Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Fetelor, multumesc. S-o iau pe rand.
Ana, treaba cu vorbitul fara sa tipam, gasit alta ocupatie, distras atentia nu mai merge. De fapt de 2-3 saptamani NU MAI MERGE NIMIC. Plus ca daca dupa ce face porcarii si io ii iau ceva bun de afara nu mai intelege nimik, nu? Ok, iesim afara sa ne calmam, dar cum imbrac copilul fara sa ma stie cartierul? Pe cuvant de onoare, are zile cand il taram afara cu forta din casa. Daca il scoatem asa nervos, asa ramane, nu vrea in leagan, nu vrea la tobogan, nu se joaca cu nimeni, se tavaleste pe jos, etc. Si conflictul se amplifica in loc sa se aplaneze. Nici macar o palma la fund nu are mai mult succes... Nu ca mi-ar face vreo placere sa o dau. ![]()
Alexandra, se imprastie galustele ptr ca probabil mai trebuie o linguritza de gris, e prea subtire compozitia. Imi pare rau ca are fata infectie urinara. O tura doo de antibiotic si trece. 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
Ana68 spune:
'Neata,
Ileana,imi pare rau sa aud ca piticutu' tau are bazdaci...
o fi o toana si poate ca o sa ii treaca treptat-treptat...Sti cum se spune:rabdare si tutun!
Succes!
Alexandra,se vede ca Isabelei ii place shoppingul....e o domnisorica in toata regula...![]()
Imi pare rau sa citesc ca are infectie si ii doresc insanatosire grabnica!
Iar cu galustele si eu cred ca e olecuta cam subtire compozitia,poate ar trebui sa adaugi un pic mai mult gris!
Tuturor va doresc o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
carmen77 spune:
Ileana, a avut si Matei o perioada in care numai NU VREAU zicea si tot asa .. urla din nimic .. etc
... eu am aplicat psihologia inversa cu el ... adica spunea Nu vreau sa ma imbrac, ii spuneam OK, nici eu nu vreau sa te imbraci, ma imbrac numai eu si ies cu tati in parc, ezita cam 1-2 minute pana vedea ca vb serios, si atunci imediat venea si zicea: imbraca-l pe matei
. La fel cu mancarea ... nu vreau sa pap: raspuns: nu-i nimic, iubitul, lasa ca papa mama mancarea lui matei, raspuns cupil: papa Matei! :)))) ... poti sa incerci si tu... la unii copii tine ... 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
adameasca spune:
Of, Carmen, am trecut si de faza asta.... Nu-l mai motiveaza nimik. Si ce daca ma imbrac eu sa plec afara? El ramane singur in casa, pe cuvant, am iesit imbracata pe usa si l-am lasat in casa. M-am intors dupa 3-4 min si el era la fel de calm si de hotarat sa nu iasa afara.
Si ce daca manaca mami mancarea? Imi zice pofta buna si pleaca.
La faza cu mancrea regula e ca dc nu mananca la o masa, nu purimeste nimik intre mese si mai mananca la masa urmatoare. Macar asta merge cat de cat. dar cum o conving eu pe mama sa lase copilu' nemancat?
Ea a fost saraca traumatizatat de mine pana am implinit vreo 7 ani, ca nu mancam decat cu rugaminti fierbinti...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
paula2003 spune:
Alexandra poarta ochelari.
Este incantata de ei, mai ales ca poarta si bunica si stie ce sunt....acum sa vedem cu obisnuinta cum va fi.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Alexandra poarta ochelari.
Este incantata de ei, mai ales ca poarta si bunica si stie ce sunt....acum sa vedem cu obisnuinta cum va fi.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
Paula....e superba Alexandra ...are un aer de "doamna invatatoare"...!!!!
Mamicute...sa aveti parte de un weekend minunat si sa auzim de bine!
adameasca spune:
Elena, felicitari!!!! Eram sigura ca asta o sa ne spui.
Sanatosi sa fiti cu totii!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
dialnyko spune:
Hei! Salutare, fetelor!Ma includeti si pe mine in grupul vostru?Am si io 2 zgitii, dintre care una(Alexandra) scorpie...pardon, scorpion de 08.nov.Si nu glumesc deloc cind zic scorpie.Doar ca la noi se stie cine e seful...si cind o mai apuca damblalele o asteapta dormitorul, fara jucarii, calculator sau surioara sa se joace!
poze
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27Alvaro o sa aibe un FRATIOR
Elena17+
POZE
Felicitari,Elena!Sarcina usoara si bebeici cuminti si sanatosi!
Dialnyko,sunt de-o "specie" cu fetita ta...Sa fiti sanatoase!

Alvaro o sa aibe un FRATIOR
17+