Mamici de martie-aprilie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am scris ca o cizma,scuze!

Ne grabim sa ajungem la sora mea la masa si apoi la ceva cumparaturi!

Pupici!

Si...HAIDETI,AIDA SI MARA!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Intru iar ca am reusit sa-l pun pe bebe sa faca nani...

Am modificat listuta,am sters-o pe Amalia de la gravidute,am inclus-o la mamici,am mai modificat din coduri un pic si nu mai sunt greseli.

un weekend insorit in continuare tuturor

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

serendipindity peridurala costa 2500000. Stiu asta din gura anestezistului, ca a intrebat o fata din salon si i-a zis...Eu am 3 mil, asa ca sa fie multumit ca oricum s-a purtat super frumos cu mine si a venit zilnic sa vada cum ma simt...

Nastere usoara si fii barbata ca nu e asa rau, ba din contra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Luiza, super bebeluca ta! Imi place poza aia in fare face "fitze"

Mariana cre ca la mine e din cauza acumularii laptelui, ca ieri am purtat ca idioata un sutien cam strimt, ma stringea orizontal peste sini si cumva chiar desupra s-a umflat. dupa comprese, pompat si supt eficient (mercic oana!) mi-am mai revenit. sper sa n-o mai patzesc ca doare ca naiba.

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

FELICITARI PENTRU MAMI SI TATI LUI MIHAITA!!!!

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ameluta felicitari si sa va traiasca grasunelul! Refacere usoara si multi pupici!

Hai Aida Hai Mara va tinem pumnii sa vina bebe! Hai sa vedem care bebe vine primul....cu specificatia ca cei din urma vor fi cei dintai!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cameliada,noi doua am nascut baietei prin cezariana in aceeasi zi!
Ce familie frumoasa aveti!Tu arati tare subtirica si tinerica,asa ca...nu ai de ce te plinge,dupa parerea mea.
Despre ciclu,suedezii spun ca poate aparea oricind intre 5 sapt-12 luni de la nastere daca alaptezi...deci nu te speria:nu e prea devreme.Mie mi-a venit la f-multe luni dupa alaptat,daŽ vad ca acum cind am folosit numai biberonuŽla 6 saptamini mi-a facut cinstea peste lohii prima data si a doua oara duminica trecuta...

Ile,eu nu sunt prea organizata de feluŽmeu(desi sotuŽar avea o cu totuŽalta parere),insa datorita scolaritei de 8 ani si a baietelului care merge la gradi trebuie sa-mi fac cit de cit un program...
Exercitziile de "refacere dupa cezariana" le fac o data dimineata cind doarme bebe si nu mai e nimeni altcineva acasa si seara tirziu impreuna cu sotuŽ care si el lucreaza in acelasi scop...
Uneori sar peste alea de "seara" si fac doar dimineata mai multe minute...

Cum am mai spus,e mai usor cu 3 copii la diferente de virsta mai mari decit cu 2 de virste apropiate...

Aida/Mara,galeria continuua ca poate-poate o avea vreun efect pozitiv....

Eu stiam ca la fetele cu perioade de ciclu mai lungute(32-36 zile) si ovulatia poate avea loc mai tirziu de aceea se spune ca si bebe vine mai tirziu...DaŽin cazuŽasta nu-Žnteleg de ce ecografuŽ nu arata chestia asta!

LuizaX,tare imi plac pozele cu cophilashii tai!N-a fost greu sa le pui in album,nu-i asa?

Catrinel,bravo!Bine ca nu e ce am avut eu!(ca saracuŽde mine degeaba ma mulgeam,degeaba puneam comprese,in zadar sugea bebe ca tot umflat si inrosit era sinul si ma innebunea de durere!La 40 de grade tremuram ca o frunza de toamna si de-abia ma puteam tine pe picioare...)

va pe toate
Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Am revenit pe baricade, cu si mai putina rabdare decit zilele trecute dar ma mai linisteste gindul ca miine e luni, si mergem la eco. Si dup-aia nu mai e mult pina imi provoaca nasterea (cine stie, poate chiar miine). Oricum, voi suna pt eco la 8AM, asa ca intii voi intra aici sa scriu pt ce ora m-au programat. Ca sa nu ma dati nascuta daca nu va fi cazul :))

Am avut vreme asa de frumoasa pina azi, si uite ca de azi s-a facut atit de urita... Si am tot sperat sa nasc in zi cu soare, nu vint si ploaie, cum se anunta pt urmatoarele zile, puah.

LuizaX si Andreea Georgiana, am vazut pozele si iar m-am topit, iar m-a apucat nerabdarea sa o tin si eu pe a mea in brate.

Mariana,
Ce bine e cind stii ca se mai ocupa si altcineva de lista. E ca atunci cind te trezesti si gasesti vasele spalate gata Pup mamica harnicutza

41 fix

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

p.s.: mi-am adus aminte ca am citit ca se prefera ca inducerile sa se faca dimineata. asa ca nu cred ca or sa ma puna chiar miine la nascatoare.

Mariana,
intr-adevar, eu am ovulat la 20 de zile dupa CM (atunci a avut loc si conceptia, dealtfel). nu stiu ce sa zic de eco, e drept ca in sapt 14 au decis sa imi mute DPN-ul mai tirziu cu o saptamina, insa la eco din sapt 36 au zis ca bebe e mai mare cu vreo 2 sapt, ca dimensiuni. dar stii si tu, dimensiunile luate in ultimele saptamini de sarcina nu-s asa relevante pt a stabili virsta exacta a sarcinii.

eu am numarat pe calendar fiecare saptamina de cind a avut loc conceptia (30 iulie 2005), si mi-a iesit ca abia azi intru in sapt 40, nu 41. poate ca inseamna si asta ceva.

Mergi la inceput

N-a putut nimeni sa o sune pe CorinaG, in Bucuresti? Avem numarul ei de fix in Notepad, tare-as fi vrut sa aflam cind/cum a nascut si s-o putem trece si pe ea la mamici... Nu se ofera nimeni din Bucuresti s-o sune? A scris un ultim mesaj pe la capitolul 60, cind anunta ca se duce la cezariana, si de-atunci nimic...

Mergi la inceput