Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
nelia spune:
Moamaaaa, cit ati scris! Lasa, ca asa e bine, decit sa stea subiectul pe pagina doi. Am citit tot, am mai vazut si citeva poze, dar nu stiu ce am retinut, ca mi-s gindurile prin alte parti: nu stiu inca ce fac duminica pentru Tudora, nu stim ce sa-i luam nasului simbata si nasilor duminica, ca am vrea ceva deosebit si nici cu banii nu stam excelent. Iar eu nu ma simt bine, dar deloc, ma doare capul mai mereu, am stari de voma (sper sa nu fie baiatu' sotului!
) si nu am putere sa fac mai nimic. Ma duc la doctor saptamina viitoare, intuitia mea imi spune ca e o anemie puternica, ca m-am jucat atunci cind am nascut, am luat o zi din 5, cind imi aduceam aminte si nici nu m-am mai dus pe la vreun control.
Florentina, imi pare rau ca treceti prin asta, scapati greu, dar pina la urma tot e bine ca stii ce ai de facut.
Adina, of, ce oameni! Iti dai seama ca e exclus sa dati banii astia, dar nici nu stiu care ar fi solutia cea mai buna. E aiurea, nu pot sa-ti spun decit ca imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Si sa va doresc bafta multa sa scapati cumva de acesti oameni!
Sanatate la puiutii si parintii bolnaviori! Sa va faceti repede-repede bine si sa iesiti la soare! Daca il aveti, aici sint 7 grade numai, asa m-am saturat de frig. Ieri am inghetat pur si simplu cu fetele pe afara, cred ca nici 4 nu erau! Dar era soare... cu dinti!
Na, ca s-a trezit maimuta! Nu stiu ce are si a mea, ziua doarme doar doua jumatati de ora, iar noaptea se trezeste o data pe ora! Am luat-o in brate si o mai tin un pic, ca eu cred ca mai are nevoie de un pic de somn.
Imi fac curaj sa ma hotarasc sa-i scot titza de noapte macar, astept rezultatul analizelor pe care mi le voi face saptamina viitoare si in functie de ele hotarasc daca mai continui cu alaptatul sau nu. Sincer, eu as vrea sa stau bine si sa reusesc sa-i scot tita de noapte, dar sa ramina cu laptele de dimineata si seara de la sursa, ca nu stiu cum sa procedez acum la un an. Lapte trebuie sa bea pina la doi ani, e obligatoriu, ea nu pune gura pe altfel de lapte, doar canita pe care i-o pun in cereale, desi le prefera pe alea facute cu iaurt, nu suge din biberon si sa o oblig sa-l ia acum la un an mi se pare aiurea, canita cu cioc nu-i place... bea doar din cana normala, dar sa fie apa sau eventual suc. Eu cum i-as da lapte daca o intarc si cu ce!?! Din acest motiv i-am lasat titza si Agatei pina la doi ani, ma rog la ea a fost si plecarea din tara, adaptarea aici si infectia urinara pe care a facut-o imediat ce am ajuns aici... Si dupa ce am intarcat-o, nu a mai pus gura pe nici un fel de lapte un an si ceva, abia de la trei ani jumate a inceput sa bea o cana de lapte dimineata si una seara. Dar avea peste doi ani, minca iaurt la greu, brinzeturi... Tudora are un an, e inca un bebelus si are nevoie de laptic! Of! Gata, s-a trezit, ma duc sa-i dau prinzul, cred ca ii e foameeee! Si apoi ma duc la curatenie, am strins de prin casa cum v-am spus si am pus deoparte la verificat (sotu'!) 7 saci mari si trei cutii de carton! Atit aveam in plus in casa, am gasit haine de cind eram fata, cum se spunem, cu care am plecat acum 16 ani de acasa! Si tot am mai pastrat cite ceva, cica pentru fete cind or fi mari, daca le-o placea moda retro (cum imi place mie!). Am niste fustite si niste bluzite, care aproape ca-i vin Agatei acum! Doamne, cit de slaba eram! Cred ca sint de pe vremea cind aveam 49-50 (fata de 74 acum!) Sint niste chestii hippie, bune calitativ si chiar nu le arunc, le pastrez penru fete. Si mai am vreo doi saci la soacra-mea, tot in aceeasi idee nearuncati. Dar in rest arunc tot, las in casa doar strictul necesar. Si de luni... regim sanatos de viata, gata, nu se mai poate altfel!
Am mai pus doua filmulete, cu fetele www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">dansind. Numai ca atunci cind vin cu aparatul sa le filmez, se rupe vraja, ar fi trebuit sa le filmez pe ascuns, ca atit de frumos se fitiiau amindoua aseara! Scumpele lu' mama!
Va pup! Ma duc la treburi. PA!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
patriciaRO spune:
Ada, sanatate la voi maxima... Noua ne scade febra cu Panadol Baby...
Margott, stai linistita ca si eu ii dau lui Alex sa pape cam ce mancam noi... In limite rezonabile... trebuie sa cam guste si ei din toate!
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
La multi ani gemenilor, Alexandru Paul si Philip Christian!
La multi ani Androix! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
La multi ani Paul!
Va multumesc mult ca-mi sunteti aproape. Am nevoie de asta in conditiile in care aici sunt absolut singura. Imi este foarte greu sa vorbesc despre situatia mea actuala. Din pacate nu sunt niste simple neintelegeri. De fapt nu despre neintelegeri este vorba. El mi-a marturisit ca s-a indragostit de alta femeie. Nu a fost nimic intre ei. El abia i-a spus acum cateva saptamani ce simte pentru ea, dar cum ea ma cunoaste si am fost chiar prietene i-a spus ca nu vrea sa faca pe nimeni sa sufere. El zice ca inca mai tine la mine si vrea sa incercam sa ramanem impreuna, mai ales ca venim in Romania pentru atata timp si ea oricum pleaca definitiv de aici peste putin timp (ea a facut un doctorat aici si acum a terminat). Dar il vad ca este indragostit de ea pana peste urechi si pe mine ma doare asta groaznic. Imi iubesc sotul cum nici nu va puteti imagina. Suntem impreuna de 17 ani, din clasa a XI-a. Am fost colegi de clasa in liceu si am ramas impreuna in ciuda multor probleme pe care le-am avut. Iar eu il iubesc si acum ca in prima zi. Puteti crede cat de proasta sunt? Am renuntat la absolut tot pentru el (inclusiv cariera) si l-am urmat peste tot pe unde a colindat el. Acum daca ne despartim, eu raman cu un copil, fara servici, fara nimic. Binenteles ca m-as intoarce in Romania. Acolo am familie, prieteni, dar cum va creste Maya cu tata la atat de mare departare? Si cum mi-as gasi eu de lucru in Romania dupa ce sunt plecata de acolo de 10 ani si cat am stat aici nu am lucrat decat vreo 3 ani pusi cap la cap. I-am spus ca sunt dispusa sa ramanem impreuna pentru Maya, ca il iert pentru ca se poate intampla oricui. Acum astept sa vad daca el o poate uita pe ea. In orice caz eu sunt ca si bolnava. Nu am pofta de mancare, ma tarasc prin casa pur si simplu. Biata Maya, niic nu pot sa ma ocup de ea ca lumea pentru ca imi zboara gandurile in toate directiile.
Am avut atatea necazuri de 1 an incoace, incat am senzatia ca Dumnezeu m-a uitat. Chestia este ca am simtit ca el o iubeste de multa vreme. Ii tot spuneam, dar el nega. Acum mi-a spus ca el si-a dat seama destul de recent. Ca pana acum credea ca doar sunt buni prieteni si atat. Insa sotul meu nu este genul care sa aiba o prietena femeie fara sa fie altceva intre ei. Stiti ca sunt unii barbati care au prietene bune, fara sa fie nimic altceva intre ei. Sotul meu nu este deloc asa, din cauza asta stiam ca prietenia asta este periculoasa, mai ales ca ea este o femeie foarte frumoasa si tanara pe deasupra.
In fine, asta este. Voi ce ati face in locul meu? Chiar nu stiu incotro sa o apuc, ce sa fac. Nu stiu daca as putea sa traiesc cu el stiind ca nu ma mai iubeste. Pe de alta parte fara el as fi complet distrusa, pentru ca il iubesc enorm. De fapt ma framant degeaba pentru ca s-ar putea ca el sa ajunga la concluzia ca nu o poate uita si atunci totul s-a sfarsit. Dar relatia lor oricum nu prea are viitor. Ea traieste in Elvetia, deci nici macar in State si acum pleaca definitiv de aici. El are aici un post bun si singur recunoaste ca relatia lor nu are viitor.
Va multumesc ca ma "ascultati". Mi-ar prinde bine sfaturile voastre. Poate revin mai tarziu cu niste intrebari ontopic.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Draga Oana,
decat sa vorbesc prostii mai bine tac. situatia e complicata.
daca m-as pune in locul tau as avea 2 optiuni - 1. il recuceresc cumva sau 2. daca nu pot si nici el nu poate mai bine pa.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
Buna seara!
Fetelor, e jale cu prima masea asta!!! Nu ne mai intelegem cu Drgoaselu! Plange, maraie, nu vrea sa pape, nu vrea sa nani, nu vrea nimic!
Voi ati incercat jucariile alea cu lichid care se baga la frigider? Mie mi-e teama de ele sa nu faca rosu in gat. Am inteles ca alea l-ar mai linisti. Saracul are ca un abces acolo unde sparge maseluta
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
Cloreta spune:
Ei, am reusit si eu in sfarsit sa stau la calculator!
La multi ani Paul, sa cresti mare si sanatos!
Doamne, incet, incet fac puii nostri un an
Fetelor, imi cer scuze ca sunt cam pe dinafara, am citit in diagonala ca nu mai am timp pur si simplu.
Ce de pui bolnaviori dar si mamici:( Le urez sanatate multa si multi pupici lor si maimicilor.
Florentina, la tine am retinut ca in sfarit ai aflat ce e cu Maya. Sanatate maxima si sa se puna repede pe picioare.
Adina, din pacate eram sigura ca vor cere o suma mare ca deh, cu tiganii ce sa te intelegi? SIngura solutie e sa va luati un avocat bun care sa "negocieze" cumva cu avocatul lor la o suma mai mica. Si in final ei oricum nu cred ca pot obitne suma asta si nu cred ca ii incalzeste sa il vada pe Mihai cu probleme fara ca ei sa aiba un profit material cumva. Asa ca este foarte posibil sa reusiti pana la urma sa va intelegeti cu ei. Pe astia trebuie sa ii iei cu duhul blandetii ca altfel devin agresivi.
Olga, ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treci. E clar ca nu va avea viitor cu tipa aia dar asta il intarata si mai ater acum probabil. Daca vei evea rabdare si nervii tari ai sa vezi ca o sa ramaneti impreuna doar ca acum totul e amplificat la maxim si nu poti judeca la rece.
Pozele mele
loreen spune:
In seara asta vad ca nu mi-a mai servit laptele in grup compact prin pat...probabil ca antibioticul asta scump ca naiba este bun de ceva...insa mananca putin si in lenea mea profunda nu i-am mai repetat analiza dar acuma asta voi face...chiar maine ma duc sa-mi racolez de prin farmacie niste cutii si saptamana viitoare i le si fac...norocul meu ca nu am nevoie de trimitere de la medic...sat fara caini dar mai bine asa decat sa stau cu orele la coada la celebra pentru o hartie nenorocita....
Florentina stiu sigur ca tratamentul trebuie sa-l faca si cei din casa in care sta bebelusul...acuma voi calai mari mari puteti astepta dupa 1 cand se da drumul la plafon...
Ada eu stau acasa si tot sunt obosita moarta de asta avand grija Delia in procent de 80% restul fiind datorat celorlalti si cu toate astea nu am timp de cele mai multe ori nici sa citesc titlul la un film...dar stii ca te intrebam daca merita efortul...daca esti convinsa de asta atunci lasa-i sa reproseze ca tot acolo se ajunge...insa pacat ca te epuizezi mai ales acuma cand e si Sergiu bolnav...
Medicamentul ala este biseptol...si se da cam in afectiunile virotice ca un intermediar intre simptomatic si antibiotic...mai tarziu o sa le putem da Rulid si scapam mai repede de boala...
Hai capul sus si poate ne vedem zielele astea sa ne plangem una la alta ca si eu iau taurul de coarne cat de curand...
Stefania nu mai iau nimic...ca tot ca porcu tusesc...asa ca mi-am dresat coardele vocale cu cioco lu' fii-mea primita de Paste,asta ca sa am forta la noapte cand ma apuca tusea...
Olguta dar el te mai iubeste vreun pic?! Sunt barbati care pot iubii doua femei in acelasi timp...daca sentimentul nu este reciproc sau daca nu mai este cat de cat un foc mocnit care poate fi reaprins s-ar putea sa nu poti face nimic...
Vinovata de situatia asta este si femeia respectiva care daca spui ca va cunoaste trebuia sa taie orice fel de legatura cu voi sau sa-l atentioneze pe sotul tau ca nu este cazul de complicatii in viata voastra...
Eu am "furat-o" de doua ori pe tema asta,odata cand avea Bianca 4 ani si ultima data acuma de curand,dar fara sentimente profunde...ceea ce este tot aia,nu conteaza cantitatea sau calitatea unei infidelitati ci gestul in sine...In ambele cazuri a plecat pentru ca pur si simplu nu l-am mai putut suporta langa mine...si dus a fost...si mereu Bianca a suferit cel mai tare pentru ca ea nu intelege nimic din viata de adult...de fiecare data s-a mai rupt ceva intre noi incat acuma nu as putea spune ca suntem mai apropiati ca doi straini...si sigur asta va duce la o ruptura definitiva numai e chestiune de timp...
Eu sunt foarte drastica cand e vorba de respectul intre parteneri si nu as putea ierta sau uita o asemenea "jignire"...
Nu stiu ce anume sa pot sa-ti spun acuma...fiecare situatie este unica in felul ei desi au puncte comune...stiu ca esti in impas ca nu stii ce sa faci,pe ce drum sa o apuci,iti vajaie capul de o mi esi o suta de intrebari,faci scenari,dar poate cel mai bine este sa lasi un pic timpul sa treaca,sa veniti in tara si abia atunci sa incercati o noua abordare a problemei...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Florentina lamureste-ma si pe mine, de la ce se fac viermisorii, ca eu i-am mai dat Isei cite un pic de dulce, si acum parca mi-e frica. E adevarat ca-i dau sa manince si acrituri si usturoi, de toate.
Ada dar nu ai pe nimeni sa te ajute ? Eu cind sint obosita, stresata, il las pe sotz cu fata, si ies in gradina, ma duc sa vorbesc cu copacii, ca daca stau in casa ma cert cu barbatul, caci copilul n-are nici o vina ca eu sint obosita.
Pentru diaree, eu bag la greu in ea morcov, orez si n-am probleme.
Nelia si eu ii dau tzitza, lapte de alimentara nu vrea, biberon nici nu-l atinge il roade, bea cu paharul, canitza cu cioc nu-i place... asha ca-i dau inainte cu tzitza, chit c-o sa ma traga de tzitze pe plaja cind o sa mergem la mare.
Margott si eu i-am dat mielutz, mamaaa parca era nascuta cu carnea de miel in gura, asha infuleca. De fapt, ea maninca tot ce mincam noi, mincarea pentru bebei nici nu vrea s-o vada.
Olga imi pare tare rau ca ai probleme cu sotzul, dar incearca sa te ocupi de fetitza, ea nu are nici o vina. Cit despre individa, unde-i in Elvetzia, ca o rezolv eu, stricatoare de familii. Ufff, am trecut si eu pe aproape de asha ceva, dar... i-am deschis ochii barbatului, n-am asteptat sa-mi spuna el intr-o zi ca nu stiu ce, i-am explicat ca-mi iau copilul si dispar. S-a trezit la viatza. La tine vad ca e complicat, lasa ca poate-i trece dupa ce pleaca individa.
Andutzy, am incercat cu o minutza si un piciorutz din alea care se pun in frigider, n-a racit dar nici nu prea i-a folosit ca nu vroia sa le roada. Depinde, daca vrea sa le bage in guritza, incearca si tu.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
elisor spune:
Florentina mie mi se strange stomacul, imi inchipui ce-i in sufletul tau. Ce sa mai zic? E rau ca are asa ceva, dar cel putin stii ceva concret si de unde sa incepi. Tratamentul e de durata, dar incet, incet va scapa Maya de lighioane si va fi din nou rumena in obrajori, de asta sa fi sigura. Nu are rost sa te invinovatesti ca numai tu stii (si noi aici) cat te-ai agitat din toamna incoace ca sa-i dai de capat, cine ar trebui sa-si faca mustrari de constiinta doarme probabil bine mersi, cu atat usurinta trateaza cazurile, ca pe banda rulanta.
Mayei.
Ada (Lili) nu cumva e vorba de sumetrolim? Asta e vechiul biseptol.
Si voi cu probeleme de sanatate si pe deasupra mai si lucrezi, cred ca si tu esti epuizata in ultimul hal. Asa e, daca e si eruptia la mijloc o raceala apare foarte usor. Insanatosire cat mai grabnica lui Sergiu.
Loreen de tuse nu iei ceva adecvat? Humex daca e seaca sau Ambroxol (paxeladine nu stiu daca e si pentru adulti) daca e rupta. Si al meu nazdravan a avut ieri un chef si ce m-a enervat a fost ca mi-a spus cu 2 ore inainte si dupa ce ca Bianca era cu nervii pana-n gat am cautat si rapid un cadou de doamne-ajuta.
Citesc din urma ca vad c-ati scris ceva si revin...sper
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
Maysa nu te mai crampona de cele cateva zile ramase pana la un an si da-i lui Rares lapte de vaca daca ala ii place.
Stefania mi-a fost dor de sturlubatica (scuze ca-i spun asa, dar cand o vad in poze atat de vioaie si pusa pe sotii...) de Bumbu, e atat de dulce cu mutrisoara ei nevinovata in aparenta, dar care coace o prostioara. E mortal de scumpa!
Haioasa tare aici si pe asta o ador cum doarme ca un ingeras lipsit de griji. Intradevar e tare slabuta, dar e si vioaie si consuma multa energie.
Imi plac clamutele, bine ca mi-ati amintit sa mai innoiesc si eu colectia.
Sa nu mai lipsesti!
Andutzy nu are cum sa faca rosu in gat pentru ca nu le inghite sunt doar pentru gingii, linistita poti sa i le dai. Bianca nu le vrea sub nici o forma, le lipaie un pic cat sunt reci, apoi le arunca cat colo.
Ada acum am vazut ca am repetat si ca ti-a scris Laura chiar mai bine, asa e cum spune ea.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas