Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Fetele, am si eu o rugaminte! Cum o sa fiu plecata trei zile, ar trebui cineva sa deschida capitol nou cind o sa se termine acesta. Va rog eu care se nimereste prin zona sa-l deschida, chiar daca fara listuta de la inceput. Probabil ca daca nu-l deschide nimeni, in final il va deschide vreun moderator.
Am terminat de facut bagajele, o geanta pentru mine si Costi si trei pentru Andrei !! De-abia astept sa plecam
Ne intoarcem luni seara de la Moeciu. O sa-mi lipseasca DC, poate ma mai dezintoxic putin. ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Tdi spune:
Olga, am citit povestea ta si mi-au rasarit niste impresii...parerea mea e ca o sa fie bine, faptul ca a fost sincer si ti-a spus adevarul denota ca te respecta si esti importanta pentru el iar barbatii nu abandoneaza o astfel de femeie. cel mai important e sa nu rupeti puntile, sa nu va spuneti vorbe grele! sigur trebuie sa mai treaca timp pana se clarifica situatii si sentimente, tu probabil te simti tradata si pierduta, el vinovat fata de tine si de copil...incercati sa comunicati. se spune ca in fiecare barbat traieste un cuceritor...si dupa mai multi ani de casatorie si cel mai fidel dintre ei calca stramb...e o lege a naturii, trebuie sa se simta din nou capabili de a seduce pe cineva, de a se indragosti. din fericire e o chestie trecatoare chiar daca la momentul respectiv pare ceva important, isi da seama ca ceea ce-a cladit o viata, familia si copiii nu merita sacrificati pentru ceva nesigur...barbatilor, chiar si celor aventurieri, le place siguranta!
acuma nu vreau eu sa ma dau mare cunoscatoare a psihicului masculin dar ce ti-am scris mai sus e real...am fost inconjurata dintotdeauna de multi baieti, am lucrat in medii masculine si cei mai buni prieteni ai mei sunt barbati, reusesc sa comunic cu ei intr-un mod aparte si sa-i inteleg...adevarul e ca sunt complet diferiti de noi femeile. ah... si nu exista nesfarsita prietenie dezinteresata intre un barbat si o femeie...la un moment dat degenereaza spre altceva chiar daca nu asta a fost intentia initiala. asta e!
iti doresc multa putere si intelepciune sa treci cu bine peste toate...si vezi ca-s aproape de elvetia, merg cu danelutza si-o aranjam pe aia de nu-i mai trebe nimik in veci!![]()

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
nelia spune:
Gabitzam, drum bun!
Olga, am citit ce ai scris! Imi pare rau, nici nu stiu ce sa-ti spun! Am citit mesajul repede, il mai citesc inca o data cind oi avea capul limpede... dar mi-au sarit in ochi doua chestii:
1. tu spui ca ti-ai dat seama si tot i-ai spus, dar el nu a recunoscut. Abia tirziu si-a dat si el seama ca e adevarat. Acest tot i-ai spus m-a frapat.
De aici eu vad cam asa problema: cuplu vechi, dar care aparent se iubesc ca la inceput, sarcina, nastere, probleme cu copilasul = stres cit casa, schimbarea centrului de gravitate a cuplului spre copil. Sotul coplesit de responsabilitati, asa parea din postarile tale, pentru ca nu se implica suficient in viata de familie. Vine in casa sau va intilniti cu o prietena, frumoasa, tinara, libera (nu tu sarcina, nu tu kilograme in plus, nu tu nopti nedormite), ce mai, o adiere de primavara in tot stresul cotidian. Tu o vezi si o admiri si ti-e teama pentru sot, ca de, il cunosti mai bine. Si ii spui ca s-a indragostit, el nu, tu da, el nu... Ei, aici nu inteleg eu! Crezi ca mai era necesar sa ii deschizi tu ochii!?! Esti sigura ca nu „l-ai ajutat“ sa se indragosteasca?
2. Nu s-a intimplat nimic intre ei! Pai cum, s-a indragostit cu dragoste platonica la cei peste 30 de ani cred pe care ii aveti!?! Asta nu seamana a indragostit, ci mai degraba pare o fuga de responsabilitati, adapostindu-te dupa o femeie frumoasa! Cum poti sa pui in pericol relatia cu o femeie pe care o iubesti si cu care esti de 17 ani, cu care ai un copil, care are atita nevoie de ambii parinti, pentru un trup frumos si ceea ce se vede doar intr-o relatie de prietenie, fara nici o implicatie sentimentala si sexuala!?! Asta ori nu e indragostire, ori nu adevarat ce ti-a spus.
Si ar mai fi ceva si cu prietena respectiva! Adica nu vrea sa faca rau, dar a continuat sa fie prezenta in viata voastra!?! Parerea mea de femeie este ca barbatii sint aproape nevinovati in problema cu indragostirile extraconjugale. Pentru ca sint mult prea slabi ca sa faca asta pe cont si cu forte proprii. Si, din experienta pot sa spun ca, nu se indragostesc decit daca sint lasati sa se indragosteasca. Prea putini sint aceia care sufera cot la cot cu noi. Deci, nu o vad deloc lipsita de vina pe frumoasa si tinara voastra prietena.
Ti-am scris toate astea pentru ca, din cite simt eu din povestea ta, ai toate sansele sa-l patrezi daca chiar il vrei sau il mai vrei. Faptul ca ti-a spus, ca discuta cu tine viitorul relatiei cu ea suna mai degraba: tine-ma, nu ma lasa, imi place e adevarat, dar trezeste-ma si spune-mi sa-mi bag mintile in cap. Incearca sa discuti cu el si sa-l faci sa-si puna intrebari: ce e aceasta dragoste, chimie, atractie pentru ambalaj, comuniune sufleteasca mai puternica decit cea cu tine, ce vrea de la o relatie, ce lipseste din relatia voastra, de unde ar putea veni sansa care sa o salveze... ca poate „ii mai deschizi“ inca o data ochii si el va spune ba nu, tu vei spune ba da, el ba nu, tu ba da... si intr-un final isi va da seama ca si in cel al indragostirii ca ai dreptate si ca mai bine ar fi sa se poarte ca un barbat adevarat si sa incerce sa-si consume surplusul de energie in familia deja creata si in cresterea copilului, nu in indragostiri platonice si extraconjugale pe deasupra. Ca poate nu stie inca, dar in nici o relatie nu va scapa de responsabilitatile care il coplesesc si il fac sa fuga acum. Si ce va face, va fugi toata viata, cu indragostiri de cavaler ratacitor!?!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
elisor spune:
Gabitza drum bun si relaxare...
Olga stau in fata PC-ului si ma gandesc ce as putea sa-ti spun. Gandindu-ma ca as fi in locul tau mi-ar fi teama de singuratate, de a razbate pe cont propriu. Aici nu e vorba de violenta conjugala in care iti vine sa fugi cat vezi cu ochii. E vorba de niste sentimente distruse, de niste punti rupte, e greu de spus cat se vor putea reface, e greu de spus ce ar fi mai bine. Tot ce poti face e sa nu te pripesti si stiu ca nu o vei face pentru ca e si Maya la mijloc.
Prietena mea cea mai buna era cam in aceeasi situatie, banuia ceva, dar nu i s-a confirmat niciodata, in orice caz venea acasa tarziu, iar de copii nici ca-i pasa (are gemeni) si era in prag de divort. Intre timp lucrurile s-au aranjat, el a renuntat la servici si si-a deschis firma, iar copiii au crescut (au 4 ani) si e innebunit dupa ei. Cand erau bebelusi nu suporta sa-i auda plangand, pur si simplu nu ii pasa de ei prea mult si uite ce s-a schimbat.
Nu stiu de ce dar cred ca veti ramane impreuna (sau asta mi-as dori), chiar daca gandurile le va avea pentru cealalta chiar tu ai spus ca nu se pot concretiza si sa traisca cu o himera, cu o iluzie...
Ce poti face tu? In primul rand nu te lasa de izbeliste chiar daca asa te simti, arata-i ca esti o femeie puternica, arata-i ce pierde daca va alege sa va paraseasca. Te-am vazut in poze, nu te subaprecia, gaseste forta in tine, in Maya.
Soacra ta ce spune? sau nu stie? Hai, ca venirea in tara va fi un sfetnic bun.
Suntem aici pentru tine oricand Olguta draga, vreau sa te vad din nou fericita.
Maya are nevoie de tine, de zambetul tau.
Astep vesti mai bune.
Mayei de la Bianca.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
Androix spune:
La multi ani PAUL!!!
Multa sanatate, sa cresti mare si sa aduci fericire parintilor tai.
Fetele, cu 35% e cam asa: pana in 2006 se dadea 85% din salariul mediu brut. Valoarea acestui salariu se modifica de la an la an. In consecinta si indemnizatia trebuia sa creasca. Motiv pentru care anul asta au decis plafonarea sumei la 8 mil. In paralel s-a luat decizia ca din 2007 indemnizatia sa fie de 6 mil. iar alocatia copilului pana la 2 ani 2 mil. Ideea fiind ca vor avea o alocatie cat de cat mai acatarii toti copiii nu numai aceia ai caror mame lucreaza. Tragand linia si adunand, rezulta ca statul ne pagubeste (pe cele care am cotizat) de 240.000 lei pe luna incepand cu 2007.
Acum discuta iar sa dea 35% din salariul mediu brut TUTUROR mamelor, pentru primii 3 copii. Deci ca lucreaza sau nu, ca au cotizat sau nu, ei vor sa dea la toate 35%.
Dupa mine e trist pentru ca acesti bani inseamna putin pentru mamele care acum fac copii, care muncesc, si inseamna enorm pentru mamele care n-au lucrat o zi in viata lor, care au patima bauturii si care fac copii ca sa traiasca din alocatia lor.
Elisor, ma faci sa rad cu lucratul la acelasi post cu Mihai.
Balesc de 8 ani de zile sa lucrez acolo si nu am facut nimic pentru asta dar nici Mihai... Hmmm, iata ce idee mi se infiripa in creer... Sa ma duc calare cu cv-uri la greu si sa nu le dau pace pana nu ma angajeaza.
Adina este enorma suma. Evident ca este totusi suma de deschidere si probabil un avocat bun si care sa aiba experienta in asa ceva poate reduce considerabil suma asta. Nu va pierdeti speranta. Sigur ca si un proces nu este deloc o placere. Dar eu cred ca nu este o placere nici pentru ei, mai ales ca se arunca la asa sume inseamna ca urmaresc sa capete ceva bani, iar un proces chiar daca ar putea sa le dea si dreptate intarzie lucrurile.
Bea, e mortal Alex cu okelari de soare.
Gata nu mai pot sa citesc din urma, ca ma bate Mihai la cap sa mergem la culcare. Revin maine dimi, sper ca sunteti bine 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
Bianca mea s-a schimbat in doua zile de nu o mai recunosc.
E nervoasa la limita suportabilitatii mele.
Plimbatul afara si baia care sunt placerile ei maxime au devenit niste stari stresante, se arunca pe spate (o facea si inainte, dar acum deja exagereaza) si plange cu un bot de parca as fi tinut-o numai in palme. Nu stiu ce sa-i mai fac sa-i captez atentia, s-o distrag, daca sta pe spate urla si da din picioare ca vrea sus, o ridic la verticala se arunca pe spate si tot asa de nu ma mai inteleg cu ea si m-a obosit ingrozitor.
Bubele sunt prezente dar parca sunt mai atenuate, sper ca maine sa fie o zi mai buna, daca nu poimaine ca vreau sa iesim la plimbare ca sunt Junii Brasovului (Duminica Tomii) si tare as vrea sa-i vad.
Loreen ce antibiotic ii dai? Noi suntem pe augmentin acum, de la cexyl am facut alergia asta bubonica. Culmea e ca acum 2 saptamani si Andreas a fost bolnav si tot augmentin i-am dat, dar el se incadreaza la alta categorie de varsta si nu corespunde augmentinul.
No, datoria mi-am facut-o, ma retrag si eu la nanita, nu inainte de a face un maraton tv. Apropos, stiti cumva cand e eurovisionul?
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
Androix chiar vroiam sa te dau disparuta, dar cum e cu tortul, petrecrea, confetti, bla, bla? N-am citit eu sau n-ai mai zis nimic de dezmat, ei cum a fost sarbatorirea celor enshpe primaveri? Chiar, oare cate or fi?
Si de mine a tras sa mergem la nani, dar uite ca DC-ul mi-a fost mai drag
, voi ce planuri aveti? Doamne cat sunt de nesimtita sa intreb omul asa verde in fata cand o pune de bb2, scuze.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
Stefania Nicolae spune:
Buna dimineata, sper ca ati avut o noapte linistita sau pe cat posibil de linistita. Se pare ca sunt singura nebuna din gasca (schimbul 3)
Nelia - am vazut filmuletele cu printesele tale si l-am chemat si pe sot sa le vada ca nu putea pierde asa frumusete de reprezentatie, sunt divine sa-ti aduca in continuare multe bucurii,
pentru amandoua dulcetile.
Olguta - daca e asa si nu cu certuri, bataii, betii si nu a avut loc un adulter, parerea mea e - mai dai o sansa chiar de iti e foarte greu acum, sa vezi in ce ape se scalda, hai jos din pat jos halatul si vorba lui Elisor - aratai frate ce pierde sa isi ia gandul de la fufe, cat despre fata pai mai mamico ai carat-o 9 luni sa o lasi la greu? Hai
si multa putere sa iti dea Dumnezeu care fii sigura ca nu te-a uitat, dar lasa liberul arbitru sa-si faca treaba, aici de voi depinde. Fii tare si ia atitudine (nu te certa, discuta)
.
Andutzy - fata mea rodea la zanganicile alea si la tot ce prindea de ros dar lafel de bun e si un morcov de la frigider asa poate mai si papa ceva, incercarea moarte nare, zice o vorba, nu?
Elisor - multumim frumos, ei vezi cand cite-am postarea cu Biencuta suparata rau, am realizat ca putinele ei kilograme au si un avantaj, minor cei drept, pot s-o car cu mai multa usurinta, asa in cat eu cand e suparata rau o iau la dans, ii place de nu mai poate si ii trece supararea chiar si daca sufere se aseaza comod cu capul pe umarul meu si sta sa o dantuiesc, nu iti imagina ca sunt vre-o dansatoare.Dar de durere nu ii dai nimic (panadol, calpol, nurofen)? 

pt. tine sa te inarmezi cu rabdare,
pt. pui bolnavior.
Loreen - cu riscul de a te sacai si enerva, te rog ia ceva, macar fa-ti un ceai de ceapa cu miere, ca zau ca se agraveaza,
la domnisorica bolnavioara sa se faca repejor bine.

asa poate te induplec.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
Margott spune:
Olga, gandindu-ma prin ce-am trecut, sa stii ca sunt de acord cu ce a spus Nelia in mesajul anterior. Nu mai repet si eu.
Cred ca in primul rand trebuie tu sa te gandesti bine daca il mai vrei sau nu, daca vei trece peste aventura lui extraconjugala, pentru ca sunt femei care accepta asta, si femei care nu accepta. Sa te gandesti ca daca ar mai fi o situatie dificila in viata voastra, ar face la fel ca acum? Te-ar lasa singura sa te descurci? Mai ai incredere in el? Ca de aici, cred eu, ca pleaca totul. Clar trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, dar mai intai tu trebuie sa stii ce vrei, ce astepti de la el. Este el omul de care ai nevoie in continuare? Nu as vrea sa te descurajez, mesajul suna mai dur, dar cred ca asta e realitatea. Domnul sa-ti lumineze viata!
http://community.webshots.com/user/arcultro
lucas spune:
buna dimineata,
intru si eu scurt ca ma duc sa fac bagaje, ca aseara... la 11.30 a adormit. plecam la breaza pina luni, asta daca va fi vremea frumoasa, ca daca nu ma intorc mai repede.
2, 3 cuvintele pentru fete:
Olga, au scris fetele o gramada, stai tu asa putin strimb si gindeste-te bine. eu cred ca Dumnezeu nu te-a parasit ci esti tare iubita, nu cumva ce se intimpla este un semn, poate e timpul sa traiesti si pentru tine. ai trait 17 ani pentru altul, nu ai trait propria ta viata ci a lui. cred ca Dumnezeu tocmai asta vrea sa-ti arate. traiesti si pentru tine, traieste-ti propria viata, lasa-l ca se descurca si singur, si tu ai o viata ca si el, si tu meriti o cariera ca si el, poate si tu meriti sa fii iubita, adorata, rasfatata ca si el. dupa mine ce faci tu e sacrificiu, nu mai este iubire, si asta te macina rau. cind te casatoresti cu cineva nu inseamna ca unul din parteneri se transforma automat in sclavul ceiluilalt. Maya face in curind 1 an, incearca un day care, pentru 4 ore, si mai iesi si tu sa cauti un job, te duci la o scoala, mai schimbi o vorba cu cineva. si tu ai aceleasi DREPTURI ca si el, si mai ales dreptul de a fi fericita. daca azi e fata din elvetia miine va fi din Spania, america latina, africa de sud, ........puii mei, Guatemala.si o veti lua de la capat.
tu ce faci? vei trai cu spaima cum va apare o primadona in scena poate poate, ce ar fi ca rolurile sa se inversese?? si el sa traiasca cu spaima asta.
inteleg ca il iubesti enorm, sunt atitia ani, noi de atitia suntem casatoriti, e greu, darrrrrrr, mama draga o viata ai!!!!!!
eu zic ca esti puternica, si mai zic ca Dumnezeu este linga tine, ai curaj, si spune si eu vreau ca si tine!!!!! un job bun, un film, etc.
si sincer nu cred ca o iubeste, este ca si cum vede o poza, adicatelea si eu zic ca sunt indragostita de Brad Pitt, ete si?
si nu esti singura, oriunde ai fi, nu uita asta!!!!!
Adina, cred ca ti-a povestit Mihai ce am discutat, acum este nevoie de timp si cistiga cel cu nervii tari. el isi face griji mai mult pentru tine, asa ca linisteste si in felul asta si el va fi linistit. baietii se vor linisti, e firesc sa ameninte, dar asta nu inseamna ca se va si intimpla, si se gindesc ca si voi puteti depune plingere de hartuire si santaj. ei incearca e dreptul lor, dar timpul e de partea voastra. si nu se ajunge la proces, pentru ca la proces primesc a mia parte din ce au cerut si aia in rate pe 20 de ani, ca de.... salariu mic, rate, copil in ingrijire, or sa vada 100.000 pe luna, asa in vre-o 20 de ani, isi vad toti banii. si am mari indoieli ca vor obtine mare lucru fiind culpa comuna.te cert si pe tine, cum l-am certat si pe el, spuneti cind ceva se intimpla, ca uite mai intrebam in stinga, in dreapta, sa folosim macar internetu asta care ne maninca tot timpul la ceva folositor.
Florentina, bine macar ca stii despre ce e vorba, dar cred ca mai toti copii fac sau vor face. bunica-mea spunea ca usturoiu e bun, deh, leacuri babesti.
Gabitzam drum bun, dar cred ca ai plecat deja. si eu prima data am plecat cu 3 genti pentru Matei, dar cu fiecare plecare ne obisnuim si mai reducem din ele.
TDI sanatate multa, bleah ce nasol, cu puroi, da ai racit mai mama draga, sanatate multa!
sanatate multa la Constanta, la fetite si baieti.pai acu de 1 mai sunteti raciti fratilor, cind discotecile s-au deschis!!!!
Androix, mama astia nu mai stiu ce sa mai scoata cu legile astea cica in fiecare an in luna ianuarie o luam de la capat, de abea ce ne-am obisnuit. traiasca si infloreasca tara in care traim. andreea.a ce mai face????
Gusta, baga mare din top, am lins ieri ecranul, data viitoare sa faci si din profil ca mi-a fost greu sa musc asa direct din ea. da esti gospodina soro!!!!!!
va las, ma duc sa fac mincare si bagaje, sa fiti cuminti!!!!!