Mamici de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

incerc si eu sa parfumez atomosfera inainte de weekend, Anasia
Si sper sa vina vremea frumoasa si soare si la voi, ca aici e numai soare de vreo 2-3 zile. ptiu-ptiu, sa nu deochi asha vreme frumoasa.

Si eu am semn de varice, Leti - o vena mai accentuata pe gamba dreapta. Si iau niste pilule [am uitat cum se numesc] si ma dau cu gel Vinkor parca se cheama. Si mi-am cumparat si sosete 3/4 din alea speciale. F bune dar nu le port mereu. si uneori uit si de gel

Imi pare rau, Bulinuta, ca ai tataea probleme. Eu, de ex, pe langa vitamine mai iau si Calcigran - supliment de Ca si vit D de la inceputul sarcinii. Si, slava DD, nu am avut neplaceri pana acum. analizele iar mi-au iesit in parametri.

Mi-ai facut pofta cu 3D, Mada noi incercam de mai bine de 1 luna sa ne programam. Dar pe langa ca e rand mare, iubi mereu imi zice ca suna ocupat cand incearca sa sune. Dar cred eu ca nici nu incearca prea des. Asa ca de azi iau eu problema in mana si nu ma las pana nu ma programez.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Sa-l ia naiba de meci, ca si mie mi-a stat ceasul de nervi, asa m-am implicat
Anasia, pai la drT am scapat de control la masa, dar Lemnete imi face lunar, asa face la toate gravidele ca mai stiu fete care au mers la el si nici una nu a avut pb din cauza asta...o stii el ce face, pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar stau linistita sa stiu ca e colul ok
Buli, bine ca intri in concediu, ca cred ca mai aveai putin si ti-o luai pe rand de la fiecare dintre noi...noroc cu coasta aia rupta ca ni se mai face mila...uffff, asta era cam tot ce iti mai lipsea...
Sabana- normal ca se va termina dezastrul de acasa odata si-odata, gandeste-te ce frumu va fi la final...
Leti- toate bune si frumoase la BV?
Pumpkin iubita ai fost cumintica si tacuta ieri, nu prea ai vb cu noi,esti ok?
Ai idee cand intru in luna a 8-a? ..la 32 de sapt. parca?

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Pumpkin multumim mult de urari, si eu si tati si Mariuca. O sa ne distram la munte si pentru voi fetelor. Pumpkin o sa beau un pahar de sampanie pt. copii si pentru cele 8 luni in care intri tu pe 30.

Buli bravo fata ca te-ai cumintzit. o sa ne fie dor de tine saptamana asta cat vei lipsi.

Va pup fetelor si va urez un 1 Mai relaxant :))

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Iulenca, la multi ani iubita si sa va dixtrati la munteeeeeeee!!!!!!!!

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bulinutza imi pare rau sa aud ca ai o coasta rupta. Iti doresc multa, multa sanatate. Si ma bucur sa aud ca in sf te-ai hotarat sa stai acasa!
Ralu80 La Multi Ani sa fii fericita si sa ai baby sanatos!
Iulenca daca te duci in plimbari atunci iti urez si eu de pe acum La Multi Ani sa fii fericita, sa ai baby sanatos si mancacios si sa fii la fel de optimista ca si pana acum!
Vai mai fetelor da ce nervi mi-am facut aseara cu meciul. Am zis ca nu ma uit ca ma enervez dar a trebuit sa ma uit nu puteam sa nu vad cum o dau ai nostri in bara, ca de obicei. Pacat ca noi asa facem de fiecare data cand e mai imp. Si incepuse asa frumos meciul si apoi au jucat ca niste cizme.
Am uitat sa va zic ieri telefonul meu mobil era sus in dormitor si eu eram la buc si cand vin sus vad ca am mesaj la mesageria vocala. Sun si cand colo cine credeti ca era? Tipa aia care ne-a vandut caruciorul sa ne zica ca in sf putem merge luni dupa carucior si mai imp si-a cerut scuze pt intarziere. Wow... Asa ca se pare de luni are baby carucior.
Eu azi am program de curatenie, trebuie sa aspir un pic pe aici ca e dezastru si vreau sa lustruiesc si mobila si apoi sa schimb asternuturile si sa le spal. Ca vreau weekendul asta efectiv sa stau sa ma relaxez. Plus ca luni Flo e acasa ca e si aici bank holiday.

Cam atata de la mine, pupici la toate si ne auzim mai tarziu!

------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

iulenca, profit si eu de faptul ca mai esti pe aici sa iti urez la multi ani! numai fericire, sanatate, un bebe sanatos si cuminte si care sa aiba parte numai de bucurii alaturi de niste parinti fericiti!

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

IULENCA, LA MULTI ANI!!!!!!!

Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de minunea mica din burtica!Iar Mariuca sa fie precum mama ei: sanatoasa, vesela, frumusica, desteapta, plina de viata, optimista, haioasa si norocoasa.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Iulenuca LA MULTI ANI!!! sanatosi si ferciti alaturi de Mariuca si de sotul tau! Iti doresc din tot sufletul nastere usoara si un bb perfect! Distractie placuta la munte si multi pupici de la mine

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ralu80 La Multi Ani!!! Un bb super sanatos si mancacios si tot ce iti doresti tu!!
pupici multi
fetelor va multumesc mult de tot pentru sprijinul vostru...mai ca ma faceti sa cred ca va bucurati ca mi-am rupt coasta ...glumeam..serios acum: va pup mult de tot va doresc un weekend si un 1Mai "muncitoresc" odihnitor si o sa-mi fie tare dor de voi ..
ma duc pana la biserica, pap ceva si mai stau un pic pe aici si plec spre casa...
pup burticile si bbei

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.

ralu80 la multi ani si tot ce iti doresti.

iulenca desi cu 2 zile in avans iti urez si tie un sincer La multi ani sarcina usoara in continuare si un bb frumos si sanatos.

bulinuta imi pare rau pentru problema ta dar se pare ca in sfaesit ti-ai dat seama ca trebuie sa stai si tu acasa sa te odihnesti.Oricum din cate stiu eu costele rupte se vindeca doar cu odihna la pat.

Vreau sa va intreb daca stiti care saltea e mai buna pt patutul lui bb.Maine merg sa iau patutul si trebuie sa aleg intre saltea cu iarba de mare sau cu nuca de cocos.

Se pare ca multe dintre noi s-au uitat aseara la meci si s-au enervat dar la mine dupa terminarea meciului a inceput bb sa se agite.Facea burta valuri valuri si a durat aproape o jumate de ora.

Mi-a zis cineva ieri ca bb se intoarce cam pe la 28 de saptamani iar eu am 29 + si totusi il simt ica cum da din picioruse jos..Abia astept sa merg la medic saptamana viitoare sa vad in ce pozitie mai sta.

adina nicole am vazut ca esti si tu din alba dar nasti la tg mures.De ce nu ai ales alba sau sebesul?

nicole 29+ Nicholas

Mergi la inceput