Mamici de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, m-am gandit la o fisura, da la coasta rupta? mai tragi putin, cam greu; poti sa dormi pe spate? ca pe mine ma apuca la toaleta daca dorm asa;nu cred ca este o problema, dormi cum poti; bine ca iti iei concediu, asa te mai odihnesti;
fetelor, nu stiu daca mi s-a intors bebelina, am simtit miscari intense, dar piciorusele tot in col le simt;
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pumpkin uite mi-am luat sapuneala si de aia m-am hotarat sa stau acasa o saptamana...de saptamana viitoare intru si eu in trimestrul III nu? uraaaa...pup fata
anasia eu eram total socata cand mi-a zis dr...il tot intrebam dar cum naiba se poate asa ceva? el a zis ca nu sunt singurul caz pe care l-a vazut asa...ca nu am calciu suficient in oase de la bb etc...nu stiu ce sa mia zic...ideea e ca ma doare de mor si cand respir si cand stranut etc...pe spate nu pre pot dormi ca simt ca ma sufos dar daca stau asa nu ma doare...pe dreapta si pe stanga daca stau ma doare de tmpesc...asta-noapte mi-am pus multe perne si pernite si am atipit in fund practic

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

ura, bulinuta, intram si noi in luna 7, dar pe la sfarsitul saptamanii, la 26 si 5z!
ah, am uitat sa va spun, daca intru in concediu, vin la intalnire!
stie cineva unde este Medicover de pe Plevnei, un punct de reper?cristina ioana sa inteleg ca ai scapat inca de controlul pe masa?
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'neata, fetele!

da' ce liniste e pe aici! va refaceti dupa meci? vad ca buli e foarte activa, probabil scrie in avans pentru saptamana in care va sta acasa. bine faci ca in sfarsit te-ai hotarat sa te mai si odihnesti. de unde ai auzit ca nu ar fi bine sa bei ceaiuri diuretice? si de ce? oricum, nu o sa fac asta fara sa intreb pe dr. abia astept sa ma duc azi si sa vad ce imi mai face bebelinul si daca s-a mai rasucit si sa scap de pe masa aia oribila.

am fost de dimineata si am dat sange si urina la analize si mi-am luat si tensiunea (care e excelenta, 11 cu 6) si m-am si cantarit pe un cantar pe care il suspectez ca e bun. se pare ca am luat in total 13 kg. asta e, bebe sa fie sanatos, ca oi slabi eu cumva dupa. dar oare mai scap si de celulita care s-a inmultit vertiginos?

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

anasia, medicover de pe plevnei e vis-a vis de casa radio.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

hey, fetele
na, ca nu am dat si eu raportul de mult: 25 saptamani si 65 kg - adika + 10 kg deja

dar, aseara a fost frumoooos
pt mine iubi are pe mobil mp3 cu Tom Jones - "sex bomb". asha ca am disparut in baie unde mi-am facut toaleta, am insfacat tel mobil si am aparut in dormitor pe tonul muzicii

aseara nu am mai gatit - ca nu ne-am dezlipit unul de altul, dar lichidez eu cat de curand si varza cu pricina avem plan de mers la casa de vacanta a unor prieteni azi si maine - la aer curat si gratare. si multa voie buna

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata

Uite vin si eu cu vesti...am fost miercuri la eco si bebe e f bine..are 1.900kg...si noua ni s-a schimbat data...dupa ultima eco cica ar fi posibil sa nasc pe 24 iunie...noi oricum nu stim cand vom naste,datorita pb...oricum doc de la eco mi-a zis ca bebe e f bine si ca asta e tot ce conteaza...mie mi se pare ca e destul de mare pt 30 de sapt...dar mi-a zis ca nu e nici o pb...asa ca suntem f fericiti...tati a zis ca are fata mea...imi pare rau ca nu am cum sa va arat clipul de la eco...dar era asa de dulce,scotea limbuta sa guste lichid,ba statea cu fata-n sus,ba intr-o parte,ba se rasucea si se impingea cu funduletul in stomacul meu...m-a inmuiat cu totul...

In rest totul e cam la fel...mai am contractii,palpitatii destul de puternice,vreau sa va spun ca aceste palpitatii le am dinainte sa incep tratamentul cu gynipral...oricum joi ma duc la control si o sa vb sa-mi dea trimitere pt analize,poate am o cadere de calciu sau anemie...vom vedeam.

Va pup pe toate...

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 30 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

amabella, multumesc, merg sa inspectez terenul;
cinta, vrei sa ne faci pofta?
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Bulinutzo draga era de asteptat ca trebuia sa se intample ceva mai "dur" ca sa te linistesti si tu si sa stai pe la tine pe acasa. Dincolo de gluma, imi pare rau pentru ce-ai patit, nici nu vreau sa imi inchipui cum e.
Apropo de pozitia BB-lui: eu am citit ca doar dupa saptamana 34 (iar la cea de-a doua sarcina chiar inainte de nastere) se intoarce BB. Acelasi lucru mi l-a zis ieri si dr. de fam. Cand am insistat, mi-a zis ca el acum se misca tot timpul si ca nu asta e pozitia definitiva.
Amabella mie retentia de apa si umflaturile mi-au trecut dupa ce am baut si mai multa apa (desi si inainte beam f multa) si mai ales dupa ce 2 zile am stat mai mult in pat ( m-am dat jos doar sa merg la baie sau la calculator). Si - pe cuvant - aveam butuci in loc de maini si picioare, ma speriasem groaznic. Acum imi dau seara si cu Lioton gel la picioare (au inceput sa imi apara primele semne de varice) si sa stii ca e o.k.
Madacristina da' ce grasunel de bebe ai si tu!
Fetelor, din cate am inteles de la dr meu de fam daca e mai mare BB la masuratori nu obligatoriu inseamna ca nasti mai devreme, ci pur si simplu e el mai grasunel.

30+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata fetele!
Bulinuta o si o portie de . Bine ca stai acasa si nu mai mergi la munca!
Letitzia asa am auzit si eu cu bebele ca am inceput sa ma interesez avand in vedere ca azi-noapte s-a intors pe lungul burti, daca ma intelegeti si e super nasoala pozitia. Azi am stat cuminte ca poate se mai intoarce sus sau jos macar, dar vad ca nimic. Ufff acum e tare greu!

Ioana 26+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput