Mamici de martie-aprilie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
ciuf spune:
Kim, sa-ti traiasca micuta Alicia. Ii dorim sa aiba parte de ce e mai frumos pe lumea asta.
Mamico, esti tare fericita cu asa copila.
Aida, asa ii ziceam si eu sotului. Copilul sa fie bine, de mine nu-mi pasa. La care el nu a fost de acord cu mine.
Mara, nasol ca sotul tot pleaca. Stiu cum e si te inteleg perfect mai ales ca se poate sa vina bble in orice clipa.
Pup toata lumea
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
otilica spune:
Daca tot am primit PM mi-am facut si eu album. Pupici!
Otilia , Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
mariana_1976 spune:
Aida,sunt total de acord!
Eu am impresia ca fiecare bebe creste diferit chiar inainte de sapt.a -20 -a .Aici se face eco in sapt.9-12 si echo morfologic in sapt 20-22.Doar la prima ecografie data probabila a nasterii este considerata concludenta.
Din moment ce nu multa lume cunoaste cu exactitate data ovulatiei, aceasta se calculeaza in functie de "standardele" ecografului.Dar daca tu stii cind s-a "intimplat",atunci ecograful nu face decit sa-ti clasifice data probabila data a nasterii conform "masuratorilor standard",ca asa intelege el situatia...
Btw,mie in sapt 37 mi s-a aproximat o greutate a bebelusului cu 900 de grame mai putin decit cea de la nastere (sapt.38+3)...O creste el bebe cite 200 g pe sapt in ultima luna,dar nu chiar 700!!!SotuŽle-a sugerat inca de la inceput ca exista mari sanse sa se greseasca greutatea din moment ce il masoara pe bebe in pozitie pelvina-"chircit",dar au zis ca nu e relevant!
Ciuf,ce bine-mi pare sa citesc ca nivelul bilirubinii a scazut!Tare scumpa fetita aveti!
va doresc o dimineata/seara buna tuturor(dupa caz)
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
Catrinel_17 spune:
mariana, azi e si mai bine! sper sa dureze... [pup9
aida, bafta mare maineeee!!!
otilica
ma uit imediat la poze!
Catrinel & Oana
mariana_1976 spune:
Otilica, Robert e un scumpic de baietel blondut si cirliontat! Cam seamana cu mami...sau mi se pare mie?
Krisztian e un bebic super dulcic!
Andreea-Georgiana,m-am uitat si la pozicile voastre!Care mai de care mai frumoasa,atit mamica cit si bebita!
Kim,se vede ca numai mamici si bebici super draguti(e) avem aici la martie-aprilie!Un
si pentru printesa voasta!
Mariana
aida_o spune:
Otilica,
frumosi copii ai! am ramas cu gindul la penultima poza, unde bebe e imbracat cu un combinezon care cred ca-i tare pufoooos!
mai ca-mi venea sa mingii poza.
Mara,
ia semneaza tu condica aici, ca intru la idei ![]()
Mariana,
Mie mi s-a spus chiar la ecografia facuta la 36 de saptamini ca greutatea estimata de ei nu e exacta. Au estimat 3200g, insa mi-au spus clar ca poate fi +/- 400grame.
Catrinel17,
multzam 
41 fix
Irina71 spune:
Aida, desi ai tot explicat, eu (si poate si alte fete) nu stiu sa ajung la Notepadul ala cu numerele de telefon ale fetelor ![]()
Ia mai explica o data, sa vada fetele din Bucuresti. Daca pana maine la pranz nu o suna nimeni din Bucuresti pe corinag (banuiesc ca e nr. de tel. fix, nu ?), sun eu din Constanta, ce sa fac ... doar n-oi astepta sa sunati cele din strainatate ....![]()
Pe noi cine ne anunta cand ai nascut tu, ce greutate are bebe, etc ??
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
aida_o spune:
Irina,
Ca sa intri in Notepad, mergi la http://notepad.yahoo.com si scrii mamici_de_martie_aprilie2006 la Yahoo ID, iar la password scrii parola de la contul comun.
Acolo, pe coloana din stinga, este lista cu telefoanele noastre; dai click pe acel link, si iti va aparea in dreapta un alt link cu lista (o sa vezi ca si scrie "click aici", daca nu ma-nsel).
Daca nasc, va anunt chiar eu, daca reusesc sa fentez medicii (pt ca nu e voie cu celularul in spital, iar eu am email pe telefon). Altminteri, o sa aflati de la Kim, sau cine stie cine afla prima/primul vestea :) Oricum, neastimparata cum sunt, o sa fac tot posibilul sa va dau chiar eu vestea ![]()
41 fix
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mariana_1976 spune:
Aida,sigur reusesti sa-i fentezi ca lor nu le pica fisa la feluŽcum gindeste romanuŽ
MobiluŽ ca mobiluŽ, daŽ sper sa nu fie nevoie sa-l indeshi pe sotzuŽprin garderoabele de haine sau prin balcoane pe la minus jdeŽgrade asa cum i-am pacalit eu...(defapt NOI!)Noroc ca 4 zile am fost "singura" in camera!![]()
![]()
va 
Mariana