Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, impresionanta povestea cu Alex. Normnal ca ti se ridica parul pe tine cand povestesti.

Annita, bine ati venit in gasca noastra! Ce diferenta e intre copiii tai? Ca sigur or sa ne prinda bine ceva sfaturi la capitolul asta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Intre copiii mei e o diferenta de 5 ani (si doua saptamani).
La mine cel mai greu a fost sa o pregatesc pe Ioana pentru venirea lui Tudor, desi ea a fost cea care ii ceruse lui Mos Craciun "o fratioara". Inca nici nu aparuse si ea intreba:"Tu pe cine o sa iubesti mai mult?". Am inceput din timp negocierile pentru a o lasa sa doarma singura in camera pentru ca oricat ai vrea, un bebelus nu stie ca e noapte sau e zi, are chef sa manance, trebuie schimbat, asa ca nu puteam sa dorm cu amandoi in camera. Si tot nu mi-a reusit! In ziua cand am nascut, Ioana nu mai voia sa plece de la spital, ca ea ramane sa doarma cu mine acolo. Amuzant a fost cand l-a vazut pe Tudor(care a avut circulara de cordon -am scapat cu bine multumita lui Dumnezeu si doctoritei), era putin cam rosu la fata, a zis : "Mami, e cam bronzat, a stat prea mult la soare?".
Apoi, am incercat sa o includ si pe ea in viata noului venit.Am inceput cu numele lui, am lasat-o pe ea sa aleaga unul dintre prenume (il cheama Tudor Andrei), bineinteles dupa ce i-am dat din ce sa aleaga. Ma ajuta la baita, imi pregatea pampersul, hainute,punea prosopul pe calorifer "sa nu-i fie frig lui bebe". Vazandu-l pe el ca ii zambeste de cum o vede a inceput sa-i fie drag sa stea cu el.
Am incercat, totusi, sa-mi fac timp numai pentru ea pentru ca,oricat v-ati stradui, gelozia fratelui mai mare tot va exista, dar nu trebuie lasata sa ia amploare. Eu am avut intotdeauna o rezerva de dulciuri, papitoi, asa incat cand am primit vizite de la prieteni care au venit cu cadouri numai pentru bebe, a avut si ea partea ei, asa incat sa nu se simta data la o parte.
Pupici,

mami de tudor si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Salutare dragelor!!!

Intru si eu in mare "fuga"...sambata e ziua cea mare...NUNTA mult asteptata si am un nod in stomac...mai mult pt cum o sa iasa totul,dar suntem pregatiti

I-am cumparat si lui Vladutz costum,camasa,papion,pantofiori.El o sa tina pernutza cu verighetele...doamne...sa fie bine

Am vazut ca avem lume noua...Annita bine ai venit si sa va traiasca minunile de copilasi.

Va pup si o sa revin cu poze sapt viitoare.

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Annita,zic si eu bun venit...
Vera,tin pumnii sa iasa asa cum doresti si distractie frumoasa!
Ileana,asa cum iti scria si Annita...copilul mai mare se obisnuieste incet-incet cu cel ce urmeaza sa mareasca familia...Din punctul meu de vedere lucrurile au fost simple,caci diferenta intre ai mei este de 8 ani si Alex mult mai usor a acceptat ideea ca nu va mai fi unicul.
Mamicute,sa aveti parte numai de bine si sanatate|!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ver@, o zi minunata va doresc si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Multumesc ca ne impartasiti experientele voastre, mamici de doi copilasi.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor sa stiti ca va citesc...dar ma cunoasteti, eu sunt o mama mai nesimtitoare nu stiu de ce dar parca nu mi se pare asa extraordinar ce face fii mea, dar am intrat sa ma laud si eu un pic, mey este fii mea o incapatanata, deh, scorpioanca, dar si desteapta, offf...sa vedeti ce dulce repeta ea acum cuvintel si in romana si in olandeza, dar si in engleza, azi a zis "absolut" asa de frumos, perfect, il repeta ca o maimutza prin casa, si canta, o face mama cantareatza canta de ma obsedeaza cateodata si are limbaritza de ma omoara.

Nu stiu daca v-am zis dar a mea are o slabiciune pentru baloane, d-alea cu aer, avem o baza in apropiere, si de cum vine vara tot cerul e plin, si pentru trenuri, nu stiu de ce ii plac trenurile, ca n-am fost niciodata cu trenul cu ea, cred ca din cauza ca avem gara in apropiere...in rest nebunii-papadii ca un copil de 2 ani si 9 luni, stiti si voi.

Fetelor va felicit din suflet, e foarte frumos asa, si eu mai imi doresc unul, dar inca n-am curaj sa purced la treaba, parca nu sunt sigura 100% de dorintza mea...sunt asa indragostita de Freya si avem asa o relatie de prietenie, ca parca mi-e frica sa mai existe cineva intre noi doua, cred ca sunt un pic zuzi la faza asta, cu toate astea parca nici singura la parinti nu mi-as dori sa ramana.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Dragele mele,

Nu v-am auzit de secole dar asta nu inseamna ca v-am si uitat. Ma bucur ca puii vostri sunt veseli si voinici si ca trec cu bine peste toate "marile provocari" ale vartsei lor mici.
Numai vesti bune pe aici. Felicitari Elena si sarcina usoara. Ciuf ai o comoara de fetita (iti seaman leit, sa fiti sanatosi). Sper ca toate "burticutele" sunt bine, ma bucur pentru toate nespus de mult. Numai ganduri bune pentru tine Vera, sa aveti parte de o nunta cat mai faina. Il faci pe Vladut cavaler de onoare?
Bun venit si mamicilor care au sosit mai recent in tabara noastra.
Noi suntem in dezvoltare plenara. Fetele mele sunt intr-o continua actiune. Miruna e tare ocupata in aceste zile caci are serbari de sfarsit de an la balet si pian. In rest, creste si infloreste. A venit cu tot felul de idei progresite, mai nou, cum ar fi sa isi taie parul parul ei cel lung pana la umeri. Ceea ce am si facut pana la urma.
Maia e mereu in alergare. Are cate ceva de facut, tot mestereste prin casa. Stie fiecare lucru si rostul lui. E baietelul mamei desi nu as putea sa spun ca mi-am dorit sa fie baiat cand eram gravida cu ea. Iute si nastrusnica. Vorbeste tot timpul si - deja ne-am resemnat - numai in engleza. Stiu ca atunci cand voi merge in vacante va relua si limba romana. Oricum, noi vorbim cu ea in romaneste si ea raspunde si cere in engleza dar intelege perfect
ce-i spunem. A invatat sa numere pana la 11 - le zice pe sarite - unele numere le stie si vizual. Canta vreo trei cantecele, cam stalcit ce-i drept. Se pare ca are talent la miscare si dans. Imita pasii de balet ai Mirunei si ne lasa uimiti de gratia ei. Nu mai spun de vocatia ei de cataratoare la parc. Face cam tot ce trebui si trecand cu indulgenta pe ntru episodele ei de incapatanare pot spune ca e o copilita destul de cuminte. Cu olita treaba e amestecata. Sta pe colacel dimineata si dupa somn, nu reusesc sa prind alte momente de peste zi si duduita nu cere. Stie bine ca ar trebui sa faca asta fiindca ma informeaza imediat ca sa o schimb. Sa vedem, nu apasam butonul de panica deocamdata.
Poze am o tona dar nu am gasit timp sa faca un nou album.
Am ajuns rar pe aici caci am de finalizat un curs de vara (imens de 6 credite) pana in sept., cu patru lucrari si 2 examene. Asta ma tine in priza, mai ales noaptea caci ziua e greu sa invat cu programul fetelor.
Dar revin constat sa vad ce mai faceti.
va pupam,
Z.Miruna si Maia

http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamici,

Vad ca toata lumea e bine si sanatoasa si asta e un lucru minunat!
Va doresc la toate sa aveti parte numai de bine si sa auzim lucruri minunate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Annita, bine ai venit printre noi

Ver@, iti doresc din suflet o nunta de vis, ca in povesti daca se poate! sa ne pui poze! vreme buna si distractie maxima!

Lena si Zeeva chiar mi-era dor de voi

Ciuf, ce mai fac prichindeii? cum se comporta Luk cu Eva? vrem povesti!

noi suntem bine, as vrea s-o trimit pe mariuca la Copsa Mica vreo luna, sa stea cu mama si o matusa...numa vremea asta ne tine pe loc, ca dupa aia vrem si la mare (la mare vreau de anul trecut)

Mariuca e innebunita dupa tzup-tzup, saltea din aia inconjurata de plasa in care n-au voie decat copii de aceeasi varsta, sare ca o caprita fara sa se plictiseasca...mai nasol e ca acolo se plateste, dar ne cunoaste nenea ala si acum ne lasa cat vrem...acolo e marea bucurie a Mariucai, asta apropo de freya si celelalte fetite care sunt cantarete... io o dau la ... circ

va las, pupici la burtici si numai bine, aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Multumesc pentru primire
Ver@, vreau sa iti urez si eu sa ai parte numai de bucurii si sambata sa fie o zi superba!

Am vazut ca sunteti mai multe care ati scapat de pampers. Noi nu reusim sa scapam de cel de noapte. La somnicul de la pranz am reusit, dar noaptea...

Si noi suntem in febra serbarii de sfarsit de clasa I care va fi joi, maine, adica. Ioana e supernerabdatoare. O sa-l iau si pe Tudor, ca-i place sa stea printre copii.

Si visam la concediul de la mare. Dar asta mai spre august, incolo..

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput