aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

orchis, stiu pe cineva care s-a reglat dupa 1.5 ani cu branca ursului si napraznic luat in serii de min. 3 luni (vezi prospect)
....... numai sa-l faci sa vrea sa ia ca gustul ...
napraznic e si la capsule adik nu simte gust
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

fetelor cele care stiti...spuneti-mi si mie mai multe in legatura cu menopauza ca m-am cam speriat!eu nu stiam decit ca e mostenita genetic de la mame(daca o fi adevarat)si ca fumatoarele au sanse sa ajunga mai devreme la menopauza
mama a ajuns la meno la 52 de ani si io dormeam linistita cu gindul la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

STELUTZA,cred ca esti in tema asa ca spune-mi si mie care e valoarea normala a prolactinei?

Mergi la inceput

prolactina
127-637 uUI/mL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetelor! A aparut si veterana grupului!

Nasha - stai linistita ca e de la medicamentele care le bararam in noi.Si eu am patit asa ceva de la stimulari, chiar din prima luna mi-a venit putin si aproape negru.Cu ceaiuri de coada soricelului si cretisoara am reusit sa-mi mai reglez CM, culoarea si sa mai vad iarasi urmele ovulatiei.Am fost la control so doctorita mi-a spus ca inca nu sunt semne de menopauza la mine.Ce fel de semne nu mi-a spus.

A, uitasem!Luna aceasta fac 39 si jumatate asa sa-mi traiesc!Prima sarcina, pierduta la aprox.8 saptamani, am avut-o la 36,5 si culmea fara tratament.Si cu fereala!Ce ti-e si viata asta!

Sa fiti sanatoase si sa aveti noroc de bb!
Prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Valoarea normala a prolactinei cred ca difera de metoda de determinare pt ca la laboratoare diferite se da interval diferit.
La eliberarea rezultatului laboratorul respectiv trebuie sa specifice si intervalul in care valoarea este normala.
exemple la diferite laboratoare:
1. min: 0-3 ng/ml max:20-25 ng/ml
2. min: 40 mIU/L max: 470 mIU/L
3. min: 0.33 ng/ml max: 27.33 ng/ml
4. min: 5,0 ng/ml max: 12,0 ng/ml
5. min: 54.2 mIU/L max: 380.5 mIU/L
dupa cum vedeti difera nu numai unitatea de masura ci si valorile.
mi-ar placea si mie sa inteleg exact cum e.
mie de ex. mi-a iesit 1400 si dr. a spus ca e f mare.(max era de cca 400)

Mergi la inceput

gabi66, simte-te fericita! sunt mai mare decat tine; la 41 ani am pierdut si eu unul au zis ei de 8 sapt dar eu socotisem 10 si tot fara tratament
nu sunt pregatita sa spun pe forum ca am 43
abia cand am fost in prag de menopauza mi-am dat seama ca mai vreau un copil
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Stelutza_36

medicul endocrinolog cand m-a vazut m-a intrebat ironic daca nu cred ca e cam tarziu la 36 de ani sa incerc sa fac un bebe??

trebuia intrebat si el daca nu e prea tarziu sa se lase de meserie !?!?!. Cu asa medici....
Stelutzica, schimba medicul ca dupa parerea mea e satul de meserie...

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui...!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

m-am gandit si eu ca ar trebui sa schimb medicul. problema mea e ca simt ca medicii nu ma iau in serios. sotul meu e de parere ca poate eu nu sunt ca toti pacientii cu care de obicei sunt obisnuiti medicii, eu pun prea multe intrebari, vreau sa inteleg tot, vreau sa mi se explice tot. iar medicii nu au timp, chef pt asa ceva. pe mine nu ma multumeste o vizita la medic de genul: te duci cu analizele, medicul se uita atotstiutor, scrie reteta si-ti spune ca ne intalnim peste x saptamani. eu cred ca pt a lupta trebuie sa-ti cunosti corpul, problemele, sa stii cat mai mult. gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

DJ -mamuca ( sa nu te superi ca ti-am zis asa....)
gabitzu...
Imi pare rau ptr. ce ati suferit.
Dar acum ...O P T I M I S T E !!! Pana in maduva oaselor

Acum ceva despre noi...si la noi in frunte scrie azoospermie , numa ca noi ne-am hotarat ptr. inseminare de la donor . Am fii vrut sa facem si FIV., dar nu stim daca se poate cu mat. genetic de la donor.

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui...!!!

copilutz'

Mergi la inceput