Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, multumesc de complimente. M-am mai marit intre timp, kg multe n-am mai pus de la 23 la 27 de saptamani, cred ca numai vreo 3. Mai am cateva poze de duminica, o sa le pun si pe alea asa, la comparatie. Azi cred ca mi-a crescut putin tensiunea, am si avut treaba prin orash si am umblat prin soare. Maine stau cuminte, nu mai ies din birou nici daca ma dau afara astia.
Luk suporta relativ ok caldura. L-am tuns no 1, parca e soldat american. Bea apa tot timpul, pipi face extrem de des, mananca putin si cam atat. La noi apartamentul e asezat strategic. Jumatate din zi e insorit pe-o parte, jumatate pe partea cealalta. Asa ca avem unde ne feri de caldura. Voi ce-ati mai facut cu apartamentul? Ati gasit ceva?

Alexandra, iar am sabotat sotzul la alegerea numelui. Ilinca l-am ales de la prima sarcina. Acuma intre timp el a zis ca vrea smaranda, ca asta ii place lui. Ca la prima sarcina eu am ales numele copilului si acum e randul lui. Logic, nu? Dar cum toata lumea stia ca vreau o fata pe care s-o cheme Ilinca, toata lumea intreaba acum de Ilinca. Inclusiv Luk. Asa ca ilinca maria ii ramane numele fetii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamici....
La noi nu mai vine ploicicaaaaa....si ma topesc incetisor si,zice lumea,cica mai slabesc...Oare?!
Ileana ,cu placere pentru complimente!Pe bune arati bine!Cu caldurile astea si cu burtik mare....tare greu!E bine ca stai linistita,ca tensiunea nu e joaca si.... Doamne-fereste!Vara lui 2003 a fost si pentru mine un cosmar,cu burtoiul cat Pentagonul,abia taraindu-ma de la servici acasa pe calduri de peste 34 de grade...Draga mea,m-am distrat pe chestia cu sabotajul....Pai puneti-i fetei si numele de Smaranda si renuntati la Maria...Mie una toate trei numele mi se pare foarte frumoase si melodioase...
Sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, mie personal nu prea imi place cum suna combinatia de nume: Ilinca Smaranda Adamescu. O sa ma injure biata de ea, ca o sa aiba un nume prea lung. N-o sa incapa la formulare cand s-o inscrie la facultate.

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am reusit sa pun poze de la mare la Paul.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Paula LA MULTI ANI!!! pentru tine si micutul Paul

am vazut pozele cu voi la mare, sunteti tare scumpi toti. a fost frumos? apa? unde ati stat? ca vrem si noi dar suntem tare confuzi...

Elena... nu am poze cu Mariuca tunsa ... si asa ma oftic destul

Adriana ce fetita frumoasa, zici ca are cel putin o luna

Ven, chiar, pe unde esti?

numai bine, distractie placuta azi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Buna fetelor! Ma numesc Ghizela si sunt mamica a 2 baieti: Leo si Luca.(10 ani si respectiv 2 ani si 7 luni)

Revin si eu dupa o gramada de timp in care nu m-am invrednicit sa va scriu. Cunosc insa toate povestile voastre pe care le citesc zilnic cu cea mai mare placere!Pozele le-am vazut si sunt absolut minunate.
Felicitari mamicilor de bb 2 sau 3 (Paula, Valeria si Adriana)!
Sarcina usora pentru Ileana, Elenalove si Sympa!

Pe noi puteti sa ne vedeti la adresa:

http://community.webshots.com/user/ghizela102

Mergi la inceput

Poze mai recente avem la :

http://community.webshots.com/user/ghizela103

Mergi la inceput

De fapt ultimul album se numeste la mare 2006

Va pup, Ghizela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute,

Avem o problema:Luana injura ca un birjar!...Cum sa o dezvatam?!Ca ii si place cum suna si,chit ca noi ne gandim ca ,nah!,e mica si nu isi da seama ce zice....fir-ar!...ii place si culmea e ca potriveste injuratura in functie de situatia creata...
Exemplu:ieri a fost o furtuna scurta in Timisoara,cu praf ridicat de nu se mai vedea blocul din fata si Marius si cu mine ne-am repezit sa inchidem geamurile din casa...si tot spuneam amandoi ca o sa vine ploaie mare.Luana auzindu-ne a inceput sa ne tot intrebe:"mama,poua?tata,poua?" intr-una de ne-a exasperat la un moment dat.Ca sa mai taca o data din gura i-am zis pe un ton mai serios ca inca nu ploua si sa inceteze o data cu intrebatul ala.Raspuns de Luana:"taci o data cu poaia ta,chistosu ma-tii de poaie".Nici replica nu am mai avut sa-i dau si,dupa vreo 15 secunde de mutenie am reusit sa ii spun:"rusine!nu-i frumos sa vorbesti asa,printesele nu vorbesc urat!".Ce credeti ca a facut?!A inceput sa rada.Si mamicute dragi,are doar 2 ani si 8 luni si ma gandesc cu groaza ca in septembrie merge studenta la grupa mica de gradinita...I-am si spus la tata-su ca o sa mearga doar el la sedintele cu parintii,ca eu nu vreau sa intru in pamant de rusine pentru ca Luana injura si bate copiii....

Va doresc tuturor un weekend minunat si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ghizela, bine ai revenit! Frumoase poze!
Ana, sincera sa fiu ma umfla rasul cand mi-o imaginez pe Luana injurand. Cu fata aia de ingerash. Dar probabil ca si eu as ramane fara replica dc l-as auzi pe Luk. Da' pe unde aude ea astfel de injuraturi?

_
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput