Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Nati, multi pupici de la mine!
Incearca sa nu fii prea trista si sa te gandesti la minunea din burtica. In mod sigur o sa iti schimbe viata in bine si o sa te ajute sa treci peste durerea ta. De uitat, stiu ca nu se poate uita.
Cristina , 31 fix
mamanati spune:
Merci fetelor. Cristina, si eu incerc sa ma gindesc la lucruri frumoase dar nu intotdeauna reusesc. Dar trebuie sa merg mai departe, dupa cum spui si tu, pentru minunea mea din burtic.
mamanati spune:
Vai, Bulinuto, abia acum am citit ca ai coasta rupta. Biata de tine! Imi dau seama ce chin pe capul tau acum. Si taica-meu si-a rupt o coasta acum 2 zile. Iti doresc insanatosire cit mai grabnica!
Nati si minunea din burtic 25+
mishi spune:
fetelor, ce mai faceti?
haideti sa va povestesc ceva de incurajare, zic eu, dar in acelasi timp de invatare de minte...sper sa nu va speriati. sora mea l-a nascut pe primul ei baiat acum 11 ani la 31 sptamani. toata sarcina era ok, a muncit zi de zi, a stat in picioare, dar daca n-avea nimic de ce sa asculte ea de mama care-i zicea in continuu "mai stai si tu relaxata, nu mai alerga atata chiar daca te simti bine si NU MAI MANCA SARAT, asculta ce-ti spun". ea nimic, de ce sa nu manance ea cum ii place daca n-are nimic. la 31 sapt s-a trezit umflata toata, dar foarte umflata de au dus-o la spital unde i-au zis "retentie mare de apa, anemie de sarcina, disgravidie...perfuzii" . au pus-o la perfuzii si cand s-a desumflat s-au rupt membranele si...a nascut , ce sa faca, un baietel de 1,200kg care a stat mititelul la incubator de s-a saturat. la a doua sarcina si-a invatat fata lectia si l-a nascut pe al 2-lea baiat la termen, fara probleme.
amandoi sunt mari, sanatosi si frumosi dar emotiile prin care am trecut noi nu le stie nimeni.
invatare de minte, stati si odihniti-va cat puteti, mancati sanatos si lasati sarea, chiar daca n-aveti probleme!!!
gata cu povestile ca tre sa plec. we placut!

calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Ancutex spune:
Fetelor, spunet-mi va rog unde exact este Quatro Stagioni, ca mor de pofta dupa tortul de bezea. Vreau sa merg azi si nu stiu exact unde e. Pe langa Herastrau cumva?
Please help 

Ancutex 25 sapt
cristina_ana spune:
Ancutex, restaurantul este in Herastrau, langa piata Charles de Gaulle. De fapt este la marginea Herastraului. Il gasesti tu.
Pofta buna!
Cristina
Sabana spune:
Vai ce ravagii am facut printre gravidute. Si eu tot acolo ma gandeam.
Ancutex sa faci rezervare, azi fiind duminica e cam plin si s-ar putea sa nu gasesti loc. Pofta buna.
Mie imi este ingrozitor de lene sa ies din casa. Am dormit pana acum. Cred ca imi fac o ciocolata de casa.
Sabina + bebe Alexandra
angelli spune:
Fetelor m-ati innebunit cu dulciurile acuma trebuie sa maninc ceva cioco! La 16 kg plus la mine numai cioco nu am nevoie!
La voi cum este, bebele meu se agita se joaca ma zguduie de numa, valuri valuri, dar cind vrea si sotul meu sa-l atinga se pototleste imediat, parca e pacaliciul de serviciu, face misto de noi!
Eu am lasat din vitamine, cu acordul drului.Eu am 16 kg plus iar bebele 300 gr.plus! Asa ca o las balta cu vitaminele, de la ele mi s-a tras!
Va pup
[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile! 
M-am strans si eu de pe drumuri acush.
Sabana, suntem mortale, eu scriu in creierii noptii apoi scrii tu la prima ora 

Vad ca te-ai descurcat cu semnatura. Intra la profil personal din nou si acolo langa semnatura scrie de mana
ca sa iti apara si carutzu'roz.
Cristina_Ana, Angelli si Sabana, azi tot la White Horse am mancat, dar am lasat prajitura cu mere si am incercat tort de biscuiti...mortal...

acum daca ma gandesc la asta, as mai manca fro'2-3 

Mamanati, ne speriasem domn'ne ca ai disparut asa...
Stiu ca e greu sa nu te gandesti acolo, eu personal incerc sa imi scot din cap niste date care ma fac sa rememorez totul si sa ma doara carnea pe mine de tristete...Hai sa ne concentram pe bebe din burtik, sa fim optimiste si vesele, ca ei merita niste asta. Portie mare de 

la fata.
Cristina +30 si
Luca