Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanicea spune:
flavione, treci la o tura de palavrageala pe mess! pe unde esti???? stai si sufoci olandezu`?te dau pe amna autoritatzilor.....;mai bine mi-l plasezi mie ca tu iti faci altul. facem deal-ul?
dupa amaiza placuta tuturor!!!!!
p.s mari, merci de fotoase. le-am ridicat ieri, intr-un final...
roxi foto
carrie spune:
ioiii fetelor ce de ati scriiiis!!!!bravo voua, asa va vreu!
io azi am umblat cu una bucata gagalice sa cautam sandale frumoase si n-am prea gasit trebe sa ajung la Siesta.am luat totusi o pereche care vor fi destinate calarelii parcului.Roxa, la Sora nu aveau mai nimik din pacate si singurele care mi-au placut erau mici.
nu vine nime in parcu mare dupa masa?ca i-am promis d-soarei ca daca doarme o ducem.
maine plecam la Sibiu la un botez toata trupa dar Maraiana scumpa sper sa ajungem la voi mai pe seara , depinde mult cum va fi drumul.
va pupam, eu sunt in delir, bucurati-va de vremea de afara
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mihaelagrosan spune:
mariana tachescuze ca te tot bat la cap,dar nu am reusit sa-ti trimit PM.Spune ca" mariana tache nu accepta mesaje private". Am incercat sa-mi activez eu PM-ul, sper ca am reusit.
Mersi mult de informatii
Mihaela 24fix
steaua spune:
AM CASTIGAT CUPA CHALLENGE LA HANDBAL!
Am fost, intr- un fel, razbunati!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by steaua
pozici
vazut,placut, trait intens, multzumit fetitz.
revanshat fotbalishti.
felicitari!
roxi foto
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Originally posted by steaua
pozici
vazut,placut, trait intens, multzumit fetitz.
revanshat fotbalishti.
felicitari!
roxi foto
bravos!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Boca Daniela spune:
,mama da ce-a-ti mai scris! Bravo voua.Eu acum am prins un moment linistit si pot sa ma dau si eu un pic pe net,ca azi n-am avut timp sa respir linistita.Dimineata am fost pana la lacurile de la Martinesti ca al meu sot e innebunit dupa pesti si vrea sa-si faca o crescatorie si l-am dus si pe pitic dupa noi,a adormit 15 min. pe masina si apoi n-a mai vrut toata ziua sa doarma, bineinteles ca a fost marait si plangacios(acum doarme dus si la noapte o sa se trezeasca sigur).Dupa masa l-am dus in parcul din Grigorescu unde a alergat in voie si s-a dat pe toate topoganele alea de ne-a ametit pe amandoi,apoi am fost in Faget spre seara.
Svety scumpo, sa nu fii suparata pt. Steaua,lasa ca oricum e una dintre cele mai bune echipe si vor mai fi ocazii, uite un de la mine,sa iti mai treaca supararea.
Mariana ai zis de o doctorita de familie din Zorilor nu e cumva dr. Padurean ca si noi mergem la ea ?Simon a primit un vot de la noi pt. poza de la parinti clujeni,e asa dragutel ca o fetita.
Fetelor v-am vazut pozele de la intalneala, sunt super faine si bebicii adorabili,ne-ar placea mult sa venim si noi cand va mai intalniti.
Si noi mergem maine la Gradina Botanica pe la 11 dimineata,sper sa nu ploua .
Va pupa mami de Alex
mariana tache spune:
Hi gagici! Va astept cu interes la o poveste!
Daniela, ai dreptate; dr noastra de fam e Padurean. Si voi stati in Zorilor? Sau doar veniti la medica aici? Multumesc pt vot; dar e pt Stefan nu pt Simon .
Cristiana, sa aveti drum bun maine si sa va intoarceti cu bine si repede .
Roxi, iti plac pozele? Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit; pe la cat ai ajuns?
Simona, ai plecat cu zanu`?
Roxa-soro, pe unde te invarti?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Boca Daniela spune:
Mariana, noi stam in Manastur , dar mergem in Zorilor la Dr. Padurean pt. ca acolo l-am inscris pe Alex la recomandarea unei prietene si doctorita e tare draguta si detreaba.scuze ca l-am confundat pe Stefan cu Simon,tot dragutei sunt amandoi.
impreuna spune:
bucluc si eu tot pe dr Coman ti-l recomand, e foarte bun, dar si foarte ocupat. Chiar saptamana asta am fost la el cu o cunostinta pt o urgenta si l-a primit, chiar daca era super aglomerat. Am fost in spital, pentru ca la cabinet din cate stiu merg mai mult dr din echipa lui, decat el personal.
Daca te putem ajuta cu ceva concret, spune.
Fetelor sunt in culmea fericirii ca a castigat Steaua cupa la handbal si ca dinamovistii au mancat bataie de la Sportul
Flavia (sotie si mamica fericita)