Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 20
Ana68 spune:
Vai de mine Ileana....Luana ingerash?!
Ti-ai gasit!
Poate doar fatza ii e de ingerash ca apucaturile ii sunt de dracushor....![]()
De unde aude?
Pai aici fac imi fac mea culpa,ca si mie imi mai scapa printre dinti cate una cand nu imi iese ceva,iar de tata-su...ce sa mai spun?
Ca taica-su vesnic mestereste cate ceva,mai ales la calculator si cum nu merge si nu iese cum vrea el....a si trantit un "chistosu' ma-tii".Stiu,ar trebui sa ne abtinem noi in primul rand....
dar cred ca e putin cam devreme ca sa am o ... discutie....ca noi fetele,cu Luana in care sa ii explic si s-o fac sa inteleaga ca nu e bine si frumos sa se trezeasca vorbind asa fata de persoanele straine de familie,nu?![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
adameasca spune:
Ana, pai atunci ori incetati si voi cu astfel de apucaturi, ori lasati copilul in pace, sa nu aiba lumea vreun dubiu ca n-ar fi al vostru. ![]()
Am uitat sa va zic ca am inscris cupilu la gradi din toamna. Care i-ati mai inscris?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
ciuf spune:
Ana, eh, fiu-meu are alte apucaturi. El bate. Ne cafteste pe fiecare cu ce prinde: o grebluta, o minge, o masinuta. Pai asta pot sa spun ca nu a vazut-o la noi in familie. De unde instinctul asta?
Eu ii mai spuneam lui Luk Muk ca a facut la olica niste cacatei. Imediat a copiat copilul. Prostiile le prinde repede. Dar si d-ale bune a invatat: spune te rog cand cere ceva, multumesc, cand te loveste se scuza ...
Azi imi pleca familionul la Yellowstone cu cortul. Am preferat sa raman acasa cu Eva ca am citit vremea si sunt numai temperaturi de 2-3 grade Celsius noaptea. Pai Farfuzel e prea micuta pentru asa ceva.
Oricum am fost anul trecut acolo.
Dar imi luai la revedere de la ei cu lacrimi in ochi. E prima data cand sunt despartita de Luca. Nici cand am nascut-o pe Eva nu a trecut o zi fara sa nu-l vad. Dar acum 5 zile???
Deja mi-e dor de el si plecara de numai 2 ore.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
Ana, asa este cum a spus si adameasca , adica sa incetati voi sa mai ziceti "chistosu' ma-tii".si asa poate se potoleste
.Alvaro zice si el o gramada de prostii ca aude de la mine
...si se trezeste si el pe la magazine sau cine stie pe unde si incepe cu "injuratul"
...de cateva sapt am incetat sa mai "injuram" si vad ca nici el nu mai zice nimic , deocamdata !!!!![]()
ghizela , sunteti o familie tare frumoasa![]()
ciuf, nu situ cum o sa fac cu Alvaro cand o sa nasc ca eu nu am pe nimeni sa las baietul aici, dar sigur cred ca in loc sa imping sa iasa bb2 , gandul meu o sa fie la Alvaro.
la voi este voie sa aducti copilul inauntru in salonul de nastere?
aici este voie doar ca AL(sotul) nu vrea ca zice ca ramane copilul "traumatizat'

..i-am spus dar ce naiba tu ai ramas traumatizat cand ai vazut cum a iesit el ! nu ca as vrea sa vada eol acolo cand nasc dar macar sa il stiu langa mine ...
o sa trebuiasca sa il las acasa cu vecina cand o sa vina ziua mare ca sigur Al nu vrea sa il aducem cu noi
.
despre picnic , hmm...nu stiu ce sa zic , nici eu nu cred ca as avea "pace" in suflet sa stiu copilul plecat ...dar este cu tati si bunici ![]()
Eu pe 10 iulie o sa aflu ce am in burtica, si abia astept ca este un bebe tare vioi ma bate mereu in burtic.Orice ar fi sanatos sa fie ...nici nu stiu daca imi doresc fata sau baiat, acum orice ar fi este WELCOME
vikinga, unde umbli draga? tot in vacanta? pup si abia astept sa aud cum te-ai distrat.
Adriana , cum te descurci cu printes ta Cornelia? este cuminte
...are colici ! doarme bine noaptea ? ...
SYMPA , PE UNDE ESTI ? CUM MERGE SARCINA? ce mai face Andreea!
Alvaro , este un golanel si face numai rele...nici nu stiu ce sa scriu despre el ca de cateva zile arunca orice in orcine !!!
face kk si pipi la WC(nu la olita) doar ca noaptea inca imi este frica sa il las fara pempers ca inca doarme intre mine si tacsu si nu vreau sa ma trezesc uda noaptea
.Am vazut ca de cateva zile are scutecul uscat dimineata dar totusi el mai cere apa,lapte noaptea si de asta nu vreau sa il las inca fara scutec.
eu m-am ingrasat frumos...am mai pus poze cu noi in album pentru cine vrea sa ne vada :)
va pup si sa auzim de bine.
Elena
17+
POZE
ciuf spune:
Elena, arati super. Pe cuvant. Iti prieste sarcina. Toate gravidutele sunt asa de frumoase, cu fete luminoase, ceva dinauntru parca striga "sunt frumoasa". Ma mai uit si eu pe pozele de cand eram insarcinata si aratam mult mai bine. Fata mai implinita si curata. Ca acum sunt obosita, parca prea bronzata, nu stiu,d ar nu imi place deloc cum arat.
Dar tu, Elena, arati nemaipomenit. Mai, dar ai grija cu ridicatul lui Alvarica. Sa nu faci vreo prostie. Incearca totusi sa-l dezveti cu tinutul in brate.
Tricicleta ca a lui Alvarica are si Luca. dar s-a plictisit de ea dupa 3 zile.
Noi suntem bine. Imi sunai sotul si deja cred ca intrara in parc ca nu are semnal pe mobil.
Venira nasii Evei la noi si comandaram niste mancare chinezeasca. Ma umflai de pui cu nuci. Fu super.
Astept sa mai treaca o juma de ora si ma duc sa o spal pe Farfuzel.
Atentiune, atentiune. E prima oara cand imi spal fata. LOL. Nu mai este socrella sa o spele ea.
Pup gasca de mamici cu pitici.
Elenalove27 spune:
ciuf, m-am rusinat cand mi-ai spus sa arat super :)...eu ma vad deja o grasana , dar in poze sa sti ca imi place cum arat...si intradevar fata este mai schimbata , ma simt mult mai bine gravida in privinta machiajului sau aranjatul parului si in special la imbracat ...ca nu conteaza cat de bine sta pantaloni pe "talie" ...ma simt bine excelent sa vad cum se "muleaza" tricoul pe burta...hihi...intelegi ce vreau sa spun :)
spor la spalat pe fruzinel(frafuzel)![]()
ce sunt aia pui cu nuci
...ca mai comnad si eu mancare chinezeasca dar nu am vazut la meniu pui cu nuci ! zi ca sa stiu si eu sa comand :)
ahhh si de tricicleta , Alvaro la fel la 3/4 zile vroia alta bicicleta mai mare din aia care te antreneaza pentru bicicleta normala si are 2 rotite care se desfac ...si i-am spus ca pana nu o rupe pe aia nu ii cumpar alta ...sa fi vazut ce a inceput sa arunce cu tricicleta sa o rupa sa ii cumparam alta![]()
Elena
17+
POZE
super mami spune:
Elena...ce-am mai ras de nazdravan.
Super dulce.
Mai, nici eu nu l-as lua in salonul de nasteri.
E sange....alte lichide....tot felul de fluide
....mai un au...mai un strigat....siringi si foarfeci....
Mai bine sta el frumos acasica cu cineva, decat cu orele ( ca-s multe ore in general ) intr-un spital, cu niste oameni care o chinuie pe mami si pe bebe ![]()
Tu in timpul ala ai putea sa-i explici " tati e de vina !!!"....dar nu stiu daca te-ar crede ![]()
![]()
![]()
Super pozele, le-am vazut si eu. 
Ileana....smechera esti domne ! Noi am dat cu banul si am tras bilete vreo 2 luni si nu picam de acord.
Data viitoare o sa-ti cer sfatul ![]()
Valeria odihneste-te....inchiriaza filme....
Trec repede 5 zile, zic eu care mai mult de o ora...hai doua fara duduie nu-s niciodata ![]()
Dar nu cred ca mi-ar strica sincera sa fiu. Doar ca nu exista NIMENI pe lumea asta care sa fie "apt" sa stea cu ea in locul meu. Nici macar tati....care e de fapt. Dar eu-s nebuna !
Recunosc, nu-mi confirmati !![]()
Pai daca venea cineva sa-i faca baie....valeu. Eu sunt ca o ventuza de poponeata dansei.
Intreba cineva de gradi....si Isabel e inscrisa incepand din toamna. Am un morcov.....mare rau. Stiu ca o sa fie incantata, chiar nu cred ca o sa avem probleme....eventual cand o luam de acolo ![]()
In rest nimic nou de la noi.
Ba da. I-au crescut picioarele Cenusaresei. Trebuie sa-i cumpar sandale noi. 2 perechi cumparate in state (adica in aprilie) i-au ramas mici. Iese degetul mare din ele.
Nu cred ca s-a si inaltat mult...nu pare. O sa o masor.
Voi cam cat purtati la talpite ?....adica cei mici ![]()
Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Alexandra, Matei poarta marimea 26 ...o fi mult sau putin, nu stiu ... dar oricum e baiat ... Isabel sigur are picioruse mai mici ...
A-propos de gradi, Matei incepe (de data asta sigur) maine gradinita ... am un nod in stomac .. sper sa fie totul bine si sa ii placa ... maine am si eu liber si ma duc cu el ... o sa stau cu el o ora ... sa se obisnuiasca ... tineti-mi pumnii
.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
Am pus poze noi de ieri si o parte de saptamana trecuta ... cine doreste ... vizionare placuta ![]()

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
ciuf spune:
Carmen, tare faine pozele. Se vede ce incantat era Matei la balci. Sa il tot duceti cand il vedeti ce fericit este.
Tinem pumnii ca maine sa nu fie cu plans din partea lui Matei. Si mami sa incerce sa fie relaxata ca puiutul ei va fi pe maini bune.
Va las ca doarme Farfuzel si profit sa fac niste ardei umpluti cu carne.
Pup