Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Consi spune:
Buna dimineata la burticile care cu au somn!!!
Eu imi simt bb-ul numai jos in zona buricului. Ieri am simitit si ceva mai sus. oricum el sta mai mult pe dreapta fapt vizibil si pe burtica mea.
Dupa ce am citit despre atatea dulciuri trebuie sa-mi cumpar si eu ceva. La Timisoara nu stiu daca gasesc tort de bezea in cofetarii, dar cu siguranta imi voi lua ceva bun. Acum ma duc sa mananc miere, e singurul dulce care il am momentan in casa.
Mie mi-e pofta de bere
. Sper sa nu fac un copil alcoolic.
Consi
Consi spune:
Sabana,
daca vrei sa iti pui semnatura dute in partea stanga la Meniu si selecteaza Profil personal. Acolo se va deschide o fereastra unde ai si optiunea pentru Semntura. Dar nu stiu cum sa adaugi carutul. Poate ne ajuta cineva.
Consi
Consi spune:
Ma duc sa mananc ceva, ca am inceput sa mananc litere si sa fac greseli. Totusi e prea dimineata.
Consi
Sabana spune:
Consi multumesc. Eu am mai tras o tura de somn pana acum. As incinge un grata in curte mai tarziu. Mi-e pofta de mici si un pic de berica. Nu prea multa.
Hm nu pot.
Sabana spune:
Soory ca am trimis de mai multe ori, dar imi arata eroare. Acum trebuie sa aflu cum e cu carutul.
Sabina + bebe Alexandra
cristina_ana spune:
Sabana, tortul de bezea a fost nemaipomenit, suuuperrr!!! Am facut rezervare inainte, ca stiam de la tine ca altfel nu prind loc si m-as fi ofticat. Dar am mai vazut ceva pe lista care mi-a atras atentia, si anume tort cu nuci,iarasi un preferat de-al meu. Dar nu mai puteam aseara sa-l maninc si pe ala, asa ca ramine pe alta data.
Si acum o aud pe Cristina_Ioana cu White Horse, cu alt tort de bezea senzational, cu placinta cu mere....!!!!! Fetelor, voi vreti sa ma nenorociti? Ca eu sunt foarte pofticioasa, si acum o sa ma gandesc numai la asta si o sa trebuiasca musai sa ma duc si acolo. Si eu care ma chinuiesc sa maninc acasa numai dietetic (gratare, salate, etc)!!! Dar tot ma duc, ca doar o viata avem. Si daca vrea bebe, ce sa fac?
Cristina
Sabana spune:
Cristina ma bucur ca ti-a placut. Si mie imi place mult. Tortul cu nuci nu e asa de bun, e gretos. Ce mai au foarte bun e Tiramisu simplu sau cu fructe de padure.
Sabina + bebe Alexandra
mamanati spune:
Buna fetelor,
Mai intii am intrat sa va salut, apoi mai citesc din urma. Eu iar am fost racita si am stat acasa o saptamina. Mada_mxm, ti-a trecut viroza, ca la mine a fost cumplita.
Acum suntem mai binisor dar nu m-am recuperat definitiv. Bebe e bine, se joaca in burtic.
Iulenca, LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire, un bebe sanatos si dragalas!
Si fetita mea astazi ar fi implinit un anisor...