Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Annita, bine ai venit. Ai niste copii tare frumosi. Felicitaripentru asa modele.
Lena, ma bucur ca ai mai scris. Pupam zulufica Freya.
Si acum sa va spun patania lui Luca. Din capitolul "Nazbatiile lui Luk Muk".
Ne ducem la un magazin de produse sportive sa cumparam un cort. Luca imi spune ca face pipi. Ok. Hai la WC. Il iau cu mine, la femei, il pun sa-si faca nevoile si cum il vad ma apuca si pe mine pofta de nevoi. Il rog frumos sa nu puna mana pe nimic si sa se uite in alta parte ca mami face pipi. Pai unde sa se uite? Se asaza pe ciuci si se uita la mine intre picioare intrebandu-ma " mami, tu ai butonel?". La care eu ii spun "Nu, iubire, mami are pasa", la care el spune "rel". Bon. Linistita imi fac treaba si aud la un moment dat un tipat din cabina cealalta. Nedumerita, ma uit in jur. Ce se intamplase? Luca isi bagase capul sub paravanul despartitor si se uita la tipa din cabina vecina cum isi facea nevoile. Sa imi pice fata cand l-am vazut. Nu mai imi gaseam cuvintele sa-mi cer scuze, tipa aia mai era si gravida. Saraca s-a speriat rau de tot, zicea ca il vazuse cu coada ochiului si isi imaginase o dihanie, dar apoi a bufnit-o rasul cand s-a linistit. Asa ca Luk Muk se delecteaza cu imaginile din toaletele de femei.
pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf,
tare draguta papusica ta (am vazut pozele)

A&C&O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti la mamicute de nazdravani,
Iaca s-a terminat scoala ...Ieri am avut festivitatea de premiere la Alex,care a terminat clasa a III-a....Sunt tare mandra de asa baiat ce am:10 pe tot anul scolar!
Luana ... n-are nici un habar pe ce lume se afla.Atat timp cat exista parculet cu "itza-itza" si "potoganii", "boboica" si suc cu paiu' totul e ok...Nu stie ea ce-o asteapta din septembrie,cand o sa fie studenta la grupa mica de gradinita....Am si inscris-o deja,urmeaza ca la inceput de septembrie sa ne facem si analizele...alti bani,alta distractie...
Sa aveti un weekend minunat,mamici si burtici si sa va distracti la maxim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, am ras cu lacrimi de ispravile lui Luca, trebuie sa recunosc ca ai un copil nazdravan si original .

Adriana, voi ce mai faceti? Cat mai ai pana nasti?

Ver@, o nunta ca in povesti iti doresc si sa pui poze si sa ne impartasesti impresiile.

Alexandra, pe unde umbli?

Vikinga (Laura), pe unde ai disparut? Doar nu te-a suparat nimeni ... sper ... .

la mamici, burtici si copilasi.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Ver@, inca o data iti zic sa ai o zi frumoasa si multe, mult mai frumoase, cele ce vor veni dupa.
Ana68, ne tot intalnim pe forum, dar te felicit inca o data pentru Alex. Si pe el, bineinteles.
Ciuf, saru-mana, si ai tai sunt superbi, mi-e dor si mie de un bebe mic,mic... Dar eu am pus punct aici. Asa ca ma multumesc sa-mi clatesc ochii cu bebeii vostri. Am ras, ,imaginandu-mi-l pe Luca in toaleta. Smecher mic...

Pupici dulci pentru mamici si pitici

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ver@, bafta maine!
Ciuf, Luk al tau e de vise rele, nu alta. Biata femeie ce senzatie tampita o fi avut cand i-a vazut capul pe sub usa...

Azi am fost si eu la dr, suntem ok, cica e tot fata, nu i-a crescut putza. E cu vreo cateva zile mai mica decat varsta reala a sarcinii, nu multe, 3-4 poate, deci nimic de speriat. E asezatat transversal, sper sa nu ramana asa si cam atat. Totul e ok.
Maine dimineata plecam la mare, o saptamana, sper sa avem parte de o vreme cat de cat buna. Am facut toata dupa amiaza la bagaje si acuma is franta.
Pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Pupici la fete si nazdravani,
Am intrat o fuga sa vad ce mai ziceti. Eu am de predat maine o lucrare si, conform traditiei, as face orice numai sa nu muncesc la asta. Oricum, voi face noapte alba ca de mai multe zile tot ma invart si abia am facut 50% din proiect.
Maia face somnul de pranz si asa ca imi vad de treaba vreo 2 ore.
Felicitari Ana pentru rezultatele baiatului si vacanta frumoasa uram tuturor copilasilor din tara. Miruna ia vacanta doar pe 29 iunie. Ma rog la Dumnezeu sa pot incheia cursul cel mai tarziu pana la inceputul lui august si asa poate ajung putin in tara. Ma doare sufletul de bunici care isi vad nepotii asa rar. Nu i-am putut convinge sa vina in vizita si noi nu putem merge decat cel mult odata pe an.
Pupam la nazdravani, burtici, bebici,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen,
nu mai am mult, se pare ca toti copii mei sunt grasi si incapatanati. De unde acum 2 saptamani era sa nasc, acum se pare ca s-a razgandit, vrea sa iasa la termen. Sper sa nu dea caldurile alea mari...

Adriana, 39w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Felicitari viitoarelor mamici cate nasc de curand. Eu nu prea intru si nu mai sunt la curent cu ce faceti dar acum am citit ultimele mesaje si m-am gandit sa va raspund.
Alexa este bine, Paul e un nazdarvan care nu tace daca nu fac cum vrea el ...

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Apar si eu...
Vera..sper ca va distrati super acum si ca ai avut o zi...asa cum ti-ai dorit-o.
Adriana chiar ma gandeam la tine zilele trecute. Tinem pumnii. Nastere usoara si bebe super sanatos si frumos. Tinem pumnii sa fie usor
Valeria....hi hi si Isabel are obiceiul asta. Mai ales la cabinele de proba...le ia pe toate la rand N-a produs nici un infart pana acum.
Anita bine ai venit. Nu am vazut pozele voastre inca, dar ma uit imediat.
Carmen Noi am fost putin plecati. Saptamana asta avem musafiri. Duduia e cu maselele ( burtica stricata si fite maxime ). E miss "NU"...
M-a cam obosit zilele astea si am o stare...
Trec printr-o stare proasta. Si ea pe langa mine. Nu suntem prea veselosi zilele astea.
Nu i-a trecut nici gatul...e la al treilea tratament.
Ma termina cu nu ul ei. Daca eu zic sus ea zice jos, daca zic acolo...ea aici, daca zic nu...ea da ..... si tot asa non stop.
Nu-mi da mana, fuge ca nubuna peste tot, loveste copiii, nu imparte jucariile.
Printre picaturi mai are si momente bune, cand e exact contrariul. E de o cumintenie...ca pe vremuri.
Nici nu stiu cum sa o mai iau. Sper sa-i treaca repede.Ma duc la culcare pana nu va deprim si pe voi. Poate maine oi fi mai vesela...sper.
Va pupam pe toti.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput