Mamici de martie-aprilie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,
cu Cristi nu am reusit sa vb la telefon in zilele alea, pentru ca nu am reusit deloc sa-l prind. Numai pe messenger am vorbit. Dar stiam ca pentru barbati e altfel, pentru ca am discutat si cu al meu cind am avut singerarile alea prin sapt 11-13 si m-au speriat medicii ca am placenta previa si ca la nastere, in caz de hemoragie, risc sa si mor, i-am zis "nu conteaza ce se-ntimpla cu mine, eu sunt pe planul 2, copilul sa fie bine!". La care el a zis ca nici nu concepe asa ceva, pt el eu sunt pe primul plan, nu copilul.

Zuzilici, Catrinel17,
inca pe baricade, si vad ca Mara nu se lasa nici ea mai prejos Poate nastem in aceeasi zi, sa nu va mai tinem pe loc, la Odisee. ca stiu io ca abia asteptati sa mergem la scutece, si noi v-am cam stricat planurile

41

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

am si io poze cu giulia...la cine le trimit?
Dar poze cu asta mika in albumul de pe dc cum pun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Luiza, pui pozele aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/my_photos e contul nostru comun. Stii parola?

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

nu o stiu.
Iar la albumul de pe dc imi zice ca error ca nust in format jpg...aiurea, jpeguri sunt, pfff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri.
Felicitari proaspetelor mamici.

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

iti trimit PM Luiza, acuma trebe sa ii dau lui oana papa, duoa aia mai scriu

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

luizax, ti-am trimis mesaj. asa-s de eficinta, ca l-am trimis si lui Otilica vai de capul meu, bine ca nu mai lucrez!!!

Otilica, si asa nici tu nu ai album

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

gata, am facut si io album pe yahu. Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

...intru doar citeva minute,dar am citit deja tot ce ati scris.

Catrinel,
Aici la carte scrie ca mastita e de 2 feluri:A.de origine microbiana care nu se vindeca decit cu antibiotice si B.din cauza laptelui acumulat.
Si mie mi se inrosise,ma durea groaznic si fiindca nu am mers la doctor imediat,a doua zi facusem 40 de grade,aveam un copil de 2 luni de alaptat si unul de 3 ani de care trebuia sa am grija...Sotul ma lasase fara masina fiind plecat in tara vecina cu serviciu´...Noroc cu vecina...
Sper ca la tine sa nu fie de natura microbiana,dar daca te doare nasol,fuguta la doctor!

revin mai pe seara
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mariana,nu stiu daca sunt eu norocoasa dar dr. mea vine acasa si mi-a spus ca si vaccinurile i le face tot acasa(dealtfel le-am cumparat deja si pe cel de 2 si pe cel de 6 luni,pt. ca cel de 4 luni se gaseste usor).gasca!

KimNu mai stiu unde ai postat povestea nasterii.N-am apucat sa o citesc.

Honeypuma,m-am regasit in povestea nasterii puiului tau.Acelasi cadru,dr. diferit.Aceeasi emotie!

Ameluta,[green]sa va traiasca puiutul...si voi pe langa el![/green]
[red]
Aida[/red],Mara

sa va dea D-zeu bebei frumosi,sanatosi,mancaciosi si somnorosi!(a propos de somn,am mai pus cateva poze cu bebita dormind si nu numai...)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput