aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Sunt sigura ca nu era oul ei ...
Peste 60 ani. Hai ca pana si eu sunt verzitura pe langa A Iliescu
Unde a facut? Parca la Bucur
Dar ce dr. ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dj_mama eu stiu ca a facut cu Marinescu dar a facut tratament la Munteanu si cica in urma tratam dat de Munteanu i-a revenit CM. Asa am citit un articol. De aceea cred ca erau ovulele ei.
Cine stie mai bine povestea il invit sa o spuna ca sa capatam si noi optimism.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

D-na Iliescu a facut FIV cu ovule de la donatoare.Tratament a facut pt.sustinerea sarcinii,nu pentru revenirea CM.Ea doar a nascut copilul,nu e gena ei.(ati vazut ce frumusica e,ce ochi albastri are?)

Nusy

Mergi la inceput

mie chiar mi se parea ca seamna cu d-na Iliescu. Cunosc vreo 3 copii infiati care seamana ba cu un parinte ba cu o bunica

Mergi la inceput

Nusy puiul meu, ce cauti la babutze? Pardon pustoaice? A ... pai dc e cu ovule donate nu capatai asa mult optimism.
Am o veste proasta. Azi Z1 la mine si nu e decat o picatura. Cred ca ma indrept catre menopauza precoce. Incepui sa iau tinctura de marar ( pana in ziua 12) sa vad la CM viitor ce o fi. Si Maca incepui sa iau 3 cum scrie pe prospect ca eu luam numai 2 si lasai Tinctura de propolis ca eu cred ca asta nu-mi face bine ma CM. Dc e buna pt endometrioza e clar ca micsoreaza si cantit de la CM. Sper sa fie asta de vina si sa nu fie din cauze naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,menopauza la 35 ani..?? Astea-s cazuri rare,draga mea.Si doar n-oi fi tu asa ghinionista sa patesti asa ceva,nu?Fii optimista,sigur e de la tratament.Da-i cu tinctura de marar si extract de zmeur(parca astea erau bune,nu?)si ai sa vezi ca va reveni la normal.Fetele naturiste iti pot spune.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Ma bucur sa vad ca nu sunt singura...nu, cu siguranta nu e treaba cu "capra vecinului"!! E parca mai usor sa treci prin toata aceasta nebunie cand ai asa sustinere!
Eu sunt in mare impas: unde credeti ca ar fi mai bine sa fac un FIV+ICSI, la care clinica, de unde?? Este singura (si ultima) noastra speranta
orchis

Mergi la inceput

Orchis tu ce pb ai de iti tb ICSI? Ai mai incercat si altceva? La ce doctor esti?
Activeaza-ti PM ca sa-ti spun de clinica pt ca forum nu vreau sa scriu.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Mai, eu am scos artileria grea, m-am bagat pe tratamentul Liviei dar e greu pt cele care au biroul altundeva decat acasa. Mai e un inconvenient ca de cate ori vine sotul meu sa ma intrebe ceva, eu cu pulberea de plante in gura ... mormai un raspuns. Mai devreme ma intreba dak am baut ceva ca trazneam de la tincturi ca amestecasem vreo 3 si eram cam vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

MIKI
Eu am facut cateva luni monitorizare la Giulesti si chiar o dubla inseminare. Am fost insa tare dezamagita! Apoi am facut o laparo la dr.T. Ultima spermograma (la dr. Matei) ne-a spulberat orice alta speranta: oligoastenoteratospermie severa! Si asta dupa doua-trei luni de tratamente (cu BU, Zn, vit.C). Daca mai tin cont si ca timpul nu e deloc de partea mea....
orchis

Mergi la inceput