Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 18
adriana spune:
Multumesc de urari fetelor
Asa cum a zis Paula, suntem bine, mancacioase(amandoua).
Am pus o poza cu fetita aici
Intru mai rar acum, de abia stau in poponeata
.. pupici gravidutelor si copilasilor din grupa mijlocie![]()

adameasca spune:
Adriana, felicitari si sa fiti sanatosi cu totii! Refacere usoara si copii cuminti! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; [Ilinca]
ciuf spune:
Adriana, bine ai venit acasa. Sa-ti traiasca fetita!
Ileana, ce imi place numele Ilinca! Cum te mai simti cu tensiunea? E sub control?
Fetelor, fuseram sambata la o expozitie de "cadavre" in Denver. A fost foarte interesant. Un german foloseste mortii carora le scoate fluidele din corp, injecteaza niste polimeri, ii baga la frigider si acei polimeri intaresc carnea. Totul pare foarte real, iar daca pui mana pe model simti ca e de fapt plastic. Nu au iele pe ei tocmai pentru a li se putea vedea anatomia.
Credeti-ma ca a fost cat se poate de interesant.
Au aratat toate organele, sanatoase, bolnave, se facea comparatie, se explicau detalii medicale. De exemplu, aratau un plaman sanatos, apoi unul negru de fumator si inca un plaman de miner care ziceai ca e vopsit cu praf din acela negru-argintiu (silicoza parca se cheama boala). Ah, am vazut cum arata un embrion la 4 saptamani, la 8 sapt, cum e un fat la 19 sapt., 20 si 30 sapt. Aveau ca exponat o femeie gravida in luna a cincea. Era taiata pe burta pentru a se vedea fatl de 5 luni.
Apoi faceau comparatie intre un obez (300 pounds) care a murit de inima (organele nu i se mai vedeau ca erau acoperite de grasime) si o pers. de 150 pounds. Eu de exemplu am 120 pounds, adica 55 kg.
Ah, ce mi s-a parut grozav a fost cand aratau sistemul circulator, vedeai o mana sau capul. Asta nu am idee cum a putut sa o faca. Totul parea ca o retea de fire mai mici si mai mari rosii. O impletitura de firisoare.
Erau formulare de completat in cazul in care vroiai sa-ti donezi corpul dupa moarte in scopuri medicale. Oricum tipul care face treaba asta are voie sa disece in afara Americii, e ilegal sa o faca aici, dar e legal sa le expuna aici.
Oricum un om normal nu ar face asa ceva. E un fel de Hanibal.
Cam asa aratau exponatele. Asta ca sa va faceti o idee: http://www.bodyworlds.com/en/pages/home.asp
pup gasca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
Adriana , marisoara Cornelia ta si este tare frumusica

refacere rapida 
adameasca, unde sunt pozele de la mare

ciuf, numai ce mi-am facut un mare platou plin cu de toate, de la pizza la carnaciori ..etc pana la prajituri si sa vin sa citesc ce maie ste nou aici la noi ...cand am citit
![]()
...totusi foarte interesant ...am vazut si eu aseara la emisiunea 20/20 un documentar despre plamani unui bolnav de plamani, de miner..etc...dar nu m-am putut uita pana la sfarsit tot din cauza asta

uki,lasa mei sa va terorizeze acum ca e mica si nu stie ...
asa ii zic eu sotului cand face alvarica pe "nebunul" cu noi ...
unde sunt pozele cu mariuca tunsa?
Eu ma simt mult mai bine de la un timp...(am inceput sa pun pe mine
)...am fost azi la ultimul test pentru SD iar rezultatele le primesc in cateva zile...pe data de 10 iulie am testul cel mare.Atunci o sa aflu ce sex este bebe si daca este sanatos.
Alvaro stie deja ca este bebe in burtica si vine si ma pupa pe burtica si zice -
mami where is the baby?....
in rest toate bune si frumoase si sper si voi sa fiti la fel.

Elena
17+
POZE
adameasca spune:
Tensiunea pare a fi sub control, insa ma termina caldurile din Ro de zilele astea. Transpir tot timpul si ma enerveaza. ![]()
Elena, dc poti sa crezi, am uitat aparatul de foto acasa, asa ca anul asta n-am poze de la mare. Nici nu-mi doream sa ma vad in ele cat o balena deja. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; [Ilinca]
super mami spune:
Adriana.....este absolut superba. Sa va traiasca, felicitari. De fapt...mi se pare ca seamana cu Isa cand s-a nascut....la culoare si carnita....si la fatuca. Sunt acelasi gen de nou nascut. ![]()
Elena bine ca a trecut raul. Multa sanatate in continuare. Cand ai termenul? Ati aflat ce e ? Ziceai ca luna asta.
Valeria....nu m-as fi uitat nici picata cu ceara. Dupa o chestie ca asta...n-as mai dormi vreo 3 ani.
Nu pot sa deschid situl....adica nu pot eu nu ca nu se poate....
Sunt convinsa ca e interesant, dar mai bine nu le stiu eu pe toate ca nu-mi face bine ![]()
Ce mai face Luk....cum e cu bebelina ?
Ileana mai aveti putin. F frumos numele ales. Am o prietena care naste in vreo 2 sapt si nu stie inca ce nume sa aleaga ![]()
Nici macar o lista cu preferate nu are, nu se pot hotara nici la alea
Ven ????Alexandra si Isabelita Isabel
adriana spune:
Multumim de aprecieri fetele.
Adevarul e ca ma topesc dupa ea, e atat de mica
(fata de ceilalti doi care au fost uriasi la nastere) incat numai in brate cu ea as sta.
Cei mari o iubesc, o mangaie tot timpul, bine ca se au unul pe altul si nu prea observa detasarea mea fata de ei
...
A&C&O
annita72 spune:
Adriana, bine ai venit acasa! E superba papusica!
Iti doresc refacere rapida!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
Ana68 spune:
Adriana,ai o fetita superba!Sa creasca mare si sanatoasa!Iti urez refacere rapida!
Ileana...ce bine arati!M-am uitat si eu la pozicile cu burtica...Pai cum arati tu in pozica cu burtik la 23 de saptamani,asa aratam eu cu Luana cand eram in 3 luni de sarcina...
Tin minte ca am mers sa imi cumpar o salopeta de blugi si ii tot ceream la tanti vanzatoarea cea mai mare marime,la care femeia,disperata imi zice:"Pai doamna asta e cea mai mare marime,va vine bine(era intradevar buna salopeta pe mine) si oricum la ce va trebuie mai mare,ca intr-o luna-doua cred ca nasteti".M-a pufnit rasul ,ma uit la moaca ei mirata si ii spun:"Mai am vreo 6 luni pana nasc,d-aia imi trebuie cea mai mare marime pe care o aveti....eventual un XXXXXXXL...".
Sa ai sarcina usoara in continuare!
Mamicute,vroiam sa va intreb cum suporta copilutii vostrii caldurile astea?Luana transpira nonstop,stam cu geamuri deschise in casa in toate camerele si nu se simte pic de adiere si parca imi e teama sa nu simtim curentul sa ne apuce vreun junghi...
Ca am tras cu barbate-miu saptamana trecuta,cu dureri de umar,ceva de mai avea putin si ii dadeau lacrimile...Reluam vechile indeletniciri:statul in cada in baie pana don'soara se stafideste la pielicica...Ce sa facem?
Parca nici la strand nu ma indur sa merg....Nici nu mai stiu!
Sa aveti parte numai de bine si copilasii sa fie sanatosi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana