Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Mariana, n-am mai stat mult aseara. Uite aici sunt pozele puse de Diana: http://pg.photos.yahoo.com/ph/septoct2005/album?.dir=/8ab8re2&.src=ph
Au iesit cam rosii din cauza umbrelelor.. Macar aparem si noi in poze cu bebei de-o varsta.
Voi chiar ca sunteti pasari de noapte, cand ma uit la ce ore scrieti.....
Svety, cand vi la Cluj? Sa ne intalnim si noi..
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
tuchi spune:
vai fetelor, romane nu alta........
bucluc eu una nu stiu urolog deloc da' poate feteleeeeee......
mariana, doar ma stii si timida......
tuchi spune:
altceva am vrut sa zic de fapt si am uitat: bravo ca ai scapat de obsesie... vezi, ti-am zis eu ca psihicul nostru e in stare de multe... f multe!!!!
invatatura de minte sa fie!
roxana1974 spune:
bucluc, eu stiu de Dr Coman, care are cabinet particular undeva pe Str. Iasilor, nu stiu unde exact, dar stiu ca doar e strada mea are program si Sambata asa ca fain ar fi sa te agiti sa gasesti ceva...am auzit ca e foarte bun, scump, dar bun, adica de banii pe care-i marci, iti taie chitanta si te trateaza ca pe om...sa zica si altii care mai stiu...io, numa din auzite...
gagici, i-am dat pe baieti afara sa stau pe net in liniste, si nu prea am chef de scris...in schimb am chef de mers la cinema, e Crash la Republica, adica la parter ...as comite-o de pe la ora 13...iar maine vreau la Ice Age 2 e la Arta de la 14:30 si de la 17. Intelegeti ca pot doar de la 14:30 ce ziceti, ma acompaniaza careva s-o vedem pe veveritza aia tampita?
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
roxana1974 spune:
Mariana, soro, acu vaz ca aseara nu ma crezushi...io am intrat pe DC pe la 11 si ceva, cupil nu dormea si-am lasat pagina deschisa pana pe la 12 cand l-am adormit...apoi am citit pe-aici si-am scris postarea aia, franta eram si-am zis ca ma culc...am mai dat o tzara din taste pe la 2-3 topicuri, dar tot dupa 12 si-am clacat, acu iata-ma, dar nu-s in forma mare ...
mai pove, ma duc sa imbuc ceva...c-am baut cafea si-am mancat cioco si acum mi-e foame rau...
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Vreau sa ma duc cu Dani maine la gradina Botanica. Spuneti-mi cat e biletul si daca pot intra cu caruciorul.
ps. acum citii ce scrisei last night. ...rau de tot
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Nu am vreme de taclale, dar nu ma pot abtine!
Svety, nu e cine stie ce biletul (nu mai stiu ca nu am fost de anul trecut) si te lasa si cu caruciorul.
Codruta, am vazut pozele aseara ca le-am cautat ; mi-e ciuda ca nu am facut si eu; data viitoare!
si pt restul; fug la pregatiri
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Svety, si noi ne- am gandit sa mergem maine la gradina. Ce coincidenta! Asa- s stelisti..... pe aceeasi lungime de unda!. Cand vreti, in principiu, sa fiti p- acolo? Ca poate ne potrivim programul. Noi putem intre 14- 16. Ca in rest, avem program de somn, papa (nu mai suntem cu papa la purtator)si spre seara o vizita si apoi.......... marele meci.Trimis la tine o invitatie pe mess; sper ca introdus bine id-ul. Trimite- mi pe mess nr tau de telefon mobil si te sun cand suntem prin gradina.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by ralucames
Buna dimineata, fetele !!
Mariana, mersi de detalii, profa nu stiu, ca altfel ma apucam demult de reamintit engleza... cine stie, sa dea informatii utile, dragelor mersic anticipat
Fetelor, nu stiti undeva prin cj o curatatorie de haine??? mi-am patat rochia cu care am fost nasha anul trecut, am spalat-o, dar fara rezultat, ca voalul de deasupra tot patat e... si la sfarsitul lunii mai trebuie s-o imbrac again... mersi din nou, dar nu ma uitati cu un raspuns, pliiiz.
buna tuturor!!!!!!!!!!!!
ralu, este o curatzatorie ,parca , la central jos, la parter. si parca mai e una la selgross.....sau confund? am ami avzut una undeva...dar nu mai retzin unde. cand imi amintesc revin!
pupi !!!!!!!!!!!
Noi plecam la tara azi si ne intoarcem sapt. viitoare spre sfarsit.... oare unde va gasesc atunci???
Svety, m-am distrat copios de tine si ale tale Timisorene... si mie imi place berea Te pup si ma voi gandi la tine duminica
minunea vietii mele
roxi foto
roxanicea spune:
offfffffffff
s-a intercalat fraza mea in textul tau, ralu si nu cred ca vei obs de am scris
iata again:
buna tuturor!!!!!!!!!!!!
ralu, este o curatzatorie ,parca , la central jos, la parter. si parca mai e una la selgross.....sau confund? am ami avzut una undeva...dar nu mai retzin unde. cand imi amintesc revin!
pupi !!!!!!!!!!!
roxi foto