aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

nasha: da, era buna; vb e acuma cat e!!!
miki, daca nu ai culoare vie pe lenjerie sau macar pe hartia igienica nu consideri ziua 1; ziua 1 este prima cu rosu viu; nu te mai speria de propolis; intarzieri pana la 38 z nu sunt alarmante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Buna dimineata fetelor.
Aseara am avut o cadere nervoasa, am plans mult, ziceam ca o sa imbatranesc singura. Azi dimineata, cu ochii umflati inca am incercat din nou sa gandesc pozitiv si sa sper. E totusi primavara, soare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Salutare, fetelor!!!
Sper ca aveti un locusor si pentru mine, am 38 de ani impliniti. ( 31.01.1968 )
Ca multe dintre voi imi doresc si eu macar un copilas, nu am ramas niciodata insarcinata.
Mi-am luat inima in dinti, am facut toate analizele si m-am programat pentru FIV.
Incep tratamentul luna asta, din Z1 a CM cu anticonceptionale microginon, apoi luna urmatoare din Z2 a CM o injectie a cate 4 fiole de menogon 11 zile.Teoretic punctia ar trebui sa o fac pe 16 iunie si ET pe 18 iunie.
Dragelor, va rog sa-mi spuneti daca stiti, care sunt conditiile ca sansele de reusita a unui FIV sa reuseasca.
Imi este o frica de mor, nu am mai trecut prin asa ceva si nici nu cunosc personal pe cineva cu care sa stau de vorba.
Sunt intr-o ceata totala.
Am uitat sa mentionez, FIV-ul il fac in Bucuresti la clinica sabyc.
va sarut pe toate,
va doresc mult noroc si reusite in ceea ce v-ati propus.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by cristinici

Copilutzu se poate face FIV cu donator fara probleme, daca voi optati pt asta.
cristinici

Yuuupiiiiiiiiiiiii !!! Asta ... D A !!! raspuns!!!! Sar'na muuult!!Ma bucur ca sansele se dubleaza. Asa ca in curand...Copilutzu cu copii...parca suna si mai bineeeeee!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui...!!!

copilutz'

Mergi la inceput

lachi puiuleasca,e bestial mustaciosul .
Stelutza raspunsuri pe fuga am tooot primit si eu din partea dr. de aceea am pierdut atata timp.Si cel mai rau e ca am prins si o frica de dr. ptr. ca am avut "norocul" sa dau peste medici care tipau , vb. urat si jigneau cand vroiai ceva mai multe expicatii.
Miki picatura aia nu se ia in calcul.Eu am o prob. inainte cu 10 zile de c.m. am aceea "picatura" ,iar dr. Cristescu mi-a explicat ( in sfarsit un dr. care a avut rabdare si mi-a explicat )ca prima zi de c.m. este ziua cu sangerare normala, nu picaturi sau alte "semne".
Tinctura de propolis este cel mai bun antibiotic natural.Nu cred are cum sa deregleze .Ai "brancuit"??Daca da, asta poate fi cauza .
Spermograma nu a mai facut ptr. ca nu stiu unde sa mergem ptr. detalieri.Asa ca "brancuieste baiatul " in continuare si mergem pe inseminare. M-a rugat (sotul) sa nu mai pierd timpul cu "n" dr. si tratamente ptr. ca ani trec si...sansele se reduc.Si parca are dreptate.
CRISTINA38 Incearca sa te linistesti! Fara frica, fara stres ca altfel arunci banii pe ferastra "sabyc"-ului. Hai curaj!!!Ca de nu ...dam bataitza!!! Pup fata speriata!!!

Pup fetele si tzimen pumnii!!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stelutza_36

Buna dimineata fetelor.
Aseara am avut o cadere nervoasa, am plans mult, ziceam ca o sa imbatranesc singura. Azi dimineata, cu ochii umflati inca am incercat din nou sa gandesc pozitiv si sa sper. E totusi primavara, soare ...

Eeee...hai ma Stelutzeluuuu....vrei si tu bataitza..???
Te cred, sincer! Eu faceam caderi nervoase numai noaptea si ca su mai supar pe nimeni ma bagam in debara si "bagam" la plas ..cu norma...Aaaa si mi-se mai inecau corabiile cand imi arata sotul meu copilutzi pe strada.Dar l-am rugat sa nu imi mai arate ca simteam ca inebunesc.Ma bucur totusi ca am depasit momentul. Este adevarat evit sa merg in parc (unde sunt multi copilutzi),evit sa merg in vizita la pers. gravidutze...Sincer evit sa nu imi fac rau!
Hai Stelutzuuu,fruntea sus ca vb. ta e primavarutza afara!!!! Si trebuie sa reusim sa avem puisori nostri!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:

Stelutza de ce ai plans? Revino-ti pt ca bb-lasul te asteapta ! Spunea cineva de pe forum ca bb-lasii stau la coada in cer ca sa coboare pe pamant. Asa ca tb sa-ti revii pt ca bb-lasul tau sa gaseasca cea mai frumoasa mamica din lume. Stelutza.
Copilutzu de ce vrei sa faci direct FIV? IA este mult mai ieftin si sperma este de f buna calitate si ai sanse f mari sa se prinda din prima. FIV-ul necesita tratamentul hormonal pe care se poate ca organismul tau sa nu-l accepte prea bine si este f costisitor. Eu dc as ajunge in situatia ta as incerca mai intai cateva IA si abia apoi as face FIV.
Cristina 38 bine ai venit printre noi si-ti urez din tot sufletul sa-ti reuseasca FIV-ul. Tb sa dai un exemplu aici pt noi pustoaicele. Sansele de reusita sunt 35% peste tot dar in functie de starea sanatatii tale sansele tale pot creste. Am citit despre o fata pe forum careia i-a reusit FIV-ul din prima la Sabyc. Tu la ce doctor esti?
toate pushtoaicele !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

copilutzu, miki: multumesc pt vorbele frumoase. e asa de bine cand cineva te intelege.
mi-e un pic mai bine acum. multumesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Spunea cineva de pe forum ca bb-lasii stau la coada in cer ca sa coboare pe pamant. Asa ca tb sa-ti revii pt ca bb-lasul tau sa gaseasca cea mai frumoasa mamica din lume. Stelutza.
Miki

Super frumos!!! Mi-a mers la sufletzel!!

quote:
Originally posted by miki-miki
Copilutzu de ce vrei sa faci direct FIV? IA este mult mai ieftin si sperma este de f buna calitate si ai sanse f mari sa se prinda din prima. FIV-ul necesita tratamentul hormonal pe care se poate ca organismul tau sa nu-l accepte prea bine si este f costisitor. Eu dc as ajunge in situatia ta as incerca mai intai cateva IA si abia apoi as face FIV.toate pushtoaicele !

Miki

Nu ,nu trecem direct la FIV. Intai IA , iar in cazul in care nu reusim facem FIV. Fiv am zis ca e ultima incarcare...sper sa nu fie cazul!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

astazi
Cristina38 - bine ai venit, te pup si-ti doresc mult, mult noroc la FIV.
Miki - multumesc pt. primire, dar navighez de ceva vreme pe aici.Nu am indraznit sa propun deschiderea unui nou capitol cu ...peste 35, dar cum vad eu mai am putin si impreuna cu o alta doamna o sa deschidem capitolul ......peste 4......Problema mea - actuala - este .De la 58 am ajuns la 88 in 3 ani.Ultimele 15 kg le pusai dupa stimulari.
Steluta 36 - sa nu crezi ca aici medicii sunt altfel.Rar gasesti si aici oameni.Si al meu era f.amabil, i-am aratat analizele, i-am spus ca ficatul meu e in grasime imbracat si nu-i problema.Nu pe......Nu Clomifenul, ci celalalt medicament Ethinylestradiol mi-a dat metabolismul peste cap.Analize pentru RH sau pentru sotul meu a trebuit eu sa i le cer.El ma punea pe scaun, baga bagheta in mine si spunea ca totul e perfect.A da, si sanii trebuia sa mi pipaie de fiecare data.Si am ales un doctor care sa-mi vorbeasca limba si sa ma pot intelege.Acum incerc sa ma linistesc si sa incerc sa ma conving ca nu mai vreu copii.Am fost prea stresata si dupa fiecare luna in care CM era prezent, incet, incet nici nu l-am mai lasat pe sotul meu sa se apropie de mine.Bietul de el mi-a si spus ca m-am schimbat si parca o fac din obligatie cand se apropie de mine.Asa si era.Ma bucur si rad pentru ca sunt asa de simpatice fetele cand spun ca au prestat si presteaza din 2 in 2 zile.Cand vezi semnul simpaticcum sa nu te distrezi.Dar voi trebuie sa stiti ca decurg mai multe probleme de la tratamentele si incercarile cateodata inutile.
Steluta36 - daca te uiti atenta in jurul tau vei observa ca niciodata nu esti singura.
DJ mama - m-ai lasat fara cuvinte.Esti o curajoasa.

Mergi la inceput