Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
Cristina_Ioana spune:
Mishi, sa stii ca si eu am simtit in ultimele 2 seri niste miscari de trupe foarte ample, aveam senzatia ca imi iese prin burtica asa de tare impingea si mi se strambase burta...astept si eu controlul de pe 8 mai sa vad ce pozitie mai are juniorul 
Amabella, gata, il pun pe sotz la treaba in cautare de colostru
...ca ar fi culmea sa ma mamelesc singura, nu? ![]()
Cristina +29 si
Luca
mishi spune:
amabella, esti culmea! cred ca te iau la 
cand credeam si eu ca ai reusit sa treci de teama cordon... tu, ce faci? iar te gandesti la asta? te rog din tot sufletul, elimina problema asta din gandurile tale, macar o perioada si vezi tu atunci, la nastere, ce decizie iei. 
calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Mishi, facem gasca...
ca vad ca Amabella se invarte de o bataitza pana la urma 
Cristina +29 si
Luca
Amabella spune:
fetelor, sprite o sa va zic-o faca tare! ca sa va distrati un pic. stiti cu cine seamana puiutzul meu la nazbatii? pai chiar cu maica-sa! am vorbit adineauri cu mama si i-am spus si ei povestea cu circulara. si ce credeti ca mi-a zis? ca eu aveam tripla circulara de cordon cand m-am nascut! bine inteles ca nu stie de cand eram asa, ca pe vremea aia nu era echograf, dar asa eram la nastere.
luiza
28+ si
mic si iubit
Amabella spune:
aoleu, am postat mesajul anterior fara sa vad ca mi se pregateste o bataitza! daca stiam ce ganduri aveti, nu ma mai dadeam de gol ca inca ma mai gandesc la circulara!
da' gata, promit sa nu ma mai gandesc...mai mult de 30% din timp. e ok? batem palma?
luiza
28+ si
mic si iubit
dariana spune:
Amabella, la mine e si ceva incolor dar si galben colostrul ala, cine stie!
Cristina_Ioana, stai linistita ca daca e sa vina observi, eu am vazut fara sa strang sanul, era pur si simplu acolo o picatura mica la fiecare san.
adelapop spune:
amabella scumpa fi optimista - nu te stresa de pe acum
bine ca ai aflat de problema ca sa o poti tine sub supraveghere
mai rau era daca nu iti spunea dr si nu stiai si mergeai linistita la nastere si aveai surprize
ai incredere in doamne doamne si nu te mai stresa
ai vazut ca toata lumea spune ca stresul nu e bun si ca in burtica nu se poate intampla ceva rau decat in cazuri extreme
sa stii ca si eu m-am nascut cu cordonul de gat si erm deja vanata....dar a fost sa fiu si iata-ma aici cu voi -multumesc lui Dumnezeu
eu ma simt mai bine, nu prea mai am arsuri, doar ca mi s-a ingreunat respiratia de cateva zile
trebuie sa incerc sa respir mai profund ca sa simt aer suficient
de ingrasat nu m-am mai ingrasat decat 1 KG IN ULTIMA LUNA DESI MANANC NORMAL;;;;POATE CANTITATI MAI MICUTZE CA SA NU MA MAI BALONEZ SI SA EXPLODEZ
va pup si bine v-am regasit
merg sa mai citesc in urma
27+
quote:
Originally posted by Amabella
Buli (imi place mult cum iti spune cristina_ioana, sper sa nu imi ceara drepturi de autor), iti mutumesc mult si tie ca esti alaturi de mine!
ingros si eu randurile celor cu probleme. ca nu puteam sa va las singure!
luiza28+ si
mic si iubit
adelapop spune:
CRISTINA_IOANA TU TE REFERI LA CONTROL GINECOLOGIC NORMAL???????????????????????? ITI FACE DR ASA CEVA?
CA EU AM INTRAT IN 7 LUNI SI NU MI_A FACUT NICODATA
CE SA FAC? SA III CER LA URMATOAREA VIZITA?
27+
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Fetelor, e adevarat ca e periculos sa imi faca dr control gineco lunar? si daca da, care este pericolul?
Daca nu ne face control de unde stie el ca e ok colul, lung si inchis?....intreb si euCristina +29 si
Luca
letitzia spune:
Cristina_Ioana si eu am auzit ca dupa 5 luni trebuie evitat acest tip de control intrucat poate determina contractii; mie mi-a mai facut un astfel de control doar la 2 saptamani dupa ce mi-a facut cerclaj (adica la saptamana 20)ca sa verifice cum s-a "prins" operatia, si dupa aia numai eco sau doppler; eu nu vreau sa te sperii, dar cine stie: o fi stiind dr. tau ce o fi stiind de te "verifica"
asa des.
Mishi tu iei gynipralul fara prescriptie de la dr. tau sau am inteles eu gresit?
Muuh saru' mana pentru oferta cu biletele: cine stie ce fotbalist-microbist oi naste?![]()

30+, 
miti2004 spune:
fetelor,
am fost si eu la doctor saptamana asta pt ca am inventat ca am dureri si ca ma impinge ceva jos intre picioare de vreo saptamana, asta doar ca sa ma controleze si pe mine cineva "acolo" la dansa ( nu m-a mai controlat de la 6 saptamani ), mi-a zis ca colul e inchis si mi-a dat si o ecografie pe 12 mai, adica exact cand intru in 28 sapt...ca ultima a fost la 19 sapt si mai am alta la 32 sapt...si m-am gandit ca poate mai "capat" una intre timp, asa ca am cam minciunit
nitel...treba e ca nu imi place deloc sa ma controleze inauntru, niciodata nu mi-a placut treaba asta...dar asta e...
am inceput sa ma uit dupa patuturi, inca nu prea am gasit nimic care sa ma convinga raportat la pret si calitate...inafara de cateva lucrusoare de imbracat nu am luat absolut nimic, nici jucarele...poate saptamanile care vin...nici de bagajul de spital nu m-am ocupat inca, dar mai e timp destul zic eu...
am ajuns la 60 kg de la 51.5 kg si maine intru in 26 sapt...vreo 2 kg numai pt ca saptamana asta am mancat fff mult si mereu ![]()
pupi tuturor,
miti 25+