Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
Mai, fetelor, sa inteleg ca asta e un timp bun de a invata pupilu' la olica? Ca vad ca avem succese cam in aceeasi perioada.
Alexandra, mai, dar ce reteta ai folosit tu in a procrea fetite, ca vad ca micuta ta se face mai frumoasa pe zi ce trece. E superba costumata in Cenusareasa vorbind la tel. cel roz.
Gina, bine ati venit. Ai niste fetite tare dulci. Tu stai acasa cu ele sau le duci la gradi?
Venera, ce mai faci?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
uki spune:
Buna!
si noi pe aici...
Mariuca mea face de vreo 3 zile niste reprize de plans tanguiala si vaicareala fara nici un motiv......sta cu manutele la ochisori si sufera...da plange nu gluma, am crezut ca se joaca sau ca s-a lovit, dar de obicei spune, nu am idee ce o fi
sau poate am o idee, dar cine sa imi confirme? ma tot gandesc daca mai sunt ceva maselute de aparut la orizont...si poate ca o dor
n-are febra sau altceva, doar ca plange din senin, ieri m-a scos din sarite, nu vroia nimic, nici cu vorbe dulci, nici cu nervi, cu nimic...
voi ce stiti? mai apar masele acum?
in rest, vorba Verei, si noi ne pregatim de vaccin...ma astept la schiopatari si febra si...dar toate trec!!!
Ver@, sa ne spui cum a fost, reactii dupa, tot! nazdravan mic si curajos!
Supermami, eu nu imi dau seama ca Isa are parul drept, e frumusica, sa vezi ce zicea Mariuca de ea la poza in care sta pe olita: fetita face pisu, ca e mare si are role(pe limba ei desigur) "titza ace pishu, mae, lole..." cam asa...
no, pupam pe toata lumea, vine weekendu' cu vreme faina, sa va distrati frumos!
carmen77 spune:
Ileana, FELICITARI!!! Maaama ce misto . Chiar te invidiez .
Yzzy, problema e ca la noi nu e nici o sansa sa se "intample" ... adica sa ma ia prin surprindere ... ca daca ar fi asa ... probabil dilemele mele ar fi rezolvate ... iti dai seama ca as face bble. Dar ... cu Matei ne-a luat un an, si cu teste de fertilitate .. etc ... de aia spun ca la noi nu exista accidente ... deci daca ma hotarasc .. trebuie sa pun serios osul la treaba , ca sunt convinsa ca nu o sa fie usor ... dar macar o sa fie placut .
V-am fetele, ma duc sa cautam o masina, vrem sa o schimbam pe actuala ... si tembelii de dealeri de masini aici in Qc nu lucra sambata si duminica .. numai in timpul saptamanii ... asa ca ma grabesc sa mai prind vreunul deschis.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
ciuf spune:
Elena, la multi ani!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
adameasca spune:
La multi ani sarbatoritilor!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;
super mami spune:
Cu intarziere de o zi....LA MULTI ANI ELENA !!!!!
lA MULTI ANI pt toti Elena si Constantin.Uki...adica e egal ( cel din fata cu cel din spate...nu drept )
Apar maselutele din spate (4 bucatele) acum. Se pare ca sunt cele mai dureroase, desi pe a lui Isabel am vazut-o deja afara. Acum iese a doua....mai avem doua si gata pana pe la 6 ani
Carmen... stiu multi care au avut surprize de genul asta dupa primul bebe facut cu munca grea
Ce ai facut cu masina, si eu tot cu asta ma agit de vreo 2 zile. Vreau o masina mai mare. Sa incapem si cu bicicleta si cu bebegordo ( bebeul Isabelitei )....si cu toate .
Valeria...multumim de compliment. Si fetita voastra e o papusica. E tare dulce.
Sa mai pui poze. Cand faceti botezul ?
Cum reactioneaza nazdravanul ? Cum se comporta cu ea ?
E cuminte asa cum ziceam eu ca o sa fie ? Pe scurt despre noi: duduia s-a facut cam rea...bate copiii cu spor. Aplica cate o stanga....ii rasuceste pe toti.
Ma tot chinui sa-i explic cum stau lucrurile de fapt...dar inca o tine pe a ei.
Are bebelusul ala nou de care e indragostita. Si la olita e cu el, si la nani .....orice face e cu bebe dupa ea.
Il spala, il sterge, il pupa. Ii explica tot ce face ea....il pune bine sa vada si el desene.....big love.
In rest nu avem noutati. A invatat sa mearga cu bicicleta ( "bisi" ) si e tare happy cand iesim cu ea.Va pupam tare de la mic la mare,
Alexandra si Isabelita Isabel
Elenalove27 spune:
salut dragelor si bine v-am regasit ...
da da sunt o lenesa...
citesc dar nu imi vine sa scriu ca stau mai mult pe buda , ba una ba alta:(
Alvarica este baiat mare si tare "cumintel"
merge pe bicicleta singurel si vorbeste toata ziua.
face pipi la veceu iar kaka in pempershi!
pe 25 merg la control cu saricna si sper ca totul sa fie bine.
va pup.
vreau sa fie tot baietel ca nu am rabdare cu fetele:)
m-am uitat la pzoe si m-am minunat sa vad cat de mari si frumoshi sunt copilashi...ce repede trece timpul.
vikinga , pe unde umbli?
11+
Iman3 spune:
Fetelor, dragi mamici, nici nu am apucat sa scriu mare lucru despre mine ca si trebuie sa plec. Eu sper sa imi tineti locul ocupat aici in clubul vostru pana ma intorc. Sa spun pe scurt, da ma 3 copii slava Domnului 1 baiat de 17 ani aproape si 2 fetite. Tare mult as vrea sa stau sa impartasec cu voi, dar am avut o serie de evenimente in familie care au precipitata plecarea nostra la bunicii din Siria, asa ca in ultimile zile am fost mai mult pe la scoala la fiu-meu sa grabesc incheierea situatiei lui scolare mai exact completarea notelor si a trebui sa si anticipam o teza... il mai asculta maine la franceza si gata! maine pe vremea asta sunt in drum spre aeroport. Daca nu in vacanta probabil ca la intorcere va veti plictisi de mine ca de altfel sunt o mare vorbareata, si atunci oi descoperi cum sa pun si ceva poze.
Pana atunci va doresc numai bine , sanatate la puiuti si voua desigur, multa putere si in general sa aveti o vara frumoasa.
uki spune:
Pai Iman, sa-ti traiasca puiutii, vacanta frumoasa si vara cat mai placuta si tie, numai bine!!!
Elena, bafta la control, nu vad de ce n-ar fi bine! pupici la Alvarica, el stie ca se intampla ceva la tine in burtica?
despre noi acum: mare realizare mare lume lume:
AM SCAPAT DE PAMPERS!!!
nu-i asa ca pt noi mamicile astea sunt cu adevarat evenimente importante? la noi s-a petrecut subit...sambata si duminica am iesit in parc si fiind cald am lasat-o pe mandra la pielicica goala, ii tot spuneam ca acum poa' sa faca pe ea, dar s-a tinut strasnic, deci, 2 zile fara pampers ziua, si cel de seara uscat...yes yes yes!!!
aseara dupa baita i-am pus totusi, dar era uscat de dimineata, semn ca...se tine si noaptea, nu? no, ce sa fac acum? sa ma risc sa nu-i mai pun noaptea? ca parca nu prea imi vine sa-i stric somnicul daca e rost de pisu...
dar sunt tare fericita...aveam nevoie de asta!
pe de alta parte, ca sa nu fie chiar totul frumos si bine, maica-mea imi facu o criza azi dimineata, criza adica cu tipete si istericale, smucit copil, ca ea e nervoasa..., de la niste motive asa stupide se supara si mama mea... ah, somebody shoot me...biet copil cand o aude tipand, ea nu stie ca nu tipa la ea...mmm, nu-mi place deloc, abia astept sa ma mut!
hai ca m-am intins, pupici