aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lachi ma bucur ca nu mai esti suparata pe mine si dc ai uitat e si mai bine. Maca e buna si pt femei nu numai pt barbati. Readuce echilibrul hormonal, embrionul este bine primit de organism si altele pe care le poti citi pe net in prospect. Eu una cred ca am avut o ovulatie de zile mari dar degeaba dc sotul are azoospermie. ICSI ma asteapta pe mine dar tb sa gasim cativa gigei.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

DJ MAMA,pai io te-am simtit imediat ca esti de-a noastra ca prea esti sincera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

`mneata fetelor!

Nasha - sunt cam satula de discriminari.Sa stii ca sinceritatea nu tine de religie, sex sau origine.Poti sa crezi pe cuvant o persoana care a cunoscut cateva natzii si a lucrat si intr-o judecatorie.Na ca sagetatorii ar fi nascuti sub semnul lui Jupiter...

Steluta - sa stii ca eu mi-am schimbat si doctorul de familie din acelasi motiv.A trebuit sa-i cer eu dupa un an de cand eram la el sa-mi fac analizele.Am mai citit, aici pe forum, si in alte parti despre "competenta" medicilor din tari straine.Diferenta ar fi ca tu vii cu recomandare la un medic, aici in De.Sa fi avut inaltimea ta nu-mi faceam asa mari probleme.Eu aia pitica!Am 1,60 m, dar la 30 kg depuse oasele mele nu prea mai rezista.Intr-adevar tu ai fost prea slaba.Acum e perfect la 1,65 m ai tai.Medicii de aici nu sunt mai buni, dar au aparatura mai performanta.Eu am umblat pe la medici in Ro mai bine de 10 ani inainte de a veni in De si crede-ma ca e o diferenta.Medicul roman, din lipsa de "toate", a invatat pe pacient sa-si foloseasca mintea, dar aici primesti aproape imediat concediu medical.
Sa va spun un caz concret:Unui coleg al unchiului meu i s-a descoperit cancer la stomac.Asta a fost aproximativ prin 4-6 April.L-au programat pentru operatie la 18.04.Stii de ce?Pentru ca intre timp aici era Sarbatoarea Pastelui."Si cu juramantul lui Hipocrate cum ramane?" l-am intrebat pe unchiul-meu.Mi-a spus ca asa e in De.Aici se fac sa sunt amabili, dar ii simti ca se prefac.Acum sa nu crezi ca aici toata lumea e asa!Asa cum auzind unii ca vin din Ro stramba din nas.Le spun ca nu toata lumea fura in Ro, mai sunt si oameni sinceri, cinstiti.Uite ce am apasat pe pedala de ambreiaj dis-de-dimineata.

Mii de fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Gabi, sa stii ca si eu asa gandesc. Este f important ca medicii sa-si foloseasca mintea, nu ajung doar aparatele performante. Eu consider ca un medic bun trebuie sa aiba si o logica f buna, si capacitatea de a face nu numai o analiza a simptomelor ci si sinteza acestora, adica sa nu priveasca simptomele separat ci ceea ce ar putea insemna combinatia lor.
Poate ca aici isi spune cuvantul mintea mea de inginer dar pot sa dau si un exemplu concret: acum multi ani, de vreo 15, am inceput sa am diferite probleme. Mi-a aparut o acnee f grava pe fata - am fost trimisa la dermatolog. Am inceput sa ma ingras - am fost trimisa la endocrinolog. Am inceput sa am stari depresive - la medic psihiatru. A inceput sa-mi creasca par aiurea pe unde nu trebuia - nu mai stiau la ce medic sa ma duc. Si atunci am inceput eu frumos sa ma documentez, am adunat toate simptomele si am tras concluzia ca am ovar micropolichistic. M-am dus la ginecolog si dupa un echo am aflat ca am dreptate. Mi-a tratat ovarele si mi-a disparut si acneea si hirsutismul si depresia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

scuzelipsea intre de si fetelor.

Da Steluta, trebuie sa intrebi tu daca nu cumva provine de acolo sau de altundeva.Cand aud ca totul e perfect, sunt sanatoasa imi vine sa-mi iau campii.Nici macar nu a stiut ce sa-mi spuna cand am intrebat "de ce?".Medicul din Ro mi-a spus mai multe.Inteleg ca sunt multe si variate cauze, dar nici macar cateva nu mi-a enumerat.Medicul din Ro macar mi-a spus pe nerasuflate trei motive mai principale si apoi m-a chiuretat.Avortul l-am avut in Ro unde ma aflam pentru actele de casatorie.Poate tot nu as fi dus sarcina pana la capat, dar imi reprosez ca nu m-am dus mai repede la un control.

DJ mama - macar ai un copil, dar sa nu ai deloc si sa nici nu poti avea unul e putintel mai dureros.Ma bucur ca nu exista un aparat de masurat durerea.Sau exista?

Am vazut ca in Ro nu arata asa ceva la TV.Aici o .....(nici nu am cuvinte), asistenta medicala, a dus toate 9 (da,noua) sarcini pana la capat si la nastere si-a ucis bebelusi si i-a ingropat langa ea in ghivecele cu flori.Are 40 de ani si procesul e pe rol.Alta si-a ucis copilul de 3 anisori si l-a bagat in congelator.As mai putea continua, dar ma intreb de fiecare data unde e dreptatea.

Astazi mai bine incetez cu mesajele.

Soarele sa va lumineze si incalzeasca sufletele!

Mergi la inceput

Gabi eu tot mai sper ca vom reusi cu totii. Trebuie sa speram.
Am vazut si eu la stirile de la pro7 ce s-a intamplat cu asistenta si n-am cuvinte ...
Si la noi mai vezi una si alta la stiri, de nu-ti vine sa crezi.
Dar noi trebuie sa avem doar ganduri frumoase si odata si odata tot o sa vina si bebelusul nostru. Cand va vrea ea/el. Ca noi ne straduim.

toate fetele

Mergi la inceput

Da fetelor, tb sa fiti optimiste. Si eu sper ca voi reusi sa am un bb in curand. Am mai spus la un alt subiect ca mie mi-a ghicit cineva in cafea acum vreo 8 ani ca o sa am copii (gemeni) dar nu acum (adica atunci) ci mai incolo (adica acum). Si femeia asta ce ghicea aia se intampla. Sper sa fie adevarat ce mi-a ghicit atunci si sa am bb-lasii cat mai curand.
Deci cu toate pb pe care le intampin (si nu sunt putine sau usoare) eu tot sper ca bb-lasii mei sa coboare din cer la mine in brate de acolo unde stau ei la coada.
Fetelor, capul sus ! Sa nu va aud ca va mai plangeti. O sa vina si bb-lasii nostri in curand.
toate fetele.

Miki

Mergi la inceput

Miki iti tin pumnii. Mi-ar placea si mie sa am gemeni, chiar si tripleti Pe bune. Intotdeauna mi-am dorit 3 copilasi, dar niciodata nu m-am gandit ca e asa de greu sa-i faci... o sa reusim.

Mergi la inceput

Stelutza iti multumesc ! Iti urez sa ti se indeplineasca dorinta cat de curand. Eu stiu sigur ca ajung la FIV+ICSI deoarece sotul are azoospermie si deci exista posibilitatea sa am gemeni. Asta daca vom gasi niste gigei pe undeva .Sa dea Domnul sa fie asa! Doamne ajuta!

Miki

Mergi la inceput

Doamne ajuta!

Mergi la inceput