Mamici de martie-aprilie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, sa-ti traiasca micuta Alicia. Ii dorim sa aiba parte de ce e mai frumos pe lumea asta.
Mamico, esti tare fericita cu asa copila.
Aida, asa ii ziceam si eu sotului. Copilul sa fie bine, de mine nu-mi pasa. La care el nu a fost de acord cu mine.
Mara, nasol ca sotul tot pleaca. Stiu cum e si te inteleg perfect mai ales ca se poate sa vina bble in orice clipa.
Pup toata lumea

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Daca tot am primit PM mi-am facut si eu album. Pupici!

Otilia , Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida,sunt total de acord!
Eu am impresia ca fiecare bebe creste diferit chiar inainte de sapt.a -20 -a .Aici se face eco in sapt.9-12 si echo morfologic in sapt 20-22.Doar la prima ecografie data probabila a nasterii este considerata concludenta.

Din moment ce nu multa lume cunoaste cu exactitate data ovulatiei, aceasta se calculeaza in functie de "standardele" ecografului.Dar daca tu stii cind s-a "intimplat",atunci ecograful nu face decit sa-ti clasifice data probabila data a nasterii conform "masuratorilor standard",ca asa intelege el situatia...

Btw,mie in sapt 37 mi s-a aproximat o greutate a bebelusului cu 900 de grame mai putin decit cea de la nastere (sapt.38+3)...O creste el bebe cite 200 g pe sapt in ultima luna,dar nu chiar 700!!!SotuŽle-a sugerat inca de la inceput ca exista mari sanse sa se greseasca greutatea din moment ce il masoara pe bebe in pozitie pelvina-"chircit",dar au zis ca nu e relevant!

Ciuf,ce bine-mi pare sa citesc ca nivelul bilirubinii a scazut!Tare scumpa fetita aveti!

va doresc o dimineata/seara buna tuturor(dupa caz)
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

mariana, azi e si mai bine! sper sa dureze... [pup9

aida, bafta mare maineeee!!!

otilica ma uit imediat la poze!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Otilica, Robert e un scumpic de baietel blondut si cirliontat! Cam seamana cu mami...sau mi se pare mie?Krisztian e un bebic super dulcic!

Andreea-Georgiana,m-am uitat si la pozicile voastre!Care mai de care mai frumoasa,atit mamica cit si bebita!

Kim,se vede ca numai mamici si bebici super draguti(e) avem aici la martie-aprilie!Un si pentru printesa voasta!

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Otilica,
frumosi copii ai! am ramas cu gindul la penultima poza, unde bebe e imbracat cu un combinezon care cred ca-i tare pufoooos! mai ca-mi venea sa mingii poza.

Mara,
ia semneaza tu condica aici, ca intru la idei

Mariana,
Mie mi s-a spus chiar la ecografia facuta la 36 de saptamini ca greutatea estimata de ei nu e exacta. Au estimat 3200g, insa mi-au spus clar ca poate fi +/- 400grame.

Catrinel17,
multzam

41 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aida, desi ai tot explicat, eu (si poate si alte fete) nu stiu sa ajung la Notepadul ala cu numerele de telefon ale fetelor
Ia mai explica o data, sa vada fetele din Bucuresti. Daca pana maine la pranz nu o suna nimeni din Bucuresti pe corinag (banuiesc ca e nr. de tel. fix, nu ?), sun eu din Constanta, ce sa fac ... doar n-oi astepta sa sunati cele din strainatate ....

Pe noi cine ne anunta cand ai nascut tu, ce greutate are bebe, etc ??

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Irina,
Ca sa intri in Notepad, mergi la http://notepad.yahoo.com si scrii mamici_de_martie_aprilie2006 la Yahoo ID, iar la password scrii parola de la contul comun.

Acolo, pe coloana din stinga, este lista cu telefoanele noastre; dai click pe acel link, si iti va aparea in dreapta un alt link cu lista (o sa vezi ca si scrie "click aici", daca nu ma-nsel).

Daca nasc, va anunt chiar eu, daca reusesc sa fentez medicii (pt ca nu e voie cu celularul in spital, iar eu am email pe telefon). Altminteri, o sa aflati de la Kim, sau cine stie cine afla prima/primul vestea :) Oricum, neastimparata cum sunt, o sa fac tot posibilul sa va dau chiar eu vestea

41 fix

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

p.s.: Numarul CorineiG este numar de telefon mobil (incepe cu 0726), deci nu e fixul

Mergi la inceput

Aida,sigur reusesti sa-i fentezi ca lor nu le pica fisa la feluŽcum gindeste romanuŽ

MobiluŽ ca mobiluŽ, daŽ sper sa nu fie nevoie sa-l indeshi pe sotzuŽprin garderoabele de haine sau prin balcoane pe la minus jdeŽgrade asa cum i-am pacalit eu...(defapt NOI!)Noroc ca 4 zile am fost "singura" in camera!

va
Mariana

Mergi la inceput