toate bune si frumoase.
Va pupacim pe toti.Alexandra si Isabelita Isabel
Elenalove27 spune:
carmen , admirat pozele
tare frumos MAtei.despre pisica ,am lesinat de ras
super mami , ai curaj sa mergi afara fara pempers? hihih...eu merg afara cu el fara dar am saculetul cu pempers si servetele dupa mine , daca cere kk el nu vrea sa faca deci in pempers, daca face pipi il pun la gard :) pup pe Isabel.
p.s Daca o sa am fetita , eu si sotul deja ne-am gandit la nume -ISABELA-
anca t, sa o tina tot asa cu olita. Alvaro a facut la fel la inceput si dupa cateva zile nu ia mai placut
ana68, ma gandesc la voi si la casuta noua :)))..pup si sa gasiti ce va doreste sufletul.
adameasca, cum mai stai cu tensiunea? sper ca totul este bine.astept vesti bune 

uki, ultimele poze la voi sunt din ianuarie!!! hai repejor poze noi cu Mariuca![]()
ciuf, de asta imie ste mie frica ca nu o sa am rabdare daca va fi fetita sa o imbrac frumos sa ii fac fonte sau alte alea...dar acum cand citesc ce scri tu zau ca vreau fetita.
Ce o fi sa fie sanatos sa fie.VA pup si cand ai timp sa mai pui poze cu printesica roza
despre m,ine ce sa va zic, ca tot bolnava sunt , vomit zilnic, mai merg si la servici.![]()
Alvaro este un golanel si jumatate , se arunca pe jos orinde il apuca damblaua ...
vikinga , lasa chatul si intra la raport![]()
![]()
![]()
va pup
Elena
13+
POZE
adameasca spune:
'neatza!
Elena, stau asa si asa cu tensiunea, nu e grozava situatia... Mai creste, mai scade, dar macar nu a mai ajuns la 18. E maxim 16, dar sper sa mai scada cu tratamentul asta nou. In rest sunt ok. Am zile cand ma simt excelent si zile cand ma simt mahmura toata ziua, dau cu stangul in dreptul si nu-mi iese nimik.
Dar am observat ca am devenit si meteo-sensibila de cand cu sarcina asta si cu tensiunea marita. Si cum aici vremea e aiurea rau, nici nu ma mir ca imi creste tensiunea aiurea, fara sa fac nimik special. Mandra mica misca intr-una, io personal ma intreb cand doarme, ca Luk era mai cumintel in burta. ![]()
Iti doresc sa scapi repede de greturi, poate n-o fi asa rau si de data asta.
Alexandra, felicitari pentru gradi. Io maine vreau sa merg sa-l inscriu pe Luk. Trebuie sa intre si el in comunitate, gata cu hoinareala si porcariile pe acasa si alintaturile. ![]()
Anca, felicitari pentru renuntatul la pampershi!!! Mare, realizare, iti inteleg bucuria.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
anca tanasica spune:
gata...prestam doar la olita...si cateodata in cada
...
...dar am fost la petrecere sambata si am racit!...adica putintica febra si neste muci...suntem pe isoprinosine si nurofen...dar in rest prestam numai prostii (la ea se stie ca dc presteaza prostii e bine...)
...am o fata atat de cocheta ca se imbraca numai in ce vrea ea...si cum ma.sa e nebuna si cumpara non-stop...toata ziua se probeaza...culmea e ca are simtul culorilor...ca de ex.i.am cumparat o fusta de blugi cu ciclam...si a vrut sa i.o pun pe ea, dar avea o bluza galbena pe ea...si dupa ce am pus fusta a trebuit sa schimbam bluza cu una ciclam...si s.a declarat multumita...se alinta in oglinda...la rochita de sambata (bleu) s.a dus singura sa se incalte cu sandale albe...nici o alta culoare...sa vedeti voi probleme pe capul meu...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
Elenalove27 spune:
uki , ce carliontata este si papusica ta Mariuca.
o frumusete cu tati cand se pupa ei doi![]()
anca , pai deh mai , vezi de ce nu vreau eu fetita , eu sigur nu cred ca as avea rabdare cu "motatul".
pupam cocheta ta.
adameasca , imi faceam griji ca nu mai scri, ma bucur ca esti bine...si daca LUCA a fost mai linistit in burtica dar vioi tare acum ,s a te ti de acum incolo cu fica-ta cand va veni pe lume...hahaha...![]()

eu am fost la dr. cu scurgerile , si mi-a spus ca sunt de la efort cu ridicatul lui alvarica in brate.dar in rest am avzut cum bebe inota la mine in burtica si dadea din manute.
va pup
Elena
13+
POZE
adameasca spune:
Uki, pup si io fata ta frumoasa foc. Mi se pare mie sau cam seamana cu tati? ![]()
Elena, ma bucur ca nu-i nimic grav cu sarcina, ai si tu grija cu ridicatul in brate. Io vorbesc, care il iau pe Luk in brate mereu, dar nu ma pot abtine... Poate mai incolo cand chiar o sa ma incomodeze burta.
Ven, tu pe unde mai umbli de nu mai zici nimik? Vikinga? Julia? Laura?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
ciuf spune:
Uki, e o frumoasa Mariuca ta. Pup nasucul ei in vant.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa