Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Salutare!!!

Mai nu mai am timp de nimic.Noi am intrat pe ultima suta de metrii cu nunta...mai sunt 22 de zile pana atunci. Alerg in colo si incoace dupa una-alta.Si e asa de caaaaald.In week-end-uri ne-am tot dus la Snagov si m-am bronzolit sa fiu mumoasaaaaa... Si Vladutz s-a bronzat si ma tot intreaba de ce nu mergem la mare ca a tinut el minte cand i-am spus ca la mare vom merge cand vine caldura...si a venit..."de ce nu mergem?" Dragul de el.

Azi am reusit sa ajung la DR si i-a facut vaccinul DTP.A tipat cand a bagat acusorul,a plans nici un minutel si i-a trecut.Pana sa plec la servici i-am tot tinut compresa rece si l-am lasat cu mama cu indicatii ca daca creste temp sa ii bage un supozitor cu paracetamol(la fiecere vaccin a facut temperatura,deci ma astept si la asta)

In rest toate bune.

La Titan e un parc super nou si au adus nisip muuult.Zici ca esti la mare.Majoritatea copiilor stau desculti.Aseara abia l-am luat de acolo.

va pup pe toate.

"felicitari cu pampersii"...

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Tot eu...

Ieri dupa somnul de pranz nici nu a mai pus piciorul jos de durere.daca a facut pauza de somn,cand s-a trezit l-a durut.Si asa a tinut-o toata dupa amiaza si seara la culcare abia si-a gasit locul mititelul asa de rau l-a durut.A plans.I-am pus pernute sub piciorus,dar cand amortea si vroia sa isi schimbe pozitia iar il durea.Ce mila mi-a fost de el.De dimineatza tot durere dar l-am scos afara cu tricicleta si asa a inceput sa uite si cum am ajuns in parc s-a dat jos de pe tricicleta.Noroc cu o fetitza care avea creta colorata si s-a luat cu ea cu joaca...schiopatand dar macar isi mai dadea drumul ca daca zace mai rau ii amorteste.
Mai si daca stiti ce bine vorbea fetitza din parc.Avea 2 ani si 7 luni si il zicea si pe R si pe L.Si Vladutz vorbeste f bine dar fara R.Si nici nu spune L in loc de R.

Ce le mai faceti de mancare?In continuare bea lapte muuult.Vrea ou fiert(sau omleta in unt).Ciorbica(supa-nu),pilafoir,mancare de carnitza(tocanita),spaghete cu branza,cu sunca si sos de bulion,peste,carne pe gratar...

DR a zis sa nu ii dau ficatul din comert ca puii astia sunt crescuti cu ingrasaminte si toate cele trec prin ficat si il cam intoxica...adica e toxic ficatul.

Vladutz iar zice ca il doare burtica.DR m-a sfatuit sa ii fac IAR un coproparazitologic.banuiam eu ca o sa ajung iar aici.Adica si dupa Zentel sa mai revina parazitii,respectiv oxiurile.Dar nu stiu nimic deocamdata pana nu facem examenul.Off...

Oare sa ii cer sa ii faca o ecografie?De ce sa il doara burta?Tot fara alt simptom.Doarme noaptea,nu il mananca la funduletz...Nu stiu ce sa mai cred.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Aoleu Ver@, pe toata lumea am auzit ca schiopateaza copiii dupa pacatosul asta de vaccin

deci... ma astept, si ce-i mai nasol la noi, e ca o sa coincida cu perioada de caldura, no, si daca face si febra...cam aiurea
pupici la Vladutz mic

weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Haideti sa mai scriu si eu cate ceva.
Va intreb si eu....nu ati cerut sa li se faca vaccinul in mana?Sau asta nu se face decat in picior?Ca lui Andrea pana la 6 luni i le-a facut in picior si dupa ce a inceput sa mearga de-a busilea i le-a facut in manuta.Si eu am programare pe 25 iunie, dar sper sa scapam de picior ca e nasol de tot.Saracutii de ei..la orice miscare simt vaccinul!!!Sunt chiar curioasa cum o sa reactioneze la urmatorul vaccin...ca tare ii mai place sa dea injectii si sa faca pe doctorita.Acum o saptamana am fost cu fina noastra la vaccinul de 4 luni..si-am stat eu cu ea la intepat, si bineinteles ca si Andrea era langa mine si foarte curioasa sa vada si ea ce se intampla cu bebe acolo.Dar, sunt sigura ca-i trece curiozitatea cand o fi pe pielea ei!!!
Vera, sa faceti multe, multe poze la nunta...la mare sigur o s amergeti dupa nunta.Asa sunt mai copiii astia, nu uita nimic.Pana la cele mai mici detalii...ii pacalesti tot mai greu, ca au grija sa-ti aminteasca pe urma.
Uki...felicitari pentru reusita cu pampersii.La noi sigur va fi mai greu cu pampersii de noaptea ca dimineata sunt uzi tare, ar trebui sa incep sa o mai trezesc noaptea sa mai faca la olita, poate odata cu mine....ca am si eu un spor la mers noaptea la buda din cauza sarcinii.Cand sa dorm mai bine, trebuie sa fug la baie.Eu zic ca daca e pampersul uscat te poti risca sa nu-i mai pui.Sigur ca o sa se intample sa mai faca pe ea, dar ideea e ca deja e pregatita.
Iman, te asteptam cu drag la povesti...Vacanta placuta si distractie pe masura...ce fain sa ai un baiat asa de mare!!!!Mai ai un ajutor pe langa tine...
Trebuie sa plec...mai am niste treaba de facut..o sa intru mai incolo sa va mai scriu, daca ma lasa maimutzica....daca nu..un week-end placut la toata lumea..

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana26 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Bey, ce e cu linistea asta pe aici? A venit vremea frumoasa si stati numai prin parcuri? .
Trebuie sa recunosc ca si noi cam tot asta facem mai toata ziua, cand avem un pic de timp liber. Matei e innebunit sa se joace la nisip, sapa cu lopatele, cu mana, cu ce apuca, are o obsesie cu chestiile de construit, adica ar sta ore in sir sa se uite la excavatoare, macarale, etc ... si cred ca asta isi imagineaza el ca face si in parc ... ca il tot aud: sapa, ridica :)) ... in constructii cu el .. .ca se plateste bine aici ....

In rest ... bine sanatoasa toata lumea? Valeria, mai pune poze cu Eva, pls ...

Paula, mai pune si tu niste poze cu Paul si mai zi ce face Alexandra, nu ai mai dat de mult pe aici ...

Am promis ca pun si io poze si am sa o fac weekendul asta, pe cuvant de cercetash .

V-am , ca mai am de facut o ciorba pana se scoala golanul ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

...nu mai vrea pampers...

...dar ziua se piteste dupa usa sa faca pp si kk in chilotei...noroc ca unde se piteste ea e linoleum...

...noaptea nu face deloc pp...cand se trezeste se duce dupa usa...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Carmen, parca ai povestit de Luk. Si el e cu excavatoare, masini sa facut asfalt, camioane, tractoare, remorci, etc. Si nopatea mai vorbeste despre ele in somn cate o data.

M-am invrednicit si eu sa pun poze noi, intr-un final glorios.
Si la Luk e buna treaba cu scapatul de pampers, ii mai pun la som si atat. Ca inca face pipi la greu in somn si nici n-am chef sa-l trezesc noaptea sa-l pun la oala. Om scapa si de asta candva.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

nu mai face dupa usa...dar face numai in cada...plange sa o duci la cada si acolo presteaza pp si kk...sunt in cautari de olita din aia ca un scaunel...ca pe cele 5 olite pe care le are nu le vrea...incercam si cu tron...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Gataaaa,i-a trecut durerea de picior.Da chiar mai,vedeti,ca eu v-am cerut sfaturi de vaccin da' nu mi-a zis nimeni sa il faca in manutza ca asa tare l-a durut.O zi nu a pus piciorul jos.Cu toate incercarile mele.Afara l-am scos cu tricicleta.
Dar acum e bine.Si daca ati sti cat de constient este ca D-na DR l-a intepat.La toata lumea a spus ca D-na Dr i-a facut vaccin si la durut.

Elenalove ce ai facut la control.Bb e bine,tu esti bine?Asteptam vesti.Nu mai pui poze cu Alvarica?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog