aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pustoaicelorrr ? Voi ati obsevat ceva? Nasha , olteanca smechera, nu ne-a spus ce varsata are. Nashaaaa scot la tine! Spune repede cat de pushtoaica esti !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Deja doua sunteti f deprimate ... numai eu vesela ca o baba nebuna
Am cunoscut o mamica fericita care a facut la 43 ani o fetita perfecta si avea si fibrom de o tinea cm cu saptamanile. Ce a facut ea, a mers la un tip cu naturiste si ceva yoga parca, un nume cu D... la care se duc vedetele de la PRO TV. A pus-o intai sa slabeasca si a trecut-o numai pe sucuri naturale, ierburi, alea - alea si s-a reglat si mi-a jurat ca n-a facut nici macar IA; incerca de 8 ani sa ramana gravi si nici nu e casatorita dar a vrut musai copil pt care a construit o mica casuta. Ca-n povesti, nu?

Ei, ati mai prins curaj??? .. . eu de colo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Gabi, m-am mirat cand am citit despre medicii de acolo pt ca eu lucrez la birou cu un coleg din Germania, iar el ma tot bate la cap sa ma duc acolo sa-mi fac analizele si investigatiile in Germania, pt ca acolo medicii sunt mai buni, iar aici la noi toti sunt corupti. Deja m-am certat de cateva ori pe tema asta cu el, pt ca am intalnit aici si medici f buni si priceputi. din pacate nu pot sa spun acelasi lucru si despre medicul endocrinolog care m-a tratat dar ginecologul e f bun, si are rabdare sa-mi dea explicatii.
Eu m-am ingrasat cca 10 kg intr-o luna, dar ma gandesc ca e din cauza ca m-am lasat de fumat. in plus eram si cam slaba (48 kg).

Mergi la inceput

Stelutza, bravo! E f important ca nu mai fumezi. La 58 kg nu e o tragedie. Ce inaltime ai?
Sigur te-ai ingrasat de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Stiu ca nu e o tragedie. Numai ca am fost obisnuita tot timpul cu 45-48 de kg si acum obosesc un pic. Am 165 inaltime, dar osasele foarte subtiri. Sper numai sa nu continui in ritmul asta ...
De fapt, acum vreo 2 ani m-a sfatuit un medic psihiatru sa ma ingras un pic dc vreau sa raman gravida si sa incerc sa fiu mai feminina. Pe vremea aceea aveam parul de 2 cm, eram slaba si umblam numai in blugi si tricou. Medicul mi-a spus ca si asta conteaza. In prima luna cand am inceput sa ma imbrac mai feminin toti colegii mei au picat pe spate. Numai ca nu m-a tinut prea mult, mi s-a parut prea complicat cu fuste si rochii, am revenit la pantaloni. Dar mi-am lasat parul sa creasca ...
Tot medicul psihiatru mi-a spus sa mananc mai multe grasimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Miki- Miki cand am fost eu suparata pe tine iubito? Ca io nu-mi aduc aminte.... si in general cand ma supar pe cineva, observa tot forumul! nu mai sunt... si cred ca nici n-am fost! am dat jos 11 kg in o luna jumate! am ajuns si eu la o greutate normala:74 kg la 1,78 m ...de la 85 kg dupa experimentul fiv.
P.S. o sa-i dau si MACA... pe BU l-am bagat deja si... e muuuuult mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

dragele mele zilele astea nu am timp nici sa mor,dar tot dau o tura pe aici si doar pe aici!!!
miki draga mea draga sint babutza ca virsta 38(ma rasfat eu),ca se fac aproape 39,dar tinara la minte(asa e toata generatia noastra a ceauseilor,daca ai auzit de ei si nu te-ai nascut un pic mai tirziu decit noi)va pup dulce pe toate si sper sa mai prind si eu zece minute minunate de relaxare cu voi

Mergi la inceput

hai ca eu vin cu muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

DJ MAMA,tu si olteanca mea liana ati ajuns modelulul meu virtual in viata!!!sa ma explic...tu prin virsta si optimism iar ea prin superoptimism
in rest pup dulce toate fetele!

Mergi la inceput

sa-ti spun un secret ... de bastina sunt tot olteanca

Mergi la inceput