Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 23
super mami spune:
Elena bravoooooo. Tu baietel iti doreai. Ma bucur mult.
Mai, da nu mai tin minte ce ziceam eu ca o sa fie, nu de alta dar tot timpul zic taman invers.....sunt curioasa daca am nimerit-o acum sau nu ![]()
Sa fiti sanatosi si sarcina usoara in continuare.
Un pupic. Mama mama, singura cu trei baieti....valeu ![]()
Dialnyko e o frumusete Alexandra. E ducce foc, foc.
Si eu sunt scorpion....fara modestie....am noroc cu carul. Mama tot timpul zice ca am facut ceva in scaldatoare. Tot ce visez noaptea...mi se intampla ziua.
Mitul cu scorpioancele cele rele...e doar un mit. Nu-i asa. 
Mai da nu mai scrie nimeni nimic? Unde-i toata lumea ?
Isabella...ce mai faceti ? Ce face fammilia ideala ?
Sympa....ce face burticul, surioara mare ?
Uki...voi ce mai ziceti ?
si restul lumii.....Noi bine, n-avem noutati.
Ah, ba da. Mi-am schimbat masina. Am titiu mareeeee rau. Imi place. Suntem saraci, dar fericiti ![]()
Vreau vacanta, dar mi-e ca-i provoc sotului un atac ceva...![]()
Planuim ceva pt august totusi, eu mai mult...el mai timid. Fiecare cum poate ![]()
Va pup....gatesc....ptiu sa nu ma deochi
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Salutare, iubitele
Elena, felicitarile mele pentru una bucatica baietel. Doamne-Doamne ti-a indeplinit dorinta. Deja v-ati gandit la nume? Sotul cum a reactionat? Totul a iesit bine la masuratori, citit organe?
Sunt tare curioasa cum o sa te descurci cu doi baietei. Ca si eu ma gandeam daca al doilea ar fi fost tot baiat, cum as fi facut fata cu doi nazdravani.
Alexandra, ce masina mare v-ati luat? E SUV? Minivan?
Pe unde planuiti sa va plimbati in august?
Noi in we speram sa ajungem in Aspen si sa dormim o noapte la cort. Temperatura va fi mai ridicata asa ca va putea dormi si Eva pe saltea. O a am grija sa ii iau caciulite, hainute groase.
Noi suntem bine, in rest, numai ca ne organizam destul de greu. Cand eram numai eu cu Eva pe cuvant de nu aveam mai mult timp. Acum ma fatai de colo-colo si nu fac nimic.
Deja am intrat in febra pregatirilor pentru botez.
Fetelor mai stiti ceva de Venera? E suparata pe noi? Dar Vikinga?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
da dragelor , mi-am dorit baietel si tare fericita sunt!
sotul meu a plans , dar nu stiu de era de bucurie sau de necaz..hihihi..el isi dorea fetita
dar cica si baietul este bun, sanatos sa fie.
deocamdata la bb2, au facute testele pentru SD si altele care au iesit negative ...pe 17 ,luna asta merg la cardio pentru bb2 sa vedem cum este inimoara.
la nume nu ne-am gandit inca dar sigur vrem ceva care sa inceapa tot cu A
(in familiasotului toti "barbati" au literea A la inceput)de asta se tine sotul sa fie cu A.
eu azi am patit ceva tare aiurea...
sotul meu este la spital de dimineata de la 7am ca intra in operatie la sira spinari ...bun. am zis ca sa nu stau 6 ore sa astepat cu alvarica in sala de asteptare , sa stau acasa si o sa vina socrumeu dupa amiaza si mergem la spital.
asa am facut...am ajuns la sala de asteptare , alvarica fericit ca il vede pe tati....eu plina de draci ca sotul era tot la recover room...socrumeu abia vb engleza...cer la asistenta de la intrare sa merg sa vb cu sotul si sa ii las geanta cu ce are nevoie...imi spune DA dar fara copil...acum ce sa fac ca alvarica nu sta fara mine...l-am trimit pe scorumeu la sot...revine si zice ca sotul vrea sa vb cu mine...nu am mers inautru din cauza lui alvarica...si astept..1 ora.2,3,4 nimic . merg si intreb iar asistenta daca nu cumva doarme in recover room...imi spune ca va fi mutat la camera lui dupa ce isi revine..intreb ce are ...mi se raspunde ca doarme...ok trebuie sa merg sa vb cu el 2 minute.
l-am potolit pe alvarica la tv cu bicuiti si sucutlet si cu urusletul lui , il pun pe socrumeu langa el si merg sa vb cu sotul 2 minute si sa ii las geanta.
dupa ce am iesit din room , alvarica a inceput sa tipe dupa mine(nu l-am auzit)..nu ajung bine langa sot ca vine o asistenta si imi spune ca sa merg de urgenta inapoi ca baietul meu este fara control...am fugit inapoi am si cazut...cand colo socrumeu era plin de lacrimi si alvarica la fel pe hol!!! am intrebat ce sa inaimplat? socrumeu vb spaniola care eu abia o inteleg il iau pe alvarica in brate si imi spune ca the lady slap the baby!!! cand ma uit mai bine la copil avea pe manutza imprimat palma cuiva?!!!!! am cerzut ca lesin? l-am intrebat pe socrumeu ce sa intamplat iar din spatele meu o cucoana imi spune ca nimic! ca ea a incercat sa calmeze copilul care avea nevoie de o palma sa linisteasca?!!!
nu stiu ce nu mi-a iesit din gura acolo pe hol in gura mare ca si aia de la garda au dat inapoi cand m-au vazut cat de furioasa am fost pe nenorocita aia ca mi-a plesnit copilul!..am intrebat-o daca ea are copii ?
iar ea zice ca Dumnezeu nu a binecuvantat-o cu nici unul! am crezut ca o bat si mai multe nu ! asa ca ajung la vorba aceea "numai cine nu are copii nu stie" ...
i-am spus ca dumnezeu nu a binecuvantat-o din cauza ca nu merita sa aibe copil ca o sa ajunga o criminala! si de mai face la alt copil , ce a facut la copilul meu sigur o sa ajunga la puscarie
am plecat mai mult fortata de scorumeu de acolo ca de nu iesea urat de tot
merg sa ma calmez putin si sa sun la spital sa vad daca sotul tot la recover room este ![]()
Elena
18+
POZE
super mami spune:
Waw Elena e absolut incredibil.
Animala lucreaza la spital ?
E incredibil absolut, mama ce m-am enervat. Ii rupeam capul.
Pe Isa a pus azi mana o bunica sa o dea de langa nepotul ei....copilul doar pusese mana pe baietel sa se joace.
Eu n-am fost pe faza, dar sotul am crezut ca o desfiinteaza.
1. nu-i manca mostenitorul
2. imi zici mie ca eram amandoi langa ea, nu te apuci sa tragi de copilul altuia.
Oricum nu se compara situatiile.Nu a intervenit nimeni in tot spitalul ?....incredibil.
Linisteste-te, ai grija de voi.
Imbecili sunt pe peste tot, sa speram ca nu ne ies in cale.
Imi pare rau ca ati avut asa o zi.
Multa sanatate sotului, tinem pumnii. E ok el ?Valeria mi-am luat un monovolum. Inainte aveam o masina mica pt ca asa am vrut-o.
Acu' am imbatranit si mi-am schimbat gusturile.
In vacanta vreau la piscina si plaja....eventual Turcia ca mi-a placut enorm anul trecut.
Nu vreau sa vizitez nimic...mi-a ajuns pt un an America. Vreau leneveala si balaceala in familion.
Ah, si papa bun. Au astia o mancareeeee.....cel putin 3 kg in 2 sapt o sa pun.
da e atat de buna ca nici nu ma supar ![]()
Am vazut pozele cu copii....sunt superbi. Si e incredibil cat de mult seamana.Un pupic piticotilor.Eu sunt treaza pt ca Isa a cazut din pat si mi-a trecut somnul. Nici nu vreau sa ma gandesc la moaca mea de maine/azi ![]()
super mami spune:
Ah si de plictiseala am incarcat niste poze mai vechi cu Isa pe care le-am gasit pe un cd. Nu cred ca mai sunt pe vreo adresa.
Ici sa:
http://community.webshots.com/album/552167886bkprcN
Mi se pare asa dulcica in pozele astea.....as mai vrea putin inapoi in timp...sa mai traiesc primii doi anisori ai ei inca o data
adameasca spune:
Dialnyko, bine ati venit in gasca noastra! Niciodata nu e prea tarziu!
Alexandra felicitari pentru masina si sper sa n-ai deloc incidente cu ea.
Si roaga-ti sotzu sa se ascunda cand iesi tu pe sosea cu masina.
M-ai dat gata cum te-ai facut tu gospodina si gatesti in fiecare zi. Bravo tie!
Elena, absolut stupid gestul asistentei de la spital, cred ca dadeam cu ea de pamant. mie mi se pare inadmisibil ca altcineva sa-ti pocneasca copilul. Ca asa i-am bate si noi pe ai altora prin parcuri. Idioata, ce sa mai zic....Soztul ce face? Cum se simte?
Noi suntem ok, Luk parca s-a mai potolit nitzel, dar nu prea mult. Pe mine m-au apuicat nebuniile ca nasc maine poimaine si n-am facut curat in casa, n-am aranjat nimik, n-am pregatit nimik. Da' o sa-mi treaca repede, ca doar mai am timp. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Ana68 spune:
Elena...am ramas ca prostita citind patania ta...
Doamne iarta-ma!,dar animala aia cine se credea?Pai cred ca muream cu dintii infipti in jugulara ei....Mama ei de idioata!Nu stiu ce sa mai zic?Sunt profund uimita si consternata...Sincer,eu mi-as fi pierdut cumpatul si n-as mai fi raspuns de mine...Dragul de Alvaro!
Sa aveti parte numai de bine!
Mamicute,va doresc o zi excelenta si tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Elenalove27 spune:
dragelor , nici macar asistenta nu era aia de a dat in copil!!! era o simpla femeie care astepta pe barbasu(cred) sa iasa de la operatie! si a deranjat-o tipatul baietului meu
...
nu cred ca va puteti imagina cat de tare am tipat la ea si eram gata sa ma reped cu mainile in gatul ei ...aveam pe alvarica in brate in alta parte rucsacul pentru sotul si burtica misca tare
cred ca fratiorul era gata sa apere pe alvarica de fiara cea rea.![]()
as fi vrut sa chem politia dar am zis ca dupa ce am atatea pe cap , alta treaba nu am acum decit sa stau prin politie cu reclamati etc...asa ca am plecat la treburile mele.
sotul este la reanimare de ieri nu si-a revenit ...sper ca azi sa aud ceva vesti bune.![]()
sunt suparata pe mine ca nu conduc si imi este frica ...dar de ce imi este frica habar nu am...ca de stiam sa conduc puteam sa merg la sot sa vad eu cu cohi mei cum se simte...asa ca trebuie sa astept sa sune telefonul.
trebuie sa dau de carnet neaparat![]()
va pup .
Elena
18+
POZE
paula2003 spune:
Elena felicitari pentru noul membru.
Alexa s-a obisnuit si toti o striga doctorita de cand cu ochelarii..
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
paula2003 spune:
Pentru cine vrea sa vada cum ne-am distrat in mini vacanta o poate face la 

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003