Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana81 spune:
Cristina _ana mersi de pont. O sa caut si eu in Cora.
Fetelor miscarile de trupe sunt si la noi. De fapt cred ca s-a intors deja. Oricum la eco era cu capusorul in dreapta jos, si acum dupa cum sunt bataile e clar ca e pe pozitie. De acum trebuie sa stam cuminti.
Si acum sa mai barfim 2-0 pt Steaua 
Ioana
26+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
Sabana spune:
Intre timp e 2-1 Steaua. Eu tocmai m-am intors din parc, m-am plimbat vreo ora si apoi am stationat la Quatro unde ma mancat tort de bezea si am baut o ciocolata calda iar apoi am oprit la mama unde m-am asezat ca o nesimtita la masa si cred ca am mancat juma de kg de branza cu ceapa.
Amabella si Ioana, da mie imi face control de fiecare data sa verifice colul. Nu zic ca e placut, dar nici un capat de tara nu este. Amabella stai linistita ca dr are mana usoara si e super de treaba. Daca ramai la ea de acum incolo te va chema la 2 saptamani. Eu mai am aman un pic momentul intalnirii, cam trebuia si eu sa vin saptamana viitoare, dar o mai lalai un pic, ca dupa aceea o sa ma satur.
Si pe mine ma dor ligamentele de nu mai pot. Chiar acum ma inteapa in partea dreapta.
E Ioana draga, eu nu stiu cand o mai fi casuta noastra gata. Deja imi piere orice speranta, desi se zice ca aceasta trebuie sa piara ultima.
Noapte la buritici.
Amabella spune:
uf, sabana, am vazut si eu ca e super de treaba, dar mi se face rusine cand ma gandesc cat sunt eu de speriata de valvele alea sau cum se cheama si cat de urat fac.
sper sa nu o fac sa isi piarda rabdarea. da' nu mi-ai zis: cine e dr. cristian radoi? e tot la euroclinic sau e medicul pe care l-ai avut inainte?
luiza
28+ si
mic si iubit
Sabana spune:
Eu nu ma mai uit la meci ca ma umplu de nervi. Nu suport atata tensiune.
Amabella dr Radoi e cel pe care l-am avut inainte. Un tip super de treaba ce sa zic, numai ca d p meu de vedere a dat-o in bara rau de tot, fara control ginecologic, mergeam la el destul de des radeam, vb lalala si intr-o zi se uita asa la mine si zice marti vii la cerclaj ca pierzi copilul. E adevarat ca se uitase pe eco de la 16 saptamani unde colul meu era de 33. Eu m-am panicat, am plans vrteo 3 zile si nopti intruna pana m-am lamurit care e treaba. Ideea e ca de la starea indusa de el am avut niste contractii cumplite si sangerari si tot felul de stari nasoale. Pana am ajuns dintr-o intamplare la aceasta dr. Ea m-a pus pe picioare si cu infectia urinara si cu sangerarile si a fost mereu aproape de mine si foarte profesionista.
Asa ca Zoe fii barbata. Eu zic sa te hotarasti cu cine nasti, ca sa te stabilesti la un medic. Stai linistita ca are mana usoara, iar valvele alea cred ca nu ti le pune decat daca iti ia secretie, altfel iti baga degetul si te apasa pe burta. Atata tot.
letitzia spune:
Nici eu nu mai suport tensiunea meciului. E 3-2 pentru englezi, si mi se pare ca ai nostri s-au pierdut de tot si nu mai stiu ce-i cu ei. Oricum ma agit prea mult si am hotarat sa astept sfarsitul meciului pe net
Amabella spune:
mda... no comments... nici eu nu vroiam sa ma mai uit, dar am stat totusi sa ma conving ca chiar meritau sa piarda. pacat.
sabana, in cazul asta o sa imi puna si valvele, ca vreau sa imi fac si o analiza de secretie, ca nu am mai facut din trim 1.
of, iar ma dispera retentia de apa! pur si simplu nu mai suport. beau apa toata ziua si abia ma duc la toaleta. si mi s-au umflat rau picioarele si incepe sa se vada si la maini. bine inteles, se vede si la cantar. mor de nervi si nu stiu ce sa mai fac. am auzit ca nu e bine sa excluzi de tot sarea din alimentatie, dar cred ca numai asta imi mai ramane, dupa ce am redus-o si am inceput sa folosesc si inlocuitor de sare. voi stiti cumva daca putem bea ceaiuri diuretice de plante sau sa luam niste pastilute din plante, tot diuretice? ca chiar nu ma suport situatia asta!
o sa o intreb maine si pe dr.
luiza
28+ si
mic si iubit
Amabella spune:
mai fetelor, ce o fi cu mamanati? zicea cumva ca pleaca si ea in concediu? ca parca nu am mai vazut-o de mult timp pe aici. sau ma insel?
luiza
28+ si
mic si iubit
mishi spune:
fetelor, lasati-o naiba de treaba cu meciul ca s-a terminat si nu mai vreau sa aud de fotbal. mi-a stat inima-n gat la ultima repriza si vreau sa uit de asta.
letitzia, nu, nici pomeneala sa iau fara prescriptie. indicatiile sunt asa " no-spa si scopantil (de max 4ori pe zi) la nevoie si gynipral (2-3 /zi) la nevoie". m-a sfatuit sa iau gynipral atunci cand reapar acele stari de contractie continue, cu care m-am mai confruntat de 2 ori (cand nu se intareste doar pentru cateva zeci de secunde ci sta burta tare mult mai mult si doare). astea sunt periculoase rau. e o prescriptie destul de flexibila dar care imi da de ales daca e cazul sa iau sau nu, la no-spa pentru ca ajung sa nu-si mai faca efectul daca sunt luate ca pe drajeuri iar la gynipral din cauza efectelor secundare.
chiar m-am speriat in primele zile dupa cerclaj cand luam aproape tot ce se putea lua dar, repet, am ajuns sa nu mai iau gynipral deloc, doar un no-spa, doua cand si cand.
calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
bulinuta27 spune:
Neata burticute!
Amabella nu-ti mai bate capul cu retentia de apa: eu sunt super umflata in fiecare zi si la picioare si la maini si la fata...si nu ma mai desumflu deloc...in sensul ca nici daca stau numai in pat nu sunt ok...asa ca lasa-le naibii de umflaturi...si nu cred ca e bine sa bei ceiuri diuretice eu stiu ca sunt interzise...pup fata
Cristina-ioana, mishii vati pus pe capul meu fetelor
o sa va ascult: uite de maine si pana joia viitoare stau acasa...adica nu mai viu deloc la servici...e ok asa? partea proasta: nu am net acasa
si o sa-mi fie dor de voi 
Acum hai sa va spun ce am facut aseara: m-am dus frumusel dupa toate insistentele celor din jur la dr la urgenta la chirurgie m-au trimis de la camera de garda: asa cam dupa o ora m-a bagat si pe mine cineva in seama si m-a vazut un dr...dragut de altfel ...care m-a controlat si a zis ca-i coasta rupta nr 10
...puteti sa va inchipuiti asa ceva???? zice hai la un echo sa fiu eu sigur ca e splina ok...ma duc si vaca (ma scuzati de expresie dar...) aia de acolo dr. Georgescu (ca nu am putut sa-i uit numele) zice nu ai draga nimic la splina si scrie pe buletinul echo in dreptul splinei normala si omogena...deci inainte de echo![]()
![]()
cum naiba e posibil asa ceva? dupa care imi ia 5 inute sa ma urc pe masa si pune sonda aia de la echo fix 2 secunde..pe bune...si zice nu ai nimic da-te jos...
M-a lasat masca
...imi venea sa-i crap capul...
In concluzie am o coasta rupta si nu am ce sa fac decat sa stau sa suport...nu am voie sa dorm pe stanga caci acolo e problema...acum eu am mai citit ca nu e bine deloc sa dormi pe spate...daca o sa stau mai mult pe dreapta ptr vre-o 2 saptamani credeti ca e vre-o problema??? nu stiu ce sa mai zic
pup fetele
bulinuta 25+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
pumpkin spune:
Bulinutza, hai ca sar si eu pe tine si te rog sa te odihnesti si sa o lasi mai usor cu munca. Si daca nu esti cumintzica iti iei
si de la mine. Ma bucur ca o sa stai acasa saptamana viitoare.
Nu e nici o problema cu dormitul pe dreapta, eu dorm si pe stanga, si pe dreapta si putin pe spate, dar cu umerii si capul ridicate pe perne. ![]()
Mishi,
,ai intrat in luna a 7 a si trimestrul 3 ! 

Iulia, eu de ziua ta, pe 30 intru in luna a 8 a ! Stiu eu ca ai de gand sa fugi la munte asa ca ma bag eu prima si-ti zic de azi LA MULTI ANI ! Sa fii iubita si fericita, sa ai nastere usoara si Mariuca sa-ti aduca numai bucurii, sa fie frumoasa ca mami si ca tati, cuminte si mancacioasa. 

Miky
30+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW