Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Ella2000 spune:
recomand ptr cine intreaba pe dr. Coman! nu stiu daca mai e langa P-ta Mihai Viteazu , caninetul dansului, dar e usor de aflat! Sanatate!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Bravo Sportu! si Steaua !
am fost la socrii si ne-am distrat super ... am primit si cadouri cu ocazia aniversarii casniciei!
unde esti " timisoreanca " ( Svety)? azi nu mai ai papagal?
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Am vazut pozele de la intalneala... faina, faina gashca! ma retrag si eu langa sotul mult iubit!
Ella 2000 si printesele
svety spune:
Bine Ella, io ca sa tac p-aci trebuie sa fiu la socrii - deci nu-s p-aci sau Mariana nu-i ca-i la parinti si atunci nu galgai singura. Te salut
Danuta multumim de pupicul consolator (eu si sufletul ranit).
Si ca sa-mi dati in cap, va spun ca mie nu-mi place handbalul. Deci daca nu-mi place asta e. Si daca nu-mi place nu ma uit, asa cum voi nu va uitati la Jiji. Nici eu nu ma uit, sic.
Corino zisa Steaua tu ce predai? Cand ii spun lui Mihai de tine ii explic " Profa care se urca in pomi sa vada meciul".
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Moamaaa, AM O INTREBARE MARE LA VOI: CINE ARE FILMUL THE DOORS?? SAU DACA PUTETI CAREVA SA-L GASITI PE NET SI SA MI-L DATI. EU NU POT DA JOS FILME. PLIZZ O LOATA.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, avand in vedere ca sunt nasha , imi permit sa divulg materia predata cu muuuuuulta constiinciozitate de Corina : geografia. Si sotiorul ei la fel. Deci sunt o fam de geografi nebuni! jur ca sunt cei mai profi in familie pe care i-am intalnit!
Fina, te-am dezvaluit
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Ei Ella, gata. Sta badocul langa mine gol in amintirea...da nici nu vreau sa-mi amintesc. Daca ai vedea cum arata masuta cu calculatorul ai pica de ras: am 3 cani de la cacao, doua pahare, badocul si o farfurie adanca cu samburi de masline, plus doua linguritze si o furculitza. Tre sa fac poza.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
steaua spune:
quote:
Originally posted by svety
Corino zisa Steaua tu ce predai? Cand ii spun lui Mihai de tine ii explic " Profa care se urca in pomi sa vada meciul".
Svety, esti o figura si fara Timisoreana!
Ce zici, oare ne vedem maine la gradina?
Da' noi putem numa intre 14 si 16!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
Ella2000 spune:
Fa poza! da ce-ti veni cu filmul asta? ma uit!
net-ul meu nu-mi permite sa descarc filme...in cateva zile poate...
ella2000 si printesele