Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabana spune:
Slaba miscare pe aici. Plec si eu in oras sa-i caut cadou mamei mele. Luni e ziulica ei.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu nu vin cu vesti tare bune. V-am zis ca ieri eram toata ziua ametita. Ei totul bine si frumos pana aseara pe la 12 noaptea a inceput inima sa imi bata ca nebuna mi s-au racit mainile si picioarele si m-a luat un tremurat incontrolabil. Am zis poate trece poate ceva dar nici o sansa asa ca am chemat salvarea si am ajuns la spital. Acolo nu mi-au facut mare lucru mi-au luat sange mi-au facut o cardiograma am zis ca activitatea inimii e normala, adik se calmase inima si pe la 3 dim am ajuns si noi inapoi acasa. Bebe au zis ca e bine i-am ascultat inimioara. Si au zis ca suntem amandoi ok si ca putem merge acasa.
Azi am incercat sa dorm sa ma odihnesc sa recuperez si nici acum nu ma simt tare excelent asa ca fug in patutz sa stau intinsa.
Va pup pe toate si va urez un weekend cat mai placut!

------------------------
24+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
sanziana spune:
Mada ai grija de tine si nu exagera cu nimic. O fi de la lipsa de calciu? Am patit si eu asa odata cand era sarcina mai mica, dar mi-a trecut oarecum in cateva ore.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
Mali_ spune:
Fetelor, am si eu nevoie de un sfat de la voi. Mi se intampla cand merg mai repede, sau chiar cand stau in casa, dar sunt obosita, sa simt ca niste junghiuri in vagin, sau ca si cand bebe m-ar lovi chiar acolo, doar ca doare, nu e ca alte lovituri. Aveti idee ce poate fi?
Mali 28 +
Sabana spune:
Mali si eu patesc la fel. S-ar putea si la tine bebe sa fie prea jos si mai da din manute sau picioruse. Am citit acum cateva seri intr-o carte si ca aceste junghiuri ar fi dilatari ale vaginului. Ca el se pregateste de nastere. Se pare ca junghiurile astea apar de regula mai frecvent la prima sarcina decat la a doua. Nu stiu cat iti ajuta.
25miky spune:
buna fetelor ,am luat in greutate cam multisor ,am 68 de kg jumate acum ,sotul speriat a venit ieri acasa cu....O BICICLETA ELECTRONICA DE EXERCITII ,sa nu il bat !!!! Zice ca dupe ce nasc sa nu am motive sa nu slabesc!Ma uit la ea ,as arunca-o dar nu am cum ,,3 oameni au adus-o.Ce va mai fac burticutele? ceva simptome noi ? Eu nu mai mananc in ritmul de la inceput ,nu mai am pofta ,dar totul e bine .
miky
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, nu am somn si nici bb nu prea are kef de nani, are niste treburi pe la mami prin burta 
Si eu l-am simtit pe bb azi miscandu-se foarte jos, mai jos de buric, sper sa se mai intoarca...voi cum il mai simtiti?
Si daca ar fi cu capul in jos, banuiesc ca nu ar fi probleme atata vreme cat e colul inchis, nu?
Io mai citisem o treaba cum ca in trim.III putem simti chiar si o presiune pelviana, o apasare daca bb e maricel si cu capul in jos...
Mali si Sabana, tot azi am simtit si acele junghiuri de care ziceati voi, tot acolo in partea de jos, cand lovea bb parca ma intepa ceva in vagin...
Cristinico, banuiesc ca pana la ora asta ai savurat tortul cu bezea, asa ca sa iti fie de bine. Sa va mai dau un pont, un tort de bezea absolut senzational fac si la White Horse in Dorobanti...
Io am mancat azi acolo o mare placinta cu mere si miere 

Mada, bine ca n-a fost nimic grav...si inima mea o mai ia razna rau cateodata 
Cristina +30 si
Luca
Sabana spune:
Neata fetelor eu nu am somn deloc. In ultima vreme dorm destul de putin. E absolut enervant, eu care eram rea de somn.
Ioana ma mut la White Horse. Eu nu ma satur niciodata de tort de bezea si de martipane. De cand ma stiu dulciurile primeaza si apoi mancarea. Si eu am simtit-o aseara pe bebelina mai jos de buric, adica chiar jos de tot. M-am si speriat. Si cu respiratia a fost cam nasol ieri. De acum tot asa o sa fie. Mai am si eu vreo 3 zile si intru in 30 de saptamani. Nu imi vine sa cred. Cand ma gandesc ca fata aia a nascut la 32 de saptamani, ma apuca panica. Sper sa mai stea bebe acolo pana e casuta gata.
Cristina cum a fost tortul?
Eu tocmai am lichidat un iepure de ciocolata, asta asa la prima ora.
Sabana spune:
Mada nasoala faza cu spitalul. Si eu am probleme cu rspiratia, destul de des in ultima vreme. Parca simt picioarele lui bebe direct in gat, iar daca stau in anumite pozitii imi simt inima mai ceva ca Rapidul de Viena. Uite
de la mine sa iti treaca. Stai in pat si odihneste-te. Ai luat caruciorul?