aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ma gandeam sa deschid si eu un capitol cu "aspirante peste 37 de ani"

Dar ..... m-am razgandit! E suficient cel cu "peste 30 de ani"! Oricum dupa 30 de ani, chiar nu imi mai convine sa imi tot aduc aminte ce varsta am...important e cum ma simt!

Sa fiti iubite si cat de curand MAMICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

lachione, intr-adevar cel mai important este cum te simti. eu uit de multe ori cati ani am, trebuie sa ma gandesc cand ma intreaba cineva. chiar nu pot sa cred ca am 36 ... cateodata ma simt ca o copila. o copila care-si doreste mai mult ca orice o copila :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

lachione ... sa nu exageram; vrei ca in final sa vorbesc singura p'aci?

copilutzu, imi place si dj_mamuca sau dj_mamoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

dj_mamuca ... nu o sa ramai singura.
o sa ne mutam cu totii la vre-un subiect cu noi nascuti
eu sunt optimista. inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

mi-am gasit niste analize din 2004,cind facusem sindromul intermenstrual,si valoarea prolactinei e 319,4
cum credeti ca e mare,mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Copilutzu se poate face FIV cu donator fara probleme, daca voi optati pt asta.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

nasha4,
la medicover valori normale prolactina
127-637 uUI/mL
dar vezi si tu ca trebuie sa-ti scrie pe hartia aia baremul ca mai sus sunt tot felul de variante

Mergi la inceput

pai baremu e 127-637

Mergi la inceput

asta ce inseamna valori normale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ce invazie de pustoaice ! Fetelor devin mai optimista cand va citesc. Eu ieri m-am speriat degeaba cu picatura aia pt ca azi-noapte a venit bine pana la urma menstruatia. Acum ma intreb care e z1 pt ca picatura aia m-a tinut de pe la pranz pana azi-noapte. Deci tintura de propolis nu intarzie menstruatia cum citisem pe forum. Chiar m-am mirat pt ca in revista AS spunea cineva ca regleaza hormonii (in special tiroida) .
Gabi_66 bine ai venit printre noi. Tu ce pb ai?
Lachi Mai esti suparata pe mine? Am citit ca ai dat 10 kg jos. Te felicit! Si eu sunt la o cura dar nu am dat decat 2 pana acum (intr-o sapt) si mai vreau sa dau 5 ca sa ajung la 55. Ai reusit sa-i dai sotului BU? Este f buna si Maca . Dc ii dai sa vezi ce te cauta cu lanterna si ziua.
Nasha cand faci o analiza la un laborator tb sa te uiti ce interval de valori normale are ac laborator. Ac intervale difera de la un laborator la altul deoarece au unitati de masura diferite sau ( de asta nu sunt sigura) folosesc reactivi diferiti. Deci dc tu ai avut 319,4 si intervalul era 127-637 prolactina ta era buna in 2004.
Copilutzu voi pana la urma ati spermograma aia mai detaliata pe care spuneai ca vreti sa o faceti? Dc da, unde ati facut-o?
Acum toate pustoaicele si si sa auzim de bb-ei cat mai repede.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput